Nästa köp




Ett par skinnshorts skulle inte sitta helt fel.. tror det får bli mitt nästa köp! eller kanske väntar till efter jul då man har fått lite mer pengar att handla för och sen är dte ju rea super bra :) dom ovanför kommer ifrån Gina. Tänk till boots, stickade strumpbyxor och en snygg oversize skjorta och utsläppt hår mmm det luktar hett!


Ny hårfärg!



och jag vet inte varför det vart sådär cp på före bilden men men ni ser ju hårfärgen iaf :) Jag gick alltså ifrån blond till lite chokladbrun färg och jag gillar dne faktiskt :) fast till sommarn blire nog att vara blond igen! Men eftersom jag hade så pass ljus färg så var jag tvungen att färga 2 gånger så visade äve mellanfärgen :) jag väntade en vecka innan jag färgade 2dra gången.

Fråga gärna om ni har några funderingar angående hår och produkter eller tänger så jag försöka hjälpa! :)


Dagens!



Klaga inte på hur mina cp arbar är .. JAg vet haha men jag orkade faktiskt inte är sjukt trött! vanliga svarta jeans från gina sen en tunika ifrån kapphal sen en tunn kavaj ifrån gina och så hade jag converse till detta :) Ni får även en liten tjuvkik på min nya hårfärg där ;) Nu ska jag försöka få i mig lite mat och sen plugga gärnet!


For men

sitter just nu i ljushallen med nathalie, denice, jessica och josefin.. vi ha lunch så sitter bara och chillar vi har haft färglära idag med Loréal  och nu ska vi kila mot salongen för att klippa vidare ska bli roligt och se vad vi ska börja med idag :) jag åker direkt hem efter skolan idag så vi hör då kram!

daarkline



Hallå alla goa läsare! dåligt med uppdatering idag men jag har en förklar till det.. Jag och Denice stannade kvar efter skolan för att fära om mitt hår mörkare och det vart riktigt bra! :) så nu är jag chokladbrun. Har även köpt lite dispprodukter idag till peroner som har beställt. Efter vi färgat kart så var det träning som stod på schemat sen har jag kommit hem och fikat och tagit en låångt dusch. Nu ska jag plugga lite och sen ska jag lägga mig i sängen och sova. Blir tyvär ingen mer bloggning idag men desto mer imorgon! :) krmar


charlie st. cloud




Åååh hur gullig verkar inte den här filmen? Ser fram emot på fredag då jag ska ta mig tid till att se den :) ! Nu har jag gjort lite kemi och packat inför imrogon.. Nu ska jag ta mig en Låååååång varm dusch sen blire sängen så man orkar sig upp imorgon. Godnatt!



My rings




3,13,12,15,20 - Gjort själv

17,23,2,19,1 - H&M

21 - Ur&Penn

10,5 - Glitter

6 - GT

14 - Bikbok

8 - Lindex

16 - indiska

4,9,7,24,18,11,22 - övrigt



Bikbok

Ja gamla hediliga bikbok gör det igen! dom har fått in dom här GRYMT snygga ringana och till ett helt underbart
pris så frågan är om man ska slå till på alla 3 och utöka sin ringsamling lite ? Eller så kan jag bara skicka iväg en utökning på min önskelista till tomten. FÖrra gången dom fick in snygga ringer han jag aldrig haffa någon men denna gåg ska dom bli mina! :)

Leopard

Nu ligger jag och drar mig i sängen har precis vaknat och orkar inte kliva upp hehe Om jag kliver upp så måste jag göra mig i ordning  sen börja plugga på en gång och de vill jag ju inte så då ligger jag kvar är istället (i) Mitt rum är iskallt jag funderar vad som händer med universum egentligen.. En sak är säker och det är att min stckars mage är hungrig. Ni vet att det inte blev någon utomlandresa med mamsen och nu har jag 3 alternativ att välja bland och jag kna verkligen inte bestämma mig så tänkte att ni kanske kan hjälpa mig ?
1: hoppa över att resa v.49 och spara den tills i början av nästa sommar då jag kan ta en restresa med mamma till ett ställe med sol och bad och bara vara hemma och chilla nu v.49.
2: att jag hoppa över en solsemester och drar till Stockholm där jag har
varit förut. Fara dit med mamsen lea livet och shoppa gärnet. fara dit på torsdagskväll v.49 och missa lucian i skolan och komma hem på måndags kväll v.50.
3: Hoppa över solsemester och istället fara till London med mamsen leva livet och shoppa gärnet. Där har jag aldrig varit förut och nån gång vill jag fara dit. Då far jag fredag morgon ner till stockholm flyger sedan till London så vi är där på kvällen. Lördag och sööndag lever vi livet shoppar äter och har det roligt. På måndag v.50 flyger vi tillbaka till stockholm och sedan hem då missar jag även lucia.
Vad skulle du göra ? :/

Nyvaken kej



Nyvaken kej här skönt att få sova lite det behövdes! rolig kväll igår tack för den allesammans.. vi vet ju att vi vann musiktävligen egentligen (y) Ikväll ska mamma ha hit massa folk och mitt rum är nuvarande ett bombnerslag så jag måste fixa till det lite.. Sen ska jag plugga lite okcså (n) Tråkiga nyheter.. det blir ingen utomlandsresa för mig och mamma eftersom hennes chef är rätt så knäpp enligt mig. hur kan det vara så svårt att få ledigt i 3 dagar!? det gillas inte! nää tillbaka till städningen nu :)...


Today


Skor/ Å byxdress och kofta /H&M  sjal har ingen aning!

Nu sitter jag och lyssnar på julmusik och har det så mysigt! tryckte precis i mig en fet hamburgare.. Det går så bra när man snart ska fara och träna :) Ikväll ska jag vara med hanna och vi ska på ungdomsmöte och nån musiktävlig och fika såklart ;) den delen missar man ju aldrig. Annars är min helg räddad.. har en hög med böcker brevid mig som jag har läxa/prov/inlämningsuppgifter som ska göras jag säger bara det är tur att om 1 vecka har jag lov annars hade jag dött! jag är verkligen s.k.o.l.le.s.s just nu.. orkar itne göra ett skit! och det blir inte bättre när ens lärare är konstiga och dåliga på att förklara -.- aja nu måste jag byta om :) ha en bra kväll!


Kandee

Tänkte bara visa dom här otroligt snygga linnen från kan dee shop som kostar 269! vill ha ett sååå gärna :( får se hur det blir med den biten. Nu har vi matte med några tjejer i klassen och jag ska vara med i luciatåget så vi ska på övning istället :) vi ses ikväll !

Wonderful

Alla barnen gick på Hockey förutom lilla evelina för hon satt hemma med naturkunskapen i 5 timmar så att hon
fick nackspärr och sockerdricka i baken (i)
Jaa då blir man lite borta! och jag har ingen ork att skriva här eftersom jag har lagt all min energi på naturkunskapen Godnatt<3

4 veckor



Nu har jag varit duktig och pluggat hela kvällen på ett ungefär .. nu ska jag lägga på en asiktskmask och kolla lite på tv sedan blire till att sova :) här har ni några låtar som står mig nära hjärtat just nu! god natt allihopa :)





In school

Sitter just nu och fikar med klassen. Har lång lunch idag så har passat på att plugga det sista och shoppat dom första julklapparna ;) jag börjar få lite smått panik med att handla julklappar är alltid ute i sista sekunden.. Inte nått jag rekomenderar precis. Imorse var jag hos tandläkaren och nästa gång jag ska dit så är tandställningen väck :D känns underbart! Nu snart har vi svenska och sen har vi provet i färgläran. Vi hörs senare idag ;) ..

Damn Girl



Damn girl !

Nu säger ja stopp för pugget! orkar verkligen inte mer bara jag får g på det där himla frgläran så är jag nöjd.. det är så krångligt! Nu tänkte jag ägga mig i sängen och kolla på un och bortskämd som jag missade igår kväll åh vad det programmet är bra haha  ni som inte har sett det har verkligen misatt något! får hoppas ara att dte går bra på provet imrogon (y) Godnatt mina vänner! :)


Dagens



skjorta - Å /  skärp - second hand /tights - GT

på denna bild ser mitt hår väääldigt ljust ut och visst det är ljust men inte osm på denna bild haha elelr jag vet faktiskt inte x).. aja sitter och tvingar i mig en äcklig energidryck jag fick av brorsan (y) måste vi en energikick så jag orkar med plugget nää nu drar jag fram kakburken och filtar och bäddar ner mig i sängen och pluggar..OCH vi fick skolkatalogen idag alltid lika kul att få den tycker jag ;) men nu ska jag plugga hehe.. ses !


Brunett!



Inte dom bästa bilderna kanske men nu var man brunett iaf :) .. kändes sådär i salongen med färgen men nu känner det bra här hemma (y) Fast jag vill ändå ha lite mörkare men bara lite haha men eftersom jag kanske ska fara utomlands om nån vecka med mamma ju bara hon får ledigt och då kommer det blekas så ingen ide att färga det innan dess isf efter den resan.. Jaa nu blire att käka lite matm mumma!


Insperation



we<3it.com

Nu har jag pluggat och pluggat och pluggat och nu är jag helt död har skrivit 6 papper med saker som jag måste kunna tills på onsdag så imorgon blir det till att plugga in allt i min lilla hjärna undra hur det kommer gå. Tänkte ge er lite insperation eftersom det kommer bli dålig bloggning imorgon också men ska iaf lägga upp en bild på hur håret vart och sedan förhoppningsvis dagens outfit bättre än ingen ting right ? Nu blire sängen! fast ärligt talat är jag inge trött...



pannkaka



Denna dag har varit en enda stor upp och ner vänd pannkaka. Ingen ting blev som det skulle och jag har nästan inte fått någonting gjort.. bravo Evelina (y) Jag vaknade vid 1 och då var jag bara tvungen att se klart filmen som jag inte han se klart i natt eftersom den var så spännande. Efter det kom jag på att jag kanske borde börja med plugget ändå eftersom vi har prov å onsdag och när jag väl kommit igång med det så kom jag på att jag hade träning och klockan var redan halv 3!!!! Så jag kasta på mig kläderna sprang mot bussen. Efter träningen så har jag fått i mig mat och duschat och nu sitter jag här klcokan 7 på en måndagskväll och har inte hunnit med ett skit förutom att träna. Så NU ska jag plugga hejsvejs!


för er som har lust att anteckna så blir jag brunett imorgon :) och då menar jag brunett!



Love




åh så fina fina ringar det finns! tänk om man hade haft alla dom på bilden då hade man varit lycklig ändå :) så fina! Nu har jag suttit med läxa ifrån 4 till nu 21.00 och jag är fortfarande inte klar.. Det sjuka är att dom här 5 timmarna skulle motsvara 2 timmarslektion i skolan! Så sjukt att dom kan ge så mycket läxa på så kort tid.. jag undrar vad lärarna vill emd ungdommarnas liv nu för tiden dom kan seriöst inte vilja att vi ska ha någon fritid.. Vi har ju lätt ett heltidsjobb! aja nog pratat om det..

Vi är lediga imorgon eftersom vi hade öppet hus igår :) Det blir en låååång sovmorgon och sedan fortsätta med plugget eftersom vi har färgprov på onsdag -.- Ska självklart blogga under dagen med :) Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och kolla på en romantisk film God natt!





shopping




Blev stan idag medans vi väntade på att dansuppvisningen skulle börja och hoppsan... tro vad det kan vara i dessa påsar ? En glad Evelina blev dte iaf :D nu åter till plugget som jag genast måste börja med! vet inte hur jag ska hinna..


Insperation




Insperation på hög nivå av en G.R.Y.M tjej vars garderob jag skulle kunna dö för! hon matchar allt så bra som det kan bli.. Tänk bara tänk om man hade hennes kläder mmm ja då skulle jag vara lycklig. mamma säger att kläder är inte allt men jag säger att det är mycket ;) och roligt! Tycker ni borde klicka er in på hennes blogg som tyvär inte är svensk men vad gör det när man för mängder av inspobilder! här hittar ni henne.

 Har varit inne i stan tills nu var grymt mycket folk där inne roligt! nu sak jag lägga mig ner och mysa i sängen för jag har så ont i kroppen har varit mycket idag.. Imorgon ska jag kolla på min systers dansuppvisning mycket visningar i helgen. Sen ska jag plugga och blogga såklart God natt mina vänner :)!

Funderar på att dra en tävling har jag några tävlingssugna läsare tro ? ;)



3



Tänk den här tröjan och lägging + boots en stooooor halsduk och en mössa hur mysigt? Den skulle jag inte tacka nej till! Nu är jag förmodligen i stan ska lