LOve



ååh älskar denna låt! såg nyss på One Tree Hill s.8 avsnitt 6 och då var denna låt med och den var så fin! Nu sitter jag och gör lite Matte och snart kommer Katja hitt och då ska vi ha mys. Vi hörs lite senaare ikväll..


Funderar på att starta en tävling här i bloggen Är det något ni skulel vilja ha ? I sånna fall tänkte jag att att priset blir ett par korsörhängen sånna jag visar i ett inlägg längre ner om det här är något du vill så släng in en kommentar så jag ser om det är några intresserade :)

Pannband



Bikbok  och Gina

Det svarta ska jag införskaffa mig nästa gång jag är i stan!

Hallå alla sötnosar! jag har precis vaknat för en stund sedan och nu ska jag äta frukost och sedan göra mig i ordning. Idag vet jag inte riktigt heller vad det blir till att göra jag ska iaf ladda lite inför imorgon då jag ska ha prao på rut och karl ( en salong här i stan) Det ska bli jätteroligt! Jag ska kolla på lite One Tree Hill även idag sen kanske det blir till att ringa en vän och gå ut på en prommis man vet ju aldrig men nu blire frukost! hörs





Lördag



Sitter här och myser i min nya hoodtröja från carlings Kom hem från gene trakterna för en stund sedan där jag tillbringat kvällen emd en massa folk vi hade en liten filmkväll. Ska Snart lägga mig och kolla på ett One Tree Hill program vart inget tidigare idag som jag skrev. Ikväll har ni vell inte glömt att ställa tillbaka klockan till vintertid? En timme bakåt ska den så klockan är bara 22.50 nu ganska skönt att man får sova en timme längre (y) Måste även skriva att dte vart ingen fläskfile och potatisgratäng lagad idag utan det blev max istället! Kul med så mycket nytt folk här på bloggen ni är så välkommna så och det vore ju roligt om ni stannar :) hare



H&M news



H&M NEWS!

Halloj här har ni 5 riktigt goa saker från h&ms nyheter som jag såhär (                                ) gärna verkligen skulle vilja ha! allt är klockrent helt enkelt och inte äre dyrt heller vad skulel vi göra utan H&M ? bra fråga nu ska jag lägga mig och kolla åp 2 program av One tree Hill jag har sgat det förut och jag säger det iegn världens bästa kärleksfulla program! Efter det ska jag börja rensa ur min garderob! äntligen säger jag bara har inte gjort det på .. 4 år kanske ? jag skäms nästan hehe efetr det ska jag och brorsan laga god mat potatisgratäng med fläskfile och ikväll ska jag vell bara va eftersom jag inte är helt 100. Så ha en bra dag hörneni!


favoriter



Ska nu bädda ner mig i sängen och se på lite bra filmer sedan blire natt för mig! mår inte så bra så därför tar jag det lungt och bara är. Ha en bra fredaag!




0803102810





New




 ifrån H&M och Gina

Var på stan idag med Ida och Nathalie mycker roligt och som ni ser kom jag hem med lite smått och gott.. Hittade även en hood på carling som jag jättegärna vill ha men jjag har ju inte alla pengar i världen tyvär (n) gud vad roligt det hade varit om man hade varit rik ååh vilket liv.. Fast jag tror att man fortfarande inte skulle vara nöjd då utan bara vilja ha mer och mer och mer ändå..Vad tror ni? Jag träffade även min barndomskompis rebecka alltid lika kul att träffa henne och saknad är hon! Vi hade prov idag och skolan och det gick ganska bra tror jag svarade på alla frågor ifrån g-mvg så får vell hoppas på det bästa :) NU snart ska jag lägga mig och kolla på One Tree Hill hade jag tänkt! världens bästa serie enligt mig! har ni någon favorit som ni kan tipsa om ? krmar!


By Me



detta är vad jag har pysslat med sen jag kom hem...Älskar ringen!! min nya favorit bland mina smycken lätt! örhängerna är cokså väldigt snygga.. Eller vad tycker ni ? :)



Tips!



Nu har jag pluggat lite och mamma har förhört mig så hoppas på att det går bra på provet imorgon nu bara för ja orkar verkligen inte plugga mer! elelr aa gav upp för kanske 45 min sen hehe.. Jag tänkte tipsa er om en blogg som jag hittade nyss som var skitbra! där får ni massor av snyga outfits och modetips så jag tycker ni ska besöka Felicias blogg! nu ska jag chilla lite till sedan blir det sängen för mig! imorgon ska jag vara med en utav mina kära vänner vars namn är Katja.. kommer bli superkul tror jag som alltid! nää GodNatt på er sötnosar!


