!!!!!!!!!!!!





Victoria..



Jag tänkte tipsa er om denna tjejs bloggg! Många av er läser den säker redan men om du inte gör det tycker jag att du ska ta en titt...Här!


10 Sanningar om mig..




Jag har riktiga fobier som jag absolut inte kan bryta.. det går bara inte!

   Mitt nyårslöfte är att börja äta nyttigare ( lycka till Evelina)

Jag vet exakt hur jag vill ha min framtid och hur den kommer se ut.

Jag har varit blond i hela mitt liv ända fram tills nu innan jul då jag färgade brun

Jag kunde inte valt en bättre linje..

Om jag vill någonting..då ser jag till att det går igenom!
jag kämpar altså skiten ur mig tills jag är nöjd :)

När jag är ensam hemma sätter jag volymen på max och dansar runt som en galning i huset..

Mat är en av dom bästa sakerna som finns..

Om exakt 22 dagar ska jag ta bort min tandställning! :D

Jag är en riktig pysselmaja!










Nytt!




Nytt på min smyckessida! :)

Ett läderarmband med valfri text på! När du beställa skriver du hur långt du vill att armbandet ska vara och vilken text du vill ha.

Pris: 79 kr/ st

Intresserad? klicka då in på www.smyckenbyeveliina.blogg.se !



Rosett



Tidsinställt inlägg!

Jag tänkte tipsa er om ni vill piffa upp eran skjorta är det bara ta fram ett sidenband elelr liknande ta det runt huvudet och wola så är skjortan som ny igen! Mycket snyggt enligt mig!


TIPS



Skit snygga ringar ifrån h&m för 49 kr /st min favorit är den nere till vänster..SÅ snygg! och det värsta är att jag stod och höll i den.. emn såklart avr de inte min storlek :( måste kika efter  den för jag vill ha den nu!!


Seeeyaaaah



Nu väntar jag bara på att pappa och brorsan och sen ska vi dra oss in mot stan ! MEn först ska vi lämna en present till johanna eftersom hon fyller år idag.. Grattis Gumman :) <3 Så jag tänkte bara säga Gott nytt år på er alla och hoppas att ni fåre bra tills på söndag då jag kommer hem med lite bilder förhoppningsvis .. Hare ! :)

xoxo



A piece of paper



Kolla in min fina packningslista här åvanför! Imorgon far jag som sagt iväg ska genomföra en väldigt lång och jobbig resa ända in till stan där jag ska bosätta mig, tar ca 10 min in så får ta med mig käk i bilen! Vet inte riktigt hur jag ska hinna med detta.. Mkt att packa eftersom jag ska stanna ända tills söndag :)  Jag har ställt in en hel del tidsinställda inlägg. Nu ska jag snart dra mig mot sänger eftersom jag ska ställa klockan på 9 imrogon och gå upp och börja packa :) Godnatt mina vänner!



Dagens Evelina



Just nu håller jag på att bygga ihop saker som vi köpte igår på Ikea. Ska alldeles snart bygga ihop min nya stol. Jag har ganska precis vaknat för en timme sen..det är så skönt att sova ut men Det är synd att nästan hela dagen går bort. Idag har jag inte planerat något speciellt tänkte göra lite smycken men dom sakerna har inte kommit än.. ska även skicka efter lite nya saker! Jag måste även packa inför lägret jag ska på imorgon.. det är över nyår och ända tills söndag så jag ska fixa lite tidsinställda inlägg åt er under tiden. Nu ska jag ta itu med min stol.. inte min grej med att bygga ihop saker så få se vad det blir i slutändan om det blir nått helt annat eller..


SUndsvall

       


(klicka på bilderna för att få dom störrre)

God kväll! Vet egentligen inte vad jag gör uppe.. Ska nog sova snart. jag har sån värk i benen så jag knappt kan gå! Skulle vilja ringa efter någon massagegubbe.. det hade inte suttit helt fel. Jag har gått på stan idag hela dagen och då får man lida lite sen, det är ovanligt att jag får ont i benen av att gå i stan men idag fick jag det (n) Det är det här åvanför jag fick med mig hem + en stol och lite förvaringssaker. Men jag är nöjd med dagens inköp!

Bh:n är jag osäker på om jag ska ha kvar.. Det är en lite bredare som jag har letat efetr med jag ville ha den i svart spets. Denna hittade jag på rean så det var ju ett kap, jag tänkte ha den till transparanta tröjor så man slipper ha ett linne under. Vad tycker ni SPara/ Lämna tillbaka ?






Sommar




Vadå att man blir väldigt sugen på sommar just nu? skulle inte ha nått emot att fara utomlands!


Imorgon ska jag enr med familj och shoppa loss på birsta och ikea! Så ingen uppdatering imrogon tyvär :) Det blir även en sväng till sundsvalls sjukhus så håller tummarna för att allt ska gå bra!


Min dag..




