MOVIE TIME




Här får ni två bra filmförslag ifrån helgen! första skräckfilm och jag lovar naglarna är kortare efter filmen. Den andra är en bra kärleksfilm som jag skulle kunna se minst 10 ggr till..mm we like it!

har varit hos katja med melina ikväll mkt roligt! och jag gick dit..wow det va länge sen!

Nä nu måste jag gå och sova..Imorogn ska jag sova ut sedan blir det lite plugg sedan ska jag dra och jobba en snabbis efter det hem och plugga igen sedan blogga såklart ! :) ses imorgon sov gott !



F.R.E.D.A.G




Talalalala




Hello Helg nu! är väldigt glad..det är fredag..jag fick mvg på en uppgift på bilden.. och ikväll blire ös med folk! Det kan inte bli bättre :) vad ska ni hitta på ikväll? Tiden går fort bara en vecka kvar nu sedan har vi sportlov. Dålig uppdatering i helgen som vanligt..fullt upp :) imorgon blir det stan då ska jag leta sommarjobb och sen lär det vell bli några inköp :)



Beroende ?


Skor - HM

Jag har en bra anledning till att inte uppdaterat! inte haft internet..och under denna tid har jag kommit på att jag är fullständigt besatt av dator+internet! Jag har gått runt ocg bara gått runt för att jag inte haft något att göra när jag inte haft internet..ganska tragiskt igentligen. Dagen har gått fort :) Vi började kl 10.00 hade en lektion till 11.00 hade lunch till 12.25 och gympa sedan slutade vi :) JUst nu sitter jag uppe på pappas kontor och känner mig som en stor datanörd..sitter med 2 stationära och en bärbar dator x) fattar inte varför man sa ha det så..


YOU ARE THE APPLE OF MY EYE




Idag fick vi laga mat på Hk för första gången för i år. Vi hade matlagningsprov och det gick bra. Vi gjorde piroger mumma. Imorong skulle vi igentligen ha frilufsdag men ni alla borde känna till det kalla vädret vi har sådär -27 och då har dom tyvär stängt i backarna. Så vi har lektion fram till lunch sedan slutar vi eftersom skolan inte har någon mat att erbjuda..trallalalla jag har hittat nitar (I) och nu ska jag börja göra skissar på mina kläder jag ska sy här next tjuuhuu


TODAY




Ni alla har säkert sett den här snygga tröjan från Hm för 249:- men jag måste ju också få visa den. Nelly och jag räknade ut igår att jag har prick 3 månader kvar i skolan om man räknar bort loven..det kommer gå fort som attan känns dte som, och tänk att jag snart sitter där i gympasalen och sjunger den blomstertid nu kommer... Och får mitt betyg i handen och är gladare än vad jag någonsin varit för att jag har kämpat och kämpat och kämpat och gjort vad jag kan och jag hoppas att det ger resultat. Fram tills skolavslutningen så ska jag hinna åka till Åre,Göteborg,Trollhättan( Ullared<3 och lidköping i samma resa) och Stockholm så jag kommer vara borta väldigt mkt i vår med det ska bli roligt också! Just nu är min mamma och syrra i skåne vet inte om jag har berättat det..:)

aja kom till saken och sluta babbla 8) jag har haft det väldigt trevligt med nelly och diddi kom och tittade in en liten sväng med. Idag så sov vi ut och nu snart ska vi fara ut och äta sedan ska jag vara sargvakt på elitmatchen ..hade gärnat slippt det men..heter det så? x) aja ska plugga Ma nu prov på onsdag! puss <3



ABC



Igen vidare uppdatering tills imorgon drar in på stan nu sedan till jobbet efter jobbet hem till nelly där jag slaggar! ha en bra dag allihopa<3




wohoo

Bästa kvällen på läge! tack alla som gjorde min kväll.. nadde,ester,lydia och amanda!


FREDAG DEN 19





Tjoo bitches Fredag idag ..hade ingen bild idag heller :o = fick inte tbx min bild = ni kan inte få se den (n) skit också kommer inte kunna höja mitt betyg eftersom jag aldrig får ha bild :S Nu ska jag snart slänga i mig lite käk och sedan fara på träning efter träningen drar jag med nadde ludd på möte tror jag .får se hur kvällen bli :)
Ha en bra kväll sötnosar!



