Söndag!

Idag har jag på mig ett nytt linne ifrån bikbok eftersom jag råkade förstöra mitt gamla och sedan ett par nya shorts ifrån Gina och ett skärp ifrån 2dhand. Har börjat diggat den rödorganeiga färgen som ni kanske märker..fin tycker jag. Nu ska jag ta mig i hatten och gå ut och måla på riktigt denna gång sen blir det till att städa lite och sedan ta en springtur och kanske slå på en film. En lung Söndag med andra ord.

New Love

Dom här bland annat fick jag hem efter en dag i Riga.. Sjukt snygga Gummistövlar som jag kommer använda flitigt i höst! Påminner väldigt mycket om hunter stöveln..förutom att dom här inte har ett huntermärke på sig...Love!
Vad tycker du om mina nya stövlar ? 

Outfit - RIGA

Såhär såg jag ut dagen vi var i riga .. Converse // shorts & väska - 2dhand // Linne - Bikbok

SHOPPING



Har som sagt gjort av med en ganska stor del av lönen så framöver kommer det att ploppa upp lite nytt lite då och då. Har köpt ganska mkt saker till mitt nya rum också som jag ska få om 2 veckor. Men då ska jag börja renovera det Måla bygga walk in closet inreda m.m så det tar nog ett tag innan ni får se det :) Nu ska jag kila iväg och måla lite möbler till det så vi hörs senare!


Outfit




Slänger snabbt in en dagens innan jag ska lägga mig.. en del nytt som ni kanske ser. byxdress Bikbok // kofta - veromoda // skärp - 2dhand. Vad jag har på mig på mina fötter får ni se imrogn ;) God natt!


Lallalalalalaa



Äntligen hemma! Hade gärnat stanna länge i våran fina huvudstad stockholm men pengarna drog iväg ganska bra så lika bra att komma hem. Här har ni en massa go musik att dunka ikväll såå hörs vi mer imrogon!


FilmTips!



Just nu borde jag vara på väg hem ifrån Stockholm med en hel del nya stuffs och bilder så ikväll eller imorgon kommer jag visa er allt :) Men för ni som inte har för er nått ikväll och har missat denna film så tycker jag ni ska ta tag i saken och göra det! Sjukt rolig.. såå se den allihopa :)


HISS/DISS ?


 bilder: fashiontoast.com, Myblomquist modette
Glansiga " gubbskor" tycker jag ser allt mer ploppa upp på bloggar lite här och var så nu undrar jag vad ni tycker om detta ? :) Jag har ännu inte vant mig med det riktigt men skulle inte förvåna mig om jag äger ett par om några månader.. med rätt kläder kan det bli riktigt snyggt!

Vad tycker du ? Hiss/Diss ?


Obs.. viktig fråga!



Jag tänkte höra med er om det fortfarande är problem med min blogg? Alltså för vissa har bloggen varit 10 cm utanför datorn elelr vad man ska säga så ni har bara kunnat se / läsa halva bloggen ? Skulle bli glad om dom flesta kunde svara på denna fråga! För om det fortfarande är problem ska jag byta blogg..

Så kan du läsa min blogg eller är halva sidan utanför skärmen ?


Svar ifrån frågestunden

hur länge har du bloggat?

Svar: jag vet faktiskt inte haha men 1 -2 år kanske :)

Har du nå tips på hur man kan hitta snygga kläder billigt??

Svar: Gå på 2nd hand! finns mkt snyggt som man kan köpa och göra om m.m och sen är det vell bara att åka in då det sitter 70% lappar över hela stan ;)

Hur gammal är du?

Svar: Fyller 17 alltså 94a :)

Har du några syskon?

Svar: Yes en lilla syster och storebror som ska flytta hemifrån nu till hösten.

Ditt bästa sommarminne?

Svar: om det är ifrån i år så måste jag nog säga ulvön ( midsommar ) för jag har inte gjort så mkt annat i sommar x) jobbar typ varje dag!


Varför började du blogga?

Svar: För att först skrev ajg långa rader på bilddagboken om vad jag hade gjort m.m så då tjatade alla på mig att jag skulle börja blogga så då gjorde jag det. Men jag bloggar ganska mkt mer seriöst idag och om andra saker än förut :)

Hur skulle du klä dig och sminka dig till fest?

Svar: Jag skulle helst vilja ha en klänning med skärp eller ett par snygga short och en kavaj :) sminkningen skulle vara mellan hård ;) 
 
Vilken årstid föredrar du och varför?

Svar: Jag föredar sommaren för att Då är solen framme man bli piggare orkar mer och jag har inte sån torr hud :)

Vilken är din favoritaffär?