Här är min dag i bilder.. första bilden är dagens outfit.. tror jag inte har visat den tröjan för er från H&M. Sen kommer en bild på min lillasyster som fyller 11 år idag som jag redan har skrivit. Släkten kom hit och vi åt god mat och hade trevligt. Sen tidigare idag så var jag på stan med nelly och rebecka och det slutade med dom 3 sista bilderna en tröja som jag har suktat efter ett par schysta byxor och nytt smink .. ganska nice

HUr har din dag varit ?






Stan

Tänkt bara slänga in ett snabbt inlägg Idag fyller min syster 11 år! så GRATTIS till henne.. i eftermiddag kommer släkten så då blir det tårta och god mat. Nu ska jag in på stan med nelly och rebecka och kolla om jag fyndar lite på rean. Grym låt har ni här åvanför! xoxo

BIO




Nu har jag tagit på mig min nya mjuka fina poncho och ska dra på bio Det är Narnia som står på rullen. Det blir med familjen :) Mysig avslut på denna dag! Ha en fin kvall mina vänner!



Dagens



Tights/ bikbok - tröja/ IX women - scarf/ accent? -  smycken / H6M, grens guld, Jc

Skönt att sova ut! Idag vakna jag vid 12 sen dess har jag plockat upp mina julklappar och hittat lite bra platser till dom. Några av dom ska jag lämna tillbaka också. Ikväll så försöker jag nu dra ihop ett gäng så det händer nått här i dövik orkar inte bara sitta hemma.. Så vi får se om det blir utgång elelr bara att vara hemma :) Imorgon fyller min syster 11 år! den lilla rackaren börjar allt bli stor nu, tiden går ganska fort. Så då ska vi fira henne får sen om jag far in en sväng och tittar på idolerna när dom sjunger i gallerian också.


Julklappar



Här är det jag fick i julklapp på ett ungefär fick även massa pengar och sen En KATTUNGE! Den ska heta Sigge och den e grymt söt :).. har tyvär ingen bild på han just nu eftersom hon har tagit bort annonsen men han kommer till oss efter nyår och då ska ni få se min lilla sparvel.. Eller det är typ min och brorsans men ändå (a) Jag vart iaf jättenöjd och fick ha en trevlig dag med släkten! Fast julafton blir tråkigare och tråkigare för varje år som går tyvär.. men det är vell ett tecken på att man blir mer och mer vuxen. Men tänk vad man har det bra ändå!

Vad fick du i Julklapp ? :)



Hoppas ni får en..

Jag ville bara önska er alla en riktigt God Jul! ...

A walk to remember

Åh jag har hittat min nya faoritfilm! har sett den här 2 gånger på 2 dagar nu och skulle kunna se den 10 gånger till.. kanonbra heltenkelt och lätt en 5 av 5 ! Så ni som inte har sett den jag ber er se den.. Så Grymt bra! Nu ska jag gå och lägga mig så det blir julafton fortfarande.. haha vad töntig jag är! Men hallå det är julafton vi snackar om ;) God natt mina vänner

MUsi



Lite bra Music som jag spelar just nu om och om igen..




Dan före dopparedan




Seriös kej här! Idag äre dan före doppare dagen och jag har inga julkänslor alls :(.. Men imrogn kommer dom nog! Hörreni tänk att det är julafton imorgn! Kan man inte tro.. Denna dag har vi väntat på i 4 veckor nu och nu äre bara timmar kvar. Idag har jag sovit ut For och julhandla lite med mamma köpte paket till paketleken ;) Alltid lika rolig! I år satsar jag nog på att kamma hem mina egna 10kr presenter. Jag har även gjort lite beställningar ifrån www.smyckenbyeveliina.blogg.se som jag driver. Mer har jag inte hunnit. NU snart när som hellst kommer våra kusiner hit och ska äta med oss sen ikväll blir det bara att mysa och gå upp tidigt för att man inte ska ligga kvar i sängen hela dagen imrogn bitti. Vi ses lite senare :) just det köpte nya solo tidningen när vi va och handla.. Så man har nått att göra här på jullovet!



Rösta!



Ni msåte hjälpa mig! jag vet inte vad jag ska ha på mig på julafton och det är detta jag har att välja bland så ni får jättegärna slänga in en kommentar om vad du tycker skulle bli jätteglad för jag ha ingen aning själv!






Dagens..



Ny tröja / H&M - byxor/ Gina -  Smycken/ www.smyckenbyeveliina.blogg.se

God kväll! nästan morgon för mig.. Idag har jag julstädat mitt rum och det behövdes verkligen. Sen har jag varit och kollat på kattungar men det luktade piss direkt när man kom in i deras hus så det vart ingen bara att fortsätta leta det måste ju kännas rätt :) Vi letar efter en polare till våran lilla Tessi nämligen. Nått mer har jag inte hunnit med idag. Nu ska jag slå in ett paket inte julklapp till min lillasyster som fyller år på söndag och till min kompis johanna som fyller år på onsdag ? den 29!