åh så GRYM !!



Jag kan aldrig sluta lyssna på den här låten! trallalalalala....

MAT MAT MAT





mmm så gott det vra och så enkelt! det är bara koka pastan och dela kycklingen och höra ihop allt sen är det klart! :)



YAMI



Hade trippelboll idag på skolan..vi fikc veta det en timme innan sådär (Y) men vi körde ändå och det gick ju som de gick. Vi vann iaf i snyggast klädd som ni ser :) nu tänkte jag laga väldigt god mat och sedan äta den ..chilldag ska lägga mig framför tv senare imorgn är det fredag = chill dag bara praktiska ämnen de e nice ni kanske får se min bild jag har målat av syrran om ni har tur.. vi ses gays



FRANSKOR



gårdagens oufit:

byxor: GT
tröja: samma
ringar: HM



Jag trycker i mig franskor med skinka på just nu..jag kan äta hur många som hellst! men jag brukar alltid tappa räkningen runt 5 . Har som vanligt haft träning idag var ganska nice men jobbigt med fys (a) men men det gör ju nått iaf..Gick tilll halv 4 idag dryg skoldag men inte så jobbig direkt. Jag har inte så mkt att säga ska göra mvg uppgift i So:n snart sen blire Tv !


OUTFIT







Såhär vill jag gå klädd i Vår! och på tal om Vår så vill jag ha det nu .. men man kan inte få allt man vill har jag lärt mig som liten..Nelly har varit här idag vi hade så tråkigt så vi fick det roligt på ett ungefär mkt skoj ..Imorgon åker mamma och syrran ner till gamla goa skåne önskade att jag också bara kunde fara bort sådär...God natt! och jag höll på att glömma fick mvg på Hk provet vi gjorde igår är såå glad !!


För Haiti !




så fin låt...


PYSSEL





jaa satt och pysslade lite igår kväll och här är resultatet..vad tycks?


LADY GAGA 2 ?




Var det bara jag som tyckte den här låter var bra?..Och kolla in vilken sjukt snygg arm hon har full med kedjor! Jag tycker cokså hon är sjukt lik Lady gaga mmmm synd bara att alla tanter röstar på gamla goa andreas...



Vill ha dig i mörkret hos mig...


Hatt - HM

Kolla vilken snygging jag hittade! kommer snarast som snarast hänga på en krok i mitt rum..tänk med solglasögon,rockig tee,sne fläta,slitna jeansshorts och sist men inte minst dom gamla goda conversen mmm fint tanke som ska uppfyllas..




GRATTIS




Jag har faktiskt namnsdag idag ! :)



DAGENS OUTFIT




tjöja - JC ( ny)
Ringar - HM
Byxor - GT

Vi slutade kl 1 idag för att eva var också sjuk tydligen ...tralalallala träning snart!



SKOLAN




tröja: Lindex

Sitter i skolan just nu skulle igentligen ha bild men då är våran bildlärare självklart sjuk (Y) vi har typ aldrig bild så det går inge vidare med att höja mitt betyg..Nu har vi iaf eget arbete = facebook och läser bloggar för mig och Mille men jag ska nog särtta mig med böckerna nu eller försöka iaf krmar!


15 % rabatt av mig !





Nu var det dags igen! Nu får ni 15% rabatt av mig igen när ni handlar på www.cocoo.se ! det ända ni behöver göra är att ange rabattkoden : bloggspecial
Det här gäller fram till 7 Mars så nu är det bara in att shoppa på www.cocoo.se :)





NEW IN






1. Gina
2. HM
3. JC


Hallå alla läsare! länge sedan nu :) har bestämt mig för att blogga igen för jag saknar det alldeles för mkt..mne från och med bloggar jag när jag har tid och vill blogga så kommer inte bli lika mkt inlägg som förut men jag är tbx iaf! :)



VAD VILL DU/NI !?