Svar: en blandning mellan Bikbok och H&M!

Föredrar du billiga och udda kläder, eller dyra och glammiga?

Svar: oj svår fråga! men skulle nog ta billiga och udda trots allt :)


INsperation




FILMTIPS






2 bra filmer som jag tycker att ni inte ska missa!


Fina



Jättefina ifrån H&M som jag förmodligen kommer hem med ifrån min semester!


You are..



everything!


Bloggtips!



365 days

 

 My Blomquist

 

INSPERATION



Här har ni en hög med insperation

xoxo


Nervös



Är sjukt trött men måste försöka packa färdigt det sista! Åker ju imorgon.. om jag ska vara ärlig hatar jag tåg så börjar redan bli nervös ;S haha töntig som jag är. Idag var det näst sista dagen på komunen också känns underbart! Hade på mig detta idag linne h&m halsband Jc och chinos cubus. Senare ikväll ska jag åka och säga grattis till Hanna som fyllde 18 år igår!! Stort grattis till henne :)


Trötter



När man går ifrån det ena jobbet till det andra kan jag konstatera att man bli väldigt trött när man kommer hem. Skulle egentligen träna ikväll men det är det sista jag skulle orka med så ska gå och lägga mig framför tv resten av kvällen. Imorgon kommer min efterlängtade mimmi till mig! har saknat henne såå! Då ska hon hjäpa mig med mitt hår och sen ska vi ha en myskväll. Håller på att peppa upp med tidsinställda inlägg inför min semester som börjar på fredag.


Nya Modet



Idag ha jag införskaffat det nya modet - Vitt hår vit hud och vita ögonbryn/ögonfransar! Har jobbat på mina möbler som ska bli så fina till mitt nya rum. Har även tagit en powerwalk och strädat mitt rum. Nu snart ska jag se film med brorsan. Imrogon så åker jag och firar min lilla kusin som fyller 1 år!


mot stan



äntligen helg! Nu ä det bara en vecka kvar på jobbet och sen drar jag på semester till göteborg - stockholm - riga.. underbart säger jag bara! KOmmer nog göra av med en hel del pengar så ni kommer få se en massa nys saker då jag kommer hem. Har varit en lugn dag idag på jobbet som vanligt. Nu ska jag ta en promenix och sedan göra mig i ordning för kvällen.


Favorit ?



Här har ni en hög av dom senaste outfitsen.. har du någon favorit ?


White world



Överlyckligt just nu eftersom det är klart att jag ska få våran källare nu! Min brorsa ska flytta till linköping och plugga vidare där så jag ska ta över hans rum. Nu ska jag bara köpa in alla saker och måla hela rummet vitt. Ska även göra en walk in closet smo kommer bli underbar...ååh längtar såå tills jag ska inreda!!!

btw så har mamma krympt min klänning därför den är så kort (n)


Tävling




bysofia.se en tjej med grym stil som jag tycker ni ska kika in hos! Just nu har hon en tävling också där man kan vinna en ziperall.. har alltid velat ha en och har funderat på att köpa en men med lita tur kanske man kan ta hem vinsten så jag tycker du också ska vara med Här kommer du till tävlingen och här till sofias blogg. :)


NU kör vi




Kom igen ochs täll lite frågor nu :)!!




Shorts



Jag använder väldigt mycket shorts nu för tiden så jag tänkte visa er vilka jag har!

1. jeans shorts med hög midja ifrån 2ndhand

2. Höga midjeshorts ifrån dubai

3. Vita jeans shorts emd hög midja ifrån 2ndhand

4. Skinn shorts låga ifrån lindex

5. Höga svarta midjeshorts ifrån h&m

6. Cykelbyxorna ( inte på bild )

7.  H&ms blommiga vita shorts ( inte på bild )

Mina jenas färgade shorts ( nr 1 )  och dom med hög midja ( nr 5) + cykelbyckorna är mina  absoluta favoriter!

MIn dag




Idag har jag målat ansiktsmålning på en massa söta ungar hur det blev var ju en annan femma.. haha Öa var där och fotograferade också då går det ju inte bättre precis haha. Längtar tills på lördag då Mimmi ska komma hit och fixa mitt hår balnd annat och så ska vi bara mysa. Nu snart ska jag nog träna en sväng.. Har eran dag varit bra ? :)



Brillor



Nya brillor! hittade dom på dollar för 2 guld tior lite större än valiga så det gillas! vad tycker ni ?



En outfit



converse, långklänning och tröja h&m galsögon dollar store!