FINAL

Ni missar vell inte Finalen ikväll i Ung och bortskämd kl 21 ? Egentligen så är det inge kul att kolla eftersom Tim-joel borde ha vunnit och han åkte ju ut igår! Sjukt hur dom kan rösta ut han hur ego på en skala kan föräldrar vara egentligen... Men nu hejjar jag på Daniel för om någon annan än han vinner då är det pinsamt! Idag har vi fått Lov gud så skönt äntligen säger jag bara :) Efter det gick jag på stan med katja och så åt vi box 3 mumma! Köpte en klänning som jag kanske ska ha på julafton.. ska lägga in bilder så får ni hjälpa mig kan verkligen inte bestämma mig!

Nedräkning..

Nu är alla klapparna på plats också! Nu är det inte länge kvar till julafton dags att börja räkna ner kanske? Jag har nu dragit vinnaren i tävlingen och det vart Lira så Grattis till henne! Jag har varit på körlektion hela kvällen fram tills nu och mitt huvud sprängs snart så jag måste gå och lägga mig på en gång! Imorgon så ska vi på julavslutning i skolan och sen slutar vi vid kl 10.00 då ska jag ta en fika och bara mysa med katja. Hare bra!

Glitter

Mitt uppe i pluggandet tänkte jag slänga in ett snabbt inlägg. Sista spurten nu! Har muntlig redovisning imorogn så jag gör allt vad jag kan för att försöka fokusera mig på pluggandet och det går vell sådär.. Men ska snart lägga i sista krutet jag har i mig för att sedan fara iväg och jobba på dam elit matchen. Ska vara matchvärd elelr nått liknade har faktiskt ingen aning om vad man gör men jag hoppas att jag får kolla in matchen lite okcså! Jag tänkte tipsa er om dom här "örhängerna" ifrån glitter som dom som inte har hål i örat kan ha. Väldigt snygga enligt mig kostar ynka 30 kr ca ifrån glitter! Ha en bra fortsatt dag <3

Wardrobe

Go kväll kom precis hem ifrån Peter&Irina och lilla robin( min söta kusin på 5 månader) Där jag har tillbringat kvällen och ätit en god paj och tårta! blev en slapp kväll och lika bra det för nog är man slut på! Imorgon så drar jag till lilla Vännes utanför umeå och spelar match= ingen bloggning på hela dagen. Har inte varit så bloggsugen idag heller för den delen. Men dom här garderoberna är ganska fina tycker jag! nån gång ska jag också ha en sån här fin garderob.. Då ska den vara perfekt!

Beat Control

Jag saknar dom gamla tiderna...

Bruno Mars

Hej här har ni en bra låt ifrån bruno mars nya album som jag tycker ni ska kika in på nu ska jag gå och göra lite smycken och sen blire till att sova ! :) God natt på er <3

Insperation

Tjululu idag har jag varit "sjuk " för vi slutade 1 och jag skulle till tandläkaren här i min ort vid 10 så kändes onödigt då eftersom vi ändå inte skulle göra nått i skolan typ. Hos tandläkaren fick jag himla lack som är pissgult så jag har haft pissgula tänder idag så jag hade ändå inte farit tillbaka till skolan om jag inte hade sjukanmält mig. Det här vart ju invecklat! vi skiter i det.. internet har inte fungerat idag  på hela dagen så därför jag inte har bloggat tidigare. jag har inte så mkt att säga än att jag ska fortsätta att plugga på Naturkunskapen ikväll så jag kan den bra till imogon då vi har prov :) Ha en bra kväll !

OTH

Ser ni vad jag ser? ja mitt liv kommer iaf vara ett steg bättre 2011! jag har ju tjuvkikat lite så jag är inne på ungefär avsnitt 10 på säsong 8 men nu kommer det bli enklare när det går på kanal 5 ! Nu är det en glad Evelina som ska göra naturkunskap!

KNITTED SHORTS

Dom här shortse är så underbart fina måste skaffa ett par genast! Ska be farmor sticka ett par tror jag :) Mycket snyggt! Jag tror det kommer bli stort i vår/sommar också. Sitter just nu i skolan med tjejerna i klassen vi kollar på roliga filmer och kikar runt lite på nätet vi början snart svenskan sen ska vi ha föreläsning och droger osv. Sen slutar vi 3 lite tidigare än vanligt iaf :) Hoppas ni hare bra! Ikväll ska jag plugga naturkunskap eftersom vi har prov på fredag usch längtar inte dit!

IDOL ALLSTARS

Sen jag hörde den här låten på idolfinalen har den spelats om och om på  min spellista tycker den är så fin! :) Så tycker ni ska lyssna på dne om ni inte har hört den. Snart ska jag slänga i mig lite mat och sen vid 6 drar jag på träning och när jag kommer hem blir det att göra lite Naturkunskap.. sen blir det läggdags!