Det är en/flera personer som vill att jag ska sluta blogga verkar det som eftersom hon/han/dom skriver onödiga komentarer lite då och då. Bara för att ni har så dåliga liv behöver ni inte klangra ner på andras! jag är så himla arg på dig/ni som gör det här ...vad vill ni ? att jag ska sluta blogga? Grattis ni har vunnit (Y) ...



Funderar på att gör en ny blogg som jag lämnar ut till mina läsare jag TROR på ..men vet inte. Du/ NI kanske slutar med ?



?

jaa vet inte om de här är mig grej riktigt...


BRB

Tjo hinner itne blogga idag ska gå och laga lite käk sen blire träning sen ska jag fara på filmkväll med polarna :) höres imorogn!



Surprise !




Ja jag måste ju få visa den här fruktansvärda fina bilden på mig själv..Annars rullar dagen på bra nu blire MAT. Jag älskar mat, bara att fråga katja..mat e gott..mat blir man glad av ..mat e livet helt enkelt + en pojke sen behöver man inge mer :) ..hehe jag känner att jag är bra på babbla om massa onödiga saker så jag ska sluta..hade bara tänkt säga att jag ska äta MAT nu sen PLUGGA sen kolla TV efter plugget och vem vet ..



OUTFIT







Vill ha den här outfiten..

Stufs from ...Hm, JUnkyard, topshop, monki, cooco.se och lindex :)



TIPS!



1. Färgen

militärgrönt kommer vara

mkt till våren och denna jacka

är en perfekt vår jacka!


2. Långradigt i massor..



EwE TipSArrr




1. 299 kronor ifrån Bikbok
2. 199 kronor ifrån H&M
3. 249 kronor ifrån H&M
4. ca 300 kronor ifrån Topshop
5. 249 kronor ifrån ellos.se
6. 249 kronor ifrån H&M





Lampor



Sitter och äter digistivekeks dom är ganska goda har ja kommit på .. Vi hade inga lärare i soklan idag heller. Jag förstår inte meningen med att gå i skolan när man inte här lärare? Lika bra att lägga ner skolandet om ni ändå inte har råd med vikarier.. aja nu hade jag tänkt blogga lite och så sen ska jag fortsätta plugga dte sista :) !


NYa EwEEE ?






Vad tycker ni ? :)



BÄTTRE/SÄMRE ?





Vad tycker ni om det nya utseendet på blogg.se ? jag gillar det inte ..jag vet inte varför men man vänjer vell sig med tiden .. Och en sak har dom tagit bort ? eller så är det jag som är sämt på att hitta det x) hur många läsare man har ? vart kollar man det ? :)

Vad tycker ni Bättre/ sämre ?

( jag vet att jag e efter )



MAT

Sitter i skolan nu ..Vi har no och det är nice att man aldrig får igång datorn förns det är 5 min kvar av lektionen ...Nu blir det lunch timeeee ses ! btw våran vikarie e nice som låter oss sitta på facebook 8) och snygg ..


God Natt !




Är äntligen klar med min No uppsats..det tog mycket längre tid än beräknat..Har hunnit med det + bildspelet på min lilla list :o. Det var inte mkt gjort inte..får jobba ikapp imorgon ..Just nu hatar jag skolan! aah vilken press jag har på mig ..Säger God Natt med den här låten <3 ( får se om vi ses på några dagar eller inte..)





LATER!




Åhhååå jag pallar seriöst inte plugga..Jag får tänka ( frisör ) helt enkelt och sätta mig med böckerna nu så jag blir färdig någon gång! vi ses senare!


DAGENS OUTFIT




Andrajanuaritvåtusentio




LOOKBOOK







NEW IN




Converse - 749 :-

nitarmband - Hm ( barnavdelning ) ynka 19.50 :-

Lotion - Hm 39 :-

Kofta - Fick jag av faster Irina ! :)



STUDIEDAG (Y)

Japp har sovit tills nu ..Nu blire lite shopping sedan hem och blogga och plugga lite :) ses senare!


OCH mina skor har kommit :D så jag ska hämta ut dom med :)


RSS 2.0