Idag såå har jag jobbat på som vanligt hade barnen idag för första gången och träffade 2 cooola killar som gick i en svensk skola i paris..roligt att träffa folk sådär! :) Igår när jag va ute och sprang hittade jag en kompis på vägen det va nämligen en söt lite igelkott! har inte sett en på flera år. Nu chillar jag mest har ont i benen såå tror jag ska lägga mig och se en film eller nått sedan gå en långpromenad!


Sommarläsning




1. Som om ingenting - katarina von bredow

2. som jag vill vara - katarina von bredow

3.Simon & sophie - Emma Granholm

4. En liten chock - Johanna lindbäck

5. Au pair nya utmaningar - Melissa de la cruz

6. Elsas mode - sofi fahrman

7. 14 år till salu - Caroline engvall





Hot Music



Nyss kommit hem efter en halv galen helg i Lycksele med mina barndomsvänner! Awesmome att träffa massa gött folk och äta hotellfrukost. Just nu är mitt rum ett ända stort kaos så jag ska sätta på newkid och försöka röja en hel del. Sen blir det hårdträning och pepp inför jobb imorgon jepp jepp.


Lycksele


Nu vart det snabba puckar ska impulspacka nu och snart drar jag och mami till lycksele!



INköpslista



1. blått linne h&m + halsbandet
2. vit iphone
3. platttång
4. snygg hatt
5. ett par stövlar


Smultron



hittade världens bästa smultronställe igår så då gick jag dit idag med innan dom skulle ta slut..är en smultronälskare så ville inte lämna ett enda bär kvar där haha passade på att ta lite bilder när jag väl va i gång vad tycker ni ?


Favoriter




2 nya favoriter bland bloggar som jag kommer följa så gott jag kan.. Tycker nis ka kika in hos isa och kim  !



Dagens Klädval



Kläderna jag hade på mig idag komme ifrån gina tricot. Har varit sjukt varmt idag så lite synd att man sitter inne hela dagarna.. Har handlat in lite saker idag och satt upp affischer. Ikväll ska jag planera helgen med några kompisar och sen träna tror jag. Kanske blir en liten körning ikväll också körde på vägen hem igår ifrån stället där jag brukar övningsköra kände mig lite stolt ;) Måste också säga att jag saknar mina tjejer i klassen sjukt mkt!


Smyckenbyeveliina



Ni får gärna besöka min smyckes blogg www.smyckenbyeveliina.blogg.se !



2



Fick med mig 2 nya klänningar hem idag.. ifrån GT och veromoda och det sved inte ett öre i plånboken!
 
Vad tycker ni om dom ?


Byxdress



Idag har jag haft på mig en byxdress ifrån dubai. Skönt och bekvämt! har suttit mycket vid datorn planerat gjort tipsslingor och affischer till barnaktiviteterna så nästa vecka får ni komma och pyssa på arkenbibloteket!
Nu ska jag ut och köra lite med pappa sen blir det nog en promenaad i skogen kanske en film också (y)


Vill ha dig



Sjukt ifrån h&m!


Springtur



Nyss kommit in efter en springtur gick väldigt trögt eftersom jag inte tränat på 1månad!!! fick panik när jag insåg det så nu blir det till att springa varje dag i 3 veckor haha. Första dagenpå jobbet idag och det gick kanoners (y) fick inprincip inte göra någonting alls haha ställa tillbaka lite böcker och planera pysslandet till barnen som börjar nästa vecka. Nu ska jag ut och köra lite och ta lite fika!


???



Har 0 bloggsug för tillfället känns lite trögt såhär på sommaren då man mest degar på stranden om man inte jobbar.. Så tänkte att det är ni som läser så då kan ju ni få skriva vad ni vill läsa om elelr vad ni vill se mer av m.m så jag kommer igång lite! Såå kom igen och kommentera!!!! :)

Idag har jag jobbat  och efter det drog vi my ala family till stranden med pick nick sallad till mat. Sen nu har jag klippt mamma och bara softat.. Blir ingen sen kväll idag eftersom jag börjar min första dag på komunen imorgon bitti så känns som man vill vara pigg då.'


Sommarfesten



Drar in på sommarfeten nu med nelly eftersom det är så tråkigt väder!


Stranden



3 saker som jag inte lämnar hemma när jag ska till stranden. en bra bok, tanning oil och aftersun. Det är sommar och har varit väldigt fint vädeer i veckan 27 - 30 grader i skuggan så har varit glad att jag inte har jobbat. Istället har jag legat och solat läst elsas mode och varit i stan på kvällarna. ska försöka slänga in dagens outfit från och med nästa vecka då jag jobbar på bibloteket och inte behöver helsvarta kläder varje dag.


RSS 2.0