Smyckesträd

När jag kollade igenom posten idag hittade jag detta smyckesträd på JYSK för endast 65 kr !!! Helt otroligt vad billigt tycker jag. Dom har ungefär samma på åhlens fast som kostar 199 kr. Kan vara en bra julklapp till kompisen syrran elelr varför inte till mamma :)

Tisdag

En snygg vardagströja ifrån Gina :) med ett par leggings bots och ett halsband blir det perfekt! Idag är det Tisdag och det betyder att det har varit salong hela dagen lång.. Vi har klippt ett helhuvud och sen på eftermiddagen så städade vi hela salongen och gjorde det snyggt i våra mappar m.m och imorgon bitti fortsätter julstädningen. Inte det roligaste men det måste också göras.
Har din dag varit bra ? :)

I WISH

Lite snygga saker som jag inte skulle ha nått emot att få i julklapp :) Idag var det upp tidigt för att åka till skolan och sjunga upp inför lussandet! Det vart 3 föreställningar och allt gick ju jättbra förutom att vi failade helt totalt på en utav låtarna på 1a gången men det vart ju bara en rolig grej av det hela och hela luciatåget började skratta som tur var! :) man måste ju få ha lite roligt också ;) ska kolla om jag kan fixa lite bilder ifrån lussandet så ni kan få se :)
Annars så gick vi igenom det vi ska ha prov i på fredag som jag fortfarande inte fattar ett skit av det och kommer nog aldrig göra det heller! Tur att vi inte har någon mer naturkunskap efter jul som tur är :) Jag har tagit hem böckerna idag så jag ska gå och Försöka förstå snart får se hur det kommer gå! Men jag hade ju även Ma prov idag och det gick vell sådär.. men allt kan ju inte gå på topp!
Hur har din dag varit ?





InSPERaTioN

Åh har blivit helt kär i den gråa mjukisbyxan! den går att matcha skit snyggt som jag har visat åvan.. Själv har jag bara en massa mjukisbyxer ifrån sportaffärer måste införskaffa ett par som INTE har något " sportmärke" på sig ..
Vad tycker ni om mjukisbyxan? Själv tycker jag att det är en stor hiss! och jag tror ni kommer se dom på många ben under vintern :)

Jumpsuit

En nyhet ifrån H&M! vad tycker ni HISS/DISS ? Jag tror att på rätt person med ett par svarta kilklackar och en svart kofta + en svart halduk kan det bli ganska snyggt! Men jag tror den inte skulle passa in på mig :)
Vad tycker du HISS/DISS



Va med du också!

Du har vell inte glömt att tävla ? ;) 

För att vara med i tävlingen ska du:

1.Gör ett inlägg i din blogg ta gärna min tävlingsbild och ladda upp. Du länkar till både min bloggwww.eveliinajonsson.blogg.se och www.smyckenbyeveliina.blogg.se där ringen kommer ifrån! :) 

2. Du skriver en kommentar i detta inlägg att du är med och länkar till ditt inlägg som du gjort i din blogg!

Tävlingen avslutas Måndagen 20/ 12 då jag lottar en vinnare av alla som är med :) Alla ska ha lika stor chans att vinna tycker jag.. Så nu äre bara att sätta igång :D


Vill du ha mer information om ringen ? klicka HÄR!

Game

God morgon alla goa läsare! igår kväll innan jag gick och la mig tänkte jag att ja skulle gå upp klockan 10 men efter en dålig natts sömn så vart det vid 12 inge vidare eftersom jag tänkte plugga matte..och nu sitter jag här framför datorn och får ingen matte gjord heller! nää måste ta tag i mig själv och dra mig till matteboken haha.. Klcokan 3 har samling inför en match mot Obbola! ska bli spännande första gången vi möter dom så men jag tror vi kan ta dom :) eller vi ska ta dom!! eftermatchen ska jag på ett möte ifrån kl 18 - 21 och när jag kommer hem är jag nog mer än död skulle jag tro Men ni får ha en toppen dag så hörs vi imorgon! Shit då äre ju lucia och allt..
Ska du vara med i något luciatåg?




Besöksrekord!

Vad roligt med så många nya läsare jag hoppas ni fortsätter att följa min blogg :) Nu ska jag gå ner och sätta mig med mamma i soffan och se denna film som går på tv 4 ikväll! har sett den en gång förut men det var så länge sen så jag tänkte att det vore lite roligt att se den igen :) Imron ska jag fortsätta att plugga lite sen har vi match vid 4 mot obbola ska bli spännande så imrogon blir det inte så bra bloggning tyvär! men nu säger jag god natt på er mina goa läsare!