En Outfit



Var ju på stan igår med hanna coh då provade jag dom här kläderna ifrån Gina och jag funderar på att köpa byxorna.. Vad tycker ni ? :)


Uppsättningar




Här har ni långhårsuppsättningarna vi gjorde igår den första är dubbelsvinrygg och den andra är Chignon! men på den andra får ni räkna bort nätet.. det ska absolut inte se ut sådär! dom hade inte i rätt hårfärg så fick ta ett hårnät till blond hår.. hehe men så kan det va.. Nu måste jag seriöst plugga farligt det är med datorer ibland!


Mysis



Tjena går runt här i mjukiskläder just nu såååå skönt!! Skulle inte ha nått emot att krypa ner i sängen med filtar och se på en film och kladdkaka hur mys? känner verkligen för en typisk tjejkväll ikväll.. Men vet ni vad jag ska göra? PLugga Yes Så underbart det kan bli! prov om Huden imrogon så ska strax säta igång med plugget. Jag har hunnit med skolan idag och sen träning efter det. Tänkte visa er dubbla svinryggen och Chignon här inom kort synes


HVFR1



HVFR1<3

här har ni min kära klass! tänkte bara om ni hade lust och se.. :)

Och just! glömde säga att idag fick vi veta att vi ska få bärbara datorer :D hur nice? = lite mer bloggning kanske! vi får dom veckan efter lovet men bättre det än nästa år.. Dagens Gilla!


Elsas Mode!



Yes jag har dom! vet ett antal huvud som kanske är lite avis på mig just nu.. Fick dom här 2 böckerna av mina kära vän hanna i födelsedagspresent idag som i efterskott.  Åh vad gald jag blev tack så jätte mkt! jag gick på stan med hanna idag efter skolan som sagt.. Köpte inget. Orkade verkligen inte prova! och sen glömde jag bort precis allt som jag skulle kolla in och prova så typiskt mig(n) får bli stan en dag till någon dag här framöver och då ska det shoppas! Nu msåte jag plugga iunför hudprovet på torsdag och sedan är det träning hörs!


Insperation



Tjena diggar att blogg.se har fått in tids inställda inlägg så man måste ju prova 8)  just nu sitter jag nog med mina klasskompisar och käkar lunch på skolan..  Är i salongen hela dagen Idag och vi gör långhårsuppsättning idag igen! Så var beredd på mer bilder mot kvällen. Denna gång går vi dubbel svinrygg och någon annan krumelur. Efter skolan ska jag gå på stan med hanna en sväng så kommer hem lite senare idag men vi hörs senare som sagt! 


kul att det ens fungerade...


PLaY mE





Några av mina favoriter just nu! vad vore livet utan musik ? Inget!


HORROR



Jag äslakr läskiga skräck filmer<3

Avslutar kvällen med att visa er denna film.. Kanske ska dra ett skräckmaraton till helgen? MEN KOLLA PÅ FILMEN DÅ! annars missar ni nått ;) Godnatt mina vänner!


Skona mig!



Bättre bilder --> http://tinkerbella.blogg.se

Funderar starkt på att skcika efter dom här skorna ifrån nelly.. men är lite osäker eftersom man vet ju aldrig hur dom kan vara som. Men vad tycker ni om dom ? ska man chansa elelr inte ? :)



Dagens



Läggings/ GT tröja/vila kofta/HM

Hejsan hade sovmorgon i morse eftersom våran lärare är i brasilien så vart ingen komplicerad outfit idag utan tog de kläder som låg närmast. Idag har vi haft den drygaste dagen på hela veckan enligt mig.. Måndag (L) Men nu är den bortgjord! fick sluta en timme tidigare ifrån Ma lektionen om vi skulle baka 3 kakor tills fredag då vi ska fika :D chill lärare. Så tog precis ut 2 tigerkakor ur ungnen hoppas dom blev bra annars får jag göra om dom. Nu hade jag tänkt att plugga lite om Hud eftersom vi har prov på torsdag!