Önskeoutfit

Slängde ihop en ganska fin oufit om jag får säga det själv :) hade inte suttit fel med den en fin vårdag då solen lyser!
Skor/ nelly  jeans/gina  skjorta/monki väska/HM ring/bikbok Örhängen/topshop mössa/ random

FilmTips

Eftersom det inte vart att jag for någon stans igår kväll stannade jag hemma och bara var med familjen vi såg på idolfinalen Där jay vann grattis till honom! Jag brydde mig inte speciellt mkt jag hejjade på båda lika mkt.. Och man lär dom fåå se mer av dom två tillsammans eftersom dom är ett par nu :) Efter idol Var jag inte ett dugg trött så jag satte på den här filmen och har aldrig grinat så mkt till en film tror jag. Så otroligt gullig film! grinade mig igen filmen men det var verkligen jättebra så den borde ni se om ni inte sett den :) Nu ska jag hjälpa mama med att damsuga lite sedan fortsätta med matten en stund till. Ikväll ska jag nog ut.. orkar inte sitta inne en kväll till!

Kappahl

3 fina Bhar ifrån kappahl! synd att den i mitten var typ sorgrön annars hade jag lätt köpt den om den varit svart! Men nu syftar det mer på den längst upp.. Jag har precis ätit en dunderfrukost med baugetter och masariner. nu ska jag gå och göra mig i ordning för att sedan räkna matte... ser verkligen fram emot det! eller vad sägs som att välja läder i några timmar fixa håret i några timmar och göra en partysminkning istället? det lät ju mkt bättre iaf. Hörs senare!

Tomtebloss



Syrran och jag lekte med tomtebloss för ett litet tag sen var ju tvungen att slänga in några bilder :) Ganska coola huh ? ;)

Nu ska jag se Idolfinalen! Vem hejjar du på? jag har inte hängt med den sista tiden men jag måste ju nog lägga min röst på jay för honom har jag gillat ända ifrån början :) .. Hörde på radion också att dom är ett kärlekspar nu cokså ;) inte dåligt!

Uppdatering: jag tycker minnah har varit bäst ikväll och hon sjöng vinnarlåten mycket bättre än jay såå Just nu hejjar jag på Minnah!


Julklappar



Yes då säger jag tack för detta års julklappsshopping då :) Nu vare klart för min del ganska skönt enligt mig! Har bara kvar till farmor med det låter jag brorsan få styra och ställa med eftersom jaghar gjort ALLT till alla dom andra jaa killar vet ni ;) haha nämen lite bättre förslagsråd borde killar skaffa sig tycker jag!

Är du som mig och hjar shoppat klart alla julklappar elelr är du den som sparar allt till dagen innan julafton ? tell me :)


Bakonsdag!



Här ser ni det jag bakade i tisdag har äntligen fått in bilderna ;) har varit på stan tills klockan halv 6 då pappa jag och syrran for och köpte pizza..För en skund vart jag glad men när jag väl satt och åt det kände jag att jag måste verkligen följa mitt nyårslöfte i år! och som ni kanske förstår blir mitt att börja äta nyttigare inga kakor inget godis ( förutom fikat i skolan ) ingen pizza ingen maxmat! Nu ska jag ta i detta och bli en duktig flicka! men vi får vell se hur det går..

Det här julgodiset gör jag varje år eller rättare sagt rocky road och riscrisp med choklad och snickers är ju en good kaka bra :) Gud vad jag ska mumsa i mig saker sista tiden på detta år för nästa år då gäller det i att hålla i hatten!


Stan

Tjaa har lite brtootom just nu ska dra in på stan och handa dom sista julklapparna! Idag har jag annars bara pluggat Ma och ska fortsätta med det hela degen imorgon .. ikväll ska jag troligtvis vara med hanna. Imorgon kväll vet jag inte.. MEn nu ska jag åka ha en bra dag :D

One piece



Måste bara visa brorsans mysiga one piece som han hämta ut idag på posten.. Nästan så att man blir sugen på att köpa en själv! men 1200 kr suger hårt i min spargris nej då tar det stopp riktar istället in mig på att Ta en titt i hans garderob när han inte är hemma ;) .. nää nu blir till att sova Godnatt!



Julklapp ?




Tänka tipsa er för andra gången idag men hoppas ni gillart ;) Dom här svarta snygga byxerna åvan kommer ifrån kapphals barnavdelning och är ganska precis exakt lika dom som finns på Bikbok det enda som skiljer dom år är att bikboks kostar 399 tror jag ? runt omkring där iaf och dom på kapphal kostar endast 179 kr!! vilket kap säger jag bara och en fågel viskade i mitt öra att dom även fått in mönstrade nu så varför inte slå till och kanske ge bort dom i julklapp ? En annan superduper julklapp som jag jättegärna skulle vilja här är dom här fejtatueringarna får topshop kostar endast 89 kr och det är både svalor och fjädrar med i det paketet hur bra?