Båtar för miljoner brann upp



Då var vi utan båtar,cyklar,mopeder,mskiner och massor av andra saker cokså då.. hemskt! 21 båtar och båthus brann upp och miljoner for upp i rök..bara en båt var värd 2,5 miljoner och  tänk då 21 båtar till vilka pengar det blir..


Artikel om branden HÄR och HÄR och HÄR





Bio




Bild - Elin wahlberg

Tjinixen Läget bra såhär på en fredagskväll ? JUst nu befinner jag mig i umeå. tobbe och hans vänner är och tränar så här sitter jag och läser bloggar och har det mys. Idag fick vi tillbaka våra matteprov och jag fick VG så vart glad eftersom det betyget jag satsar på och vill ha! så det gjorde min dag ännu bättre än vad den redan var :) Bussresan gick bra han göra lite plugg på vägen hit. Medans jag väntade på att tobbe skulle sluta skolan sprang jag på min granne på donken så satt och snacka med henne och hennes vönnina ett tag. Nu ska jag gå och göra mig i ordning för bio! Paranomala activity 2 Har sverige premiär ikväll så klart att man måste gå! ha en super trevlig kväll allihopa!


Umeå



Tjena tjena! Idag har jag som vanligt tränat med div 2.. I skolan hade vi genomgång med goldwells försäljare så nu kan jag även besvara era frågor och tipsa er om deras produkter kanon eller vas däger vi ? :) Imorgon är det vanlig skola sedan tar jag bussen till umeå och min pojkvän. Ska vara där över helgen så kommer nog bli snålt med bloggning tyvär men jag ska försöka knycka hans datorn och slänga in nått inlägg här och där! nu ska jag packa färdig och sedan sova :) pussieies



Svinrygg



Här är den så kallade svinryggen som vi har jobbat med idag i skolan jag vart inte nöjd direkt men det går vell bättre nästa gång får jag hoppas på :) vi hörs mer imorgon hörni! jag har träning direkt efter skolans edan då jag kommer hem tänkte jag köra lite minispa hade jag tänkt ååh så skönt det ska bli! men nu säger jag God natt!


Tips




Monki/Hm/Gina/Ellos/Nelly/topshop/bikbok

Här har ni ett gäng snygga jackor från lite olika affärer smo jag inte skulle tacka nej till! Har för en stund sedan kommit hem ifrån träningen och tagit en lång dusch. Jag skulle egentligen behöva städa mitt rum men jag orkar inte hehe :) istället tänkte jag gå ocg fika lite mummaa!


Tisdag



Hallå alla goa människor..Här sitter jag med min nya sofies mode tidning! Idag har vi stått och jobbat i salongen hela dagen och gjort långhårsuppsättning som kallas "svinrygg" jag tycker det gick sådär.. det är mycket svårare än vad det ser ut och det är ganska många saker man måste tänka på. jag tänkte att jag skulle visa er lite bilder senare men just nu krånglar minneskortet (n) Ska även tipsa er om lite snygga höst jackor hade jag tänkt! Det blir lite senare ikväll eftersom jag ska dra iväg på träning nu. Jag är helt slut på! känner inte för att träna.. skulle bara kunna lägga mig med filtar i sängen och sätta på en film skulle avra mycket mysigare tycker jag :) men man får ju inte alltid som van vill. Efter skolan idag så gick jag på stan med mamma lite och sökte efter ett nytt armband till min klocka men såklart fanns det inget i hela stan.. hur less blir man inte då?Vi gick även in på resia och kollade in lite ställen dit vi kan fara v.49 då mamy och jag ska ut och resa och bara ha det bra! Men bara kanske.. om hon får ledigt.. så det får vi hålla tummarna för!


R.I.P





Det är otroligt hur mycket ett djur kan ge kärlek av att bara finnas där vid ens sida varje dag ut och in. Idag vilar du med felix i himelen<3  du har funnit vid min sida sedan 2 års ålder och kommer finnas där livet ut!

- 181010

Naturell




Go kväll! har inte hunnit blogga idag.. Nelly slaggade här i natt så vi sov ut till 12 caa och då blev det full fart i att packa och fara mot skyttis där vi sedan tog bussen och drog till umeå och spelade match. Det gick vell sådär förlorade med 4-2 men mycket var nog pga den konstiga dommaren. Har nog aldrig varit med om så konstiga dommare! jag fick 2x2 min för ingen ting och samma med felicia och våran tränare fick matchstraff.. Så kan det vara ibland tråkigt men inget att göra åt. Jag fick iaf in ett mål i denna match också kul! nu måste jag apcka och lägga mig i sängen så jag hinner sova nått inann jag ska upp igen! god natt<3


fina_chejer.93&94_sweden-norrland




Tjaa nu har vi skrattat så mkt så det börjar bli dags att ta sig i strupen och dra sig till sängen!

God natt allihopa :D / eve&nellyfina_chejer.93&94_sweden-norrland



Letters to Juliet



Ikväll så har jag och nelly bakad en kladdkaka av kärlek som vi tjockade oss med medans vi såg den här grymma filmen! jag rekomenderaar den starkt till er där ute en riktig go tjejfilm. Perfekt att se en myskväll med tjejkompisarna elelr varför inte pojkvännen? En ny favorit bland mina filmer! Är en film som man inte blir less av utan kan se den om och om igen enligt mig.

Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo & Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som det handlar om brevet hon hittat. Letters to Juliet är en film om evig längtan efter äkta kärlek i hjärtat av romantikens Toscana.

TRAILER


monki




Är är några riktigt snygga saker ifrån monkis hemsida! Tycker ni borde kolla in mer utav deras höstkolletion och det kna ni göra HÄR ! För övrigt ska jag gå och göra någon mat till min lilla mage så den slutar gnälla. Snart kommer Nelly inrullandes och då ska jag lägga spolar i hennes hår och sen får vi se vad vi ska hitta på!



Outfit!



Skor/Å läggings/bikbok älskade tjocktröja och halsduk/GT Jacka/ HM

Kom precis hem från stan där jag har avrit med katja.. snackat lite och så himla ös fast vi var ganska pinsamma okcså (n) köpte inget..


Styling!



Go kväll kära läsare! Just nu är jag på bra humör ser fram emot morgondagen då jag ska ha roligt med kompisar :) Så varför inte då tipsa er om någr bar produkter såhär vid 12 tiden på en fredag?

Dom här 2 burkarna på bilden är styling puder som man använder när man har tuperat och vill att det ska tuperingen ska sitta i bra hela dagen! Vissa kan tycka att det blir en äcklig/obehaglig konsistens i botten och att det är svårt att få bort vid tvättning men jag råder er som vill ha tupering som sitter bra att prova denna underbara produkt! jag tycker den är skitbra och tycker inte alls det är obehagligt men det är nog från person till person.

du kna även forma håret bra när du har detta pulver i om du vill forma till en annan frisyr senare samma dag så går det jättebra. Du tar knackar lite pulver ifrån burken direkt på håret och gnugga lite så sitter det sedan där!

Jag rekomenderar till att köpa disps den är lite dyrare men samtidigt mkt bättre och säkrare saker inom den. Den kan ni även köpa av mig bara att höra av er :)

Här med säger jag godnatt då jag ska på stan med käät imorgon och sedan kommer nelly hit för att slagga!

God natt!




Week end, Weekend!



Kolla in den här snygga fransväskan som Victoria Törnegren har haffat på H&M.. den skulle jag inte tack nej till! Just nu sitter jag på kolan och chillar lite. Har slutat för en timme sedan men eftersom jag har träning vid 5 så stannar jag kvar i stan. Det jobbigaste jag vet är att gå på stan med en klumpig väska och en klubba i handen! å istället har jag suttit här och läst bloggar m.m ska snart dra mig upp till skyttis. Ikväll har jag inga planer heller förutom att jag ska försöka lyckas tvätta ur färgen.. får vell e om jag blir knall orangehårig eller.. men nu måste jag dra vi hörs krmar!


Almost Friday!



Tejnixen! Har tränat med div 2 idag..gick vell sådär. Har inte så mkt att säga än att jag ska plugga engelska nu eftersom vi har gramatikproov imorgon! jippiiieee.. eller ? Men nu ska vi vara positiva eftersom det är okcså helg imrogn!! en helg utan plugg kanske till och med känns ganska nice :) Här får ni en riktigt skön låt på köpet och så säger jag God Natt!


En outfit



Skor/Åhlens Läggings/Bikbok linne/bikbok volangetöja/ HM Halsduk/GT Jacka/HM

En outfit som jag hade på min födelsedag... Jag har för lite drygt en timme sedan kommit hem ifrån träningen och mitt rum ser ut som ett bombnedslag.. som vanligt :) så ska ta tag i kragen och börja rensa lite grann. PÅ tal om att rensa skulle jag villja rensa min garderob Få se när det inträffar (aldrig). För övrigt så ska jag plugga. Nice kväll elelr ? dagen har iaf vari chill! Nu är det bara eng provet på fredag som är kvar sedan är slut på plugg för ett tag = sköönt! ha en fortsatt bra kväll :) kramr

Dagens hiss:

Imorse när vi åkte med bussen till skolan var bussen fylld av elever som skulle av vid skolan och ingen tryckte på stopp så stoppet efter det var en bit bort och där vart bussen tom och ett gäng elever fick lite extraluft! knas det kan bli 8)





Presenter




Gokväll! här är lite av det jag fick i present när jag fyllde år. Jag har lämnat tillbaka många saker eftersom det inte passade elelr att mina föräldrar har varit helt ute och cyklat! Som tur vågar jag säga ifrån om det inte är min grej av det jag får av mina föräldrar och det brukar ju vara det mesta haha :) så jag fick mest pengar.. inte så kul kanske men det är ju aldrig fel att vara rik!

Mina presenter:

Webbcam
Hörlurar
Presentkort
Massa pengar!
örhängen
nagellack
tomas sabo berlocker ett E och en sax oxh kam ( symbol för frisör)




Skolan nu..




Tjena! har haft sovmorgon idag så himla sköönt! tummen upp för det. Annars har vi aldrig det! men iaf så har vi bara 2 lektioner idag eftersom våran frisörlärare anna är borta. Så vi början 10 och slutar 14 skönt dag helt enkelt. Efter det ska jag upp på skyttis för att träna lite på banan. Ikcväll blir plugg inför eng provet på fredag.. Jag hatar engelska varför ska det finnas för!? usch för det... men men ha en bra dag så hörs vi kramar!


färgat idag!



Färgade håret idag på skolan och såhär vart det! vet inte om jag säga säga fult snyggt eller vad jag ska säga udda kanske ? ;P jag kan ju iaf visa mig i färgen :) den är inte så ljus som på andra bilden utan mer den första! ..nu snart blire träning cing!

Vad tycker ni ? ;) kram!


Monday morning



Hej hallå imorse hade vi ingen lärare så då skulle bella sitta och förklara hur denna reklamen var för mig och jag skratta som aldrig förr och bara därför var jag tvungen att ladda upp den. Jag vet att jag är 100 år efter och alla ni redan har sett den säkert men den är ju för bra! speciellt efter bellas förklaring av versionen love! Idag har jagg varit över till nelly en stund och inte hunnit mer än så! ack så sorligt.. Jag som behöver plugga coh allt (n) men IMorong har vi hårvård och jag funderar på att antingen färga det mörkblont/ljusbrunt eller askblond/vitt/grått vad tror ni blir bäst? nu måste jag ta atg i plugget innan det blir dags för sängen.. enjoy the movie!



Natti Natti


Tröja/HM byxor/ GIna

Tjena amigos! läget med er? själv är man inte på topp men det kan man vell inte alltid vara. Har tillbringat 2 dagar i umeå och det har varit trevligt. Imorgon är det skola som vanligt igen. Ska snart gå och packa väskan inför imrogn. Tänkte att ni skulle få se vad jag har fått i present imrogn. har inte så mkt mer att säga än att jag ska gå och ta en lång dusch och sedan lägga mig och ladda inför morgondagen!


Just the way you are



Nu åker jag till umeå och min älskling! <3

Någon av er ville att jag skulle lägga in foton på det jag fick och självklart ska jag göra det! men jag har fullt upp nu mkt i skolan och så i en vecka till sen kommer det bli bättre uppdateringar igen! men det kommer i veckan i promise!


MY BIRTHDAY!




Idag var det 16 hela år sedan jag föddes på bb tänk vad tiden går fort.. Idag kommer släkt och vänner och firar mig så det blir god mat och massor av fika! Kommer ta kort sm ni får se sen. Skönt med sovmorgon på ens födelsedag! Jag har sprungit runt här och pulat på i lung och ro och ska snart kila iväg mot bussen ha en super bra dag mina vänner!




HM



Godag! Idag har det varit salongen för min del. Har inte gjort så roliga saker så knäppne inge kort. Först Fönade jag volym med en rundborste blire lite lockar längst ut på håret då. Efter jag var klar med den så jobbade jag ikapp så jag var i fas med alla andra (y) Vi la Curler på ett helhuvud idag. Om någon inte vet vad det är så kanske det hjälper om jag säger spolar? Vi ska fortsätta rulla ut och kamma imorgon bitti :) Tänkte tipsa er om denna snygga topp från hm med! 299 enkronor får du punga ut för den. Nu snart ska jag käka och sedan dra på träning! blir PLugg sen ikväll så vi får höras mer imorgon! kram <3


GlAD



God dag på alla mina kära läsare! Idag är jag glad.. riktigt glad jag bara sprider glädje av mig känner jag 8) Så eftersom jag är så glad tänkte jag att ni skulle få ett bra buskap ( det på bilden) Och tyvär blir det inte mkt till bloggning idag heller..Det är så att vi har väldigt mkt i skolan nu så jag hoppas ni har förståelse. Idag ska jag bocka av svenskan och göra lite mer Ma. Känner att jag är väldigt taggad för att ha min kväll inbokad med dom böckerna framför mig..elelr? Ah vad jag babblar haha Imorgon blir det salongen hela dagen så kanske kommer in lite bilder då.  På fredag åker jag till umeå äntligen säger jag! fast jag var där igår men ned ett annat ärende. Och idag tog brorsan körkort..skönt att man har 3 som man kna ringa nu när man behöver skjuts. På torsdag fyller jag år lite kul ändå? Ser fram emot att bli lite rikare så man kan shoppa i umeå till helgen (6) Nu ska ni få ha en toppen kväll kramar!

Young Dad - HOFFMAESTRO <3






Ny Dag Ny Vecka!




Idag är det söndag tråkigt nog vad skönt det skulle vara med lite längre helger? Imorgon börjar allvaret igen. Som sagt kom jag nyss hem från umeå Har haft borsta macth där idag och det gick vell inte så bra. Förlorade med 6-1 men vi spelade faktiskt bra ändå! Vi har lagt ihop vårat lag med Gk så har därför inte spelat ihop så länge och även fast vi förlorade med så stor skillnad var vi ganska gämna! men iaf gjorde jag 1 mål :) Det var någon som frågade vart jag köpte ringarna som man gör ringarna av och det köper jag på pagoni en smyckes affär här i örnsköldsvik. Nu skajag ta tag i böckerna och plugga lite Matte har prov på fredag och det är inte långt dit.. kommer iaf gå fort! och både på onsdag och torsdag kommer det folk till mig så då kan jag inte plugga. Men ni får ha det så bra så hörs vi i imorgon! kram <3



Rings By Me




Jag har gjort lite ringar idag! vart själv ganska nöjd.. är ju en liten pyzzelmaja av mig så tycker det är riktigt kul att hålla på! Vad tycker ni ?

Nu måste jag sätta igång med min läxhög jag har här bredvid mig..Jag blir galen på hur mycket läxor vi har! dom matar ju oss.. Jag tänkte bara säga till er alla där ute som tror att Frisör är en slapplinje NI HAR FEL! usch så mkt plugg det är men klart att man gör det eftersom man har ett mål :) men kul har vi med grym klass!  kram <3



Lördag!



Dagens - tights/ Bikbok tröja ( NY! )/ vila Sjal/accent Örhängen/ur&penn

Jag sov ganska så länge idag till 12.. Väldigt skönt! man måste passa på när man kan. Imorgon bitti så är det bortamatch i umeå TAGGA!! Då åker vi ifrån skyttis kl 9.00 så lär kloiva upp 8.00 -.- det gillar vi inte! Vi möter Sävar och dom ska vi trycka ner lika mycket som vi gjorde med strand förra matchen. Men eftersom jag kommer hem sent imorgon så lär det nog inte bli någon bloggning. Men vi ses på måndag igen!




Knäppjök!



Hola! avr ett tag sen.. Har haft mkt på sista tiden så då blir det lite bloggning och det är synd (n) men jag försöker så gott jag kan! Igår kväll var jag och tränade sedan när jag kom hem såg mitt rum ut såhär och så fick jag en energi kick sådär på fredagskvällen så jag storstädade hela mitt rum! Jag vet.. på en fredagskväll haha ibland 'är jag en aning konstig! Jag bakade även chokladbollar mummaa och idag ska ajg baka morotskaka jag laddar med kakbak inför min födelsedag på torsdag då det kommer en massa folk nära och kära till mig.



RSS 2.0