Nu ska jag se klart en film som jag började se förut idag.. Vi har haft problem med internet tyvär idag annars hade det blivit mer bloggning. Himla Telia säger jag bara ;)

Nu har jag tipsat er om lite julklappar och om någon har något bra förslag på vad jag kan ge till min bror som är 18 så är jag tacksam för hjälp! :)

Och glöm inte tävla mina kära vänner :)




TIPS




God morgon på er! jag sov ganska länge idag så har inte hunnit emd så mkt.. har pluggat frisörhistoria och gjort klart det jag ska säga på den muntliga redovisningen som vi har dagen innan jullov. Nu ska jag bara göra ett sammanfattningspapper sen kan jag kryssa för det i listan.. Har ni också sjukt mkt nu innan jul? Typiskt lärare att just alla ska klämma in nått precis dagarna innan lov.. drygt säger jag bara!  NU ska jag fixa min luciaklänning :) det roliga är ju att jag inte kan en ända låt vi ska sjunga haha men det är vell baraa att  improvisera ;)

Tänka tipsa er om den här locktången om ni vill ha riktiga korklockar! Just denna med märket babyliss vet jag inte hur den fungerar på skolan har vi en ifrån wella. Men det är själva modellen jag syftar på! Lätt att bara vira runt håret och sen släppa.. Men det är alltså KORKskruvslockar du får av denna tång.. Det är ju olika man vill ha :) att locka med platttång blir ju på sitt sett det också!





En Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: taa det bara är 7 dagar kvar i skolan sen är det lov igen! :D
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov ?
Det sista du sa högt: Nu kommer det tomtar! ( sjöng på Frondas låt)
Det senaste någon sa till dig: "måste du tända så många ljus varje dag?" (mamma hetsa lite på mig)
Vad har du druckit idag: 1 L mjölk och ganska mycket saft!
Vad var det senaste du åt: Julgodiset jag gjorde (a)
Vad är det för färg på din ytterdörr: typ brun
Vad är det för väder hos dig nu: väldigt kallt och typ svart
Godaste glassmaken: kola med knäck !
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Måste väl säga ja. Eller, jag hoppas det i alla fall.
Sover du tungt: Nej vaknar så fort någon säger eve eller evelina.
Drömmer du mardrömmar: Det händer väl. 
Trivs du med ditt jobb: Antar att vi snackar skolan? Ah, men det är väldigt ös!
Favoritklädsel: Mjukis! Finns ingen bättre känsla än att byta om till mjukisbyxor när man kommer hem från skolan!
Favoritlåt just nu: Eftersom jag har lyssnat på julmusik hela dagen måste jag säga frondas - Nu kommer det tomtar!
Vad ser du om du tittar till höger: En lillasyster
Vad gör dig glad just nu: Att jag kan göra vad jag vill ha inget som måste göras.. leva livet!
Vad ska du göra härnäst: Hmm ska kolla lite på tv sen äta mat
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Hmm glad :)
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Oversize t-shirt och leggings
Sommarplaner: SOMMAR♥ Tänkte först bege mig till varmare breddgrader först med familjen sedan bara med mamma ska nog också troligtvs jobba lite grann. Sen blir att besöka Gotland för första gången i mitt liv ska bli roligt! Blir ävn göteborg med liseberg och massa shopping en sväng på ullared och 
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du något instrument: Njaa lite lite gitarr!
Morgon eller nattmänniska: Inget. Jag är byggd för att sova! Men absolut mer natt än morgon. Usch för morgnar!
Vad är viktigast för dig: För seriös fråga.
Är du kittlig: Njaaa lite kanske (a) 
Stjärntecken: Vågen
Äckligaste insekten: kackelacka!
Längtar du mest efter just nu: Julafton!

JUllåtar

Jag har precis gjort klart snickerskakorna har även gjort en julista på spotify då jag hittade dom har 2 låtarna jag diggar frondast låt mest jag vill bara hoppa runt när jag hör den ! har du hört dom här 2 låtarna förut ? jag har då aldrig hört talas om dom :)nu ska jag göra lite mat åt min ligga mage!
Glöm inte att vara med i TÄVLINGEN HÄR!

JUlbAkning

vadå snygg? jag ligger fortfarande i sängen och orkar faktiskt inte kiva upp men snart får jag magkramp för att jag är så hungrig så jag borde börja röra på mig.. idag ska jag julbaka en massor så det kommer inte bli så jättebra uppdatering idag heller.. men ska visa bilder på det jag har bakat ;)
Nyheter på --> www.smyckenbyeveliina.blogg.se under dagen :)

TÄVLING




SOrry för dålig uppdatering idag det har hänt så mycket Kommer bland annat in nyheter till www.smyckenbyeveliina.blogg.se imorgon bitti så då får ni klicka er in och kolla lite :)!

Och nu vare äntligen tävlingsdags!

För att vara med i tävlingen ska du:

1.Gör ett inlägg i din blogg ta gärna min tävlingsbild och ladda upp. Du länkar till både min blogg www.eveliinajonsson.blogg.se och www.smyckenbyeveliina.blogg.se där ringen kommer ifrån! :)

2. Du skriver en kommentar i detta inlägg att du är med och länkar till ditt inlägg som du gjort i din blogg!

Tävlingen avslutas Måndagen 20/ 12 då jag lottar en vinnare av alla som är med :) Alla ska ha lika stor chans att vinna tycker jag.. Så nu äre bara att sätta igång :D


Vill du ha mer information om ringen ? klicka HÄR!


AVSLUTAD!!!!!


Staden



Tjabba idag sov jag till klockan 8 ganska lagomt enligt mig då satte jag på datorn och kollade på un och bortskämd som jag missade igår! och stackars jean-pierre åkte ut det tyckte inte jag var rättvist! han försökte ju att åter gå och alla är värda en andra chans och så mobbar dom andra ut honom :( jag tyckte faktiskt lite synd om honom där! Nu drar jag en mössa över huvudet och far in till stan en sväng.. Jag hade visst emr pengar på kontot än vad jag trodde (Y) :) så ska hadla lite julklappar och aknske nån grej till mig själv :) vi hörs senare måste sprinag till bussen nu! ha en bra dag Allihopa !

 

PREMIÄR





NU ÄR DEN FÄRDIG!!!!!!

GUD VAD SKÖNT SÄGER JAG BARA... imorgon kommer det en tävling i denna blogg :) Godnatt på er!

KLICKA HÄR KLICKA HÄR KLICKA HÄR KLICKA HÄR KLICKA HÄR KLICKA HÄR KLICKA HÄR KLICKA HÄR KLICKA HÄR



Lauren Conrad




Åh jag har tyckt att denna människa alltid varit så fin sen jag började kolla på the hills och jag kommer nog alltid tycka det.. hon är född vacker :) Denna vecka är jag ju ledig som ni kanske redan vet. jag ställde klockan igår kväll så att jag skulle kliva upp i tid och inte sova bort hela dagen men såklart så snozade jag typ i 2 timmar till haha så kan det gå! men nu är jag äntligen upp och har gjort mig färdig så nu ska jag sätta igång att städa mitt rum, plocka ur diskmaskinen och sedan baka lite vid 3 sticker jag iväg på träning får se hur det går med min infektion i hälen men jag ska testa iaf. Igår letade jag och pappa efter cameraladdaren och vi hittade den inte (n) ser mörkt ut på den biten :( tråkigt! men ni får ha en jättebra dag så kanske vi hörs ikväll om vi har tur annars tänker jag jobba mer på bloggen också ;)


beck

jag; pappa, man vet vem som sköt palme 
pappa; jaså, äru säker på de!?
jag; ja, de står på gravstenen, sköts av kyrkogården.
jaa vad säger man? bästa på hela filmen lätt :D

TJUVKIK




Här ser ni det jag har suttit och jobbat med den mesta tiden idag! Nu äre några få saker kvar på bloggen jag ska fixa och sedan ta kort på alla smycken och börja ladda upp bilder :D såå premiär inom kort tid! = tävlig som jag lovat er. Annars har jag varit hos farmor och bakat goda pepparkakor! Nu ska jag hjälpa pappa att leta reda på cameraladdaren.. jag blir galen snart utan den blire ingen smyckesblogg:/ Sen klockan 9 äre beck på tv4 tror jag så då blire att sätta sig i soffan och äta lite pizza till det mumms haha ingen bantning här inte :) ha en bra kväll mina vänner!

tror du att du kommer beställa smycken ifrån min blogg? Kramen <3




Topshop

Just nu ligger jag och drar mig i säng och har gjort det i ca en timma det är verkligen att leva livet måste jag säga! Igår kväll satt jag och gjorde smycken såå om det fortsätter i den här slingan så kommer öppning på min smyckes sida inom en snar framtid :) ska bli roligt tycker jag! och eftersom jag har snackat om en tävling så tänkte jag att vi kan ta det i samma veva som öppningen låter det bra ? ;) Nu ska jag kliva upp och äta frukost och göra mig i ordning sen drar jag till farmor för att baka pepparkakor mumma.
Det ar dålig uppdatering igår och det kommer det bli idag också eftersom jag ska jobba med saker till smyckesbloggen det är inte bara att starta hur som hellst utan det är en hel del saker som ska göras så hoppas  ni har förståelse för det ! :) Här ett gäng fina örhängen som ni hittar på topshop!
HAr glömt att fråga er om vad ni tycker om den nya Headern bättre eller sämre än förut ? ;)

Pajas




Om en lite stund ska jag ställa mig och göra en god smördegspaj har inte ätit nått på hela dagen så kände det var dags nu ;) Efter julfesten skulle vi fara och handla lite godis men det slutade med 6 stora willyspåsar fulla med mat! haha så kan det gå :) Efter jag ätit tänkte jag göra lite smycken faktiskt ;) få se om batteriet till cameran har laddat klart då så kanske ni får se lite. Jag har iaf bestämt mig för att testa att starta en blogg med smycken som jag gör som ni kan beställa och om det funkar fortsätter jag och om det inte funkar slutar jag .. låter det bra ? Jag har fått en spricka i foten som jag "råkade" riva lite på och just nu haltar jag runt eftersom jag har olyckligtvis fått en infektion i hälen. Det var ju lite osis.. hörs om en stund nu ska det bli pajkalas!



JUlfest



idag har jag sovit ut duschat och gjort mig i ordning och nu drar jag in på stan och sen blir det julfest! ingen ledig tid här inte ;) försökte ta kort på sminkningen och det eftersom batteriet tog slut till kameran och jag vet inte vart pappa har hett laddaren (i) aja vi ses ikväll!

har även gjort en ny headher som kommer upp inom kort!


Like a feather





Det finns 2 saker jag är galig i just nu och det är fjädrar och fåglar så underbart fina! och jag lovar er att jag ska sälja fjäderörhängen på min sida om det blir nått på det hörnet.. Vad tycker ni om fjädrar ? :)



Tips




jag tänkte tipsa er om en blogg som jag följt ett tag nu en go Dansk tjej är det som äger den här bloggen och i den får du en mängd med massa snygga outfits och tips! så om du har tråkigt eller vill ha en ny bra blogg tycker jag att du ska kika in hos henne HÄR. Nää nu drar jag och käkar lite pizza hörs lite senare :) ¨



Lovely



kolla in vilken fin tröja gina tricot har fått in! liknar den som fann på H&M för ett tag sen fast gina har den med ett lite mindre pris.. för 199 svenska enkronor blir den din :) man kanske ska ta och fundera på ett köp?

VAd tycker du om tröjan ?


Fredag och lov!



Tights och svart linne gina kofta kapphal och skärp second hand.

Eng provet idag gick vell sådär..har sånt dåligt ordföråd (n) Just nu borde jag egentligen vara på väg till tärning emn eftersom jag varken har skjuts dit elelr hem sen har jag ont i huvudet sen naturkunskapen så blev det att stanna hemma. Om ett tag jag ska och nelly ut och käka och ha det mysgit! det behöver jag eftersom jag måste fira att dte är lov :D äntligen säger jag bara!





TAIO CRUZ





Tänkte bara slänga in detta inlägg lite snabbt.. Glömde tipsa om Taio cruz nya album som heter rockstarr. Helt unberbart bra enligt mig! Finns ingen låt som jag tyckte var dålig..Och min favorit är den här åvan som heter Take me back Såå här har ni lite att lyssa på! Gokväll :D


Torsdag

Kom precis ifrån bussen där jag fick trevligt sällskap av tvillingarna på vägen hem. Efterskolan gick jag och kpte massa smyckessaker så nästa vecka då jag är ledig ska jag sätta mig ner och pula på lite och så ska jag göra en blogg där jag ska lägga upp bilder på allt jag gör! Självklart kommer jag länka bloggen till er :)
Nu snart ska min mamma ha sminkparty och det ska jag vara med på så det kommer bli lite småroligt. men det tråkiga är att det kommer bli dålig bloggning eftersom jag har eng prov imorgon och ska hinna öva inför det också! fullt upp som vanligt :) men Istället får ni mer insperation imorgon då jag är hemma hela kvällen :)
Nån som har nått tips på Namn till bloggen där jag ska ha alla smycken ?
Ha en så bra kväll som möjligt så hörs vi imorgon kramar!

Godnatt

Åh vad jag har pluggat ikväll! känner mig nästan stolt..nu äre bara att hålla i tummarna så att allt sitter kvar tills imrorgon då det är prov önska mig lycka till :) Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig i ordning och lägga mig och kolla på världens bästa program one tree hill hur bra avslutning på denna kväll? Gonatt!

H&M Vår

Idag hade jag bara en mysig tjocktröja och tights bara såå orkar inte lägga in någon outfit. Istället får ni en tjuvkik ifrån H&Ms vårkollektion. Den vita stickade tröjan på det vänstra sidan skulle jag inte tacka nej till.
Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag gör egna smycken och jag har funderat lite på att göra en blogg där jag säljer men vet inte riktigt om jag skulle hinna med det.. ska göra en beställning nu till veckan och sitta och pula på lite så ska visa er sen.. Tror ni att det är någon som skulle vara intresserad av att köpa?
Funderar även att starta en tävling då! där ni kan vinna nått smycke.. har inte bstämt mig vad än ;)  men det kommer bli enkla regler! Kommer du vara med i tävlingen ? kram

LillLördag

Har precis ätit en chokladboll som var så gudomligt god! fungerar på att äta en till.. kom hem ifrån skolan för ett tag sen och just nu sitter jag och kollar runt lite.. Vill lägga ett bud på ett par  svarta Converse men har ju inga pengar och då gåre ju inte så bra men om jag frågar pappa snällt kanske jag kna få dom i julklapp! får se hur det blir med det :) Letar efter en jul/Nyårs klänning just nu och hittade den här ifrån H&M men såklart var det slutsåld.. anars tycker ja den var himla fin!

RSS 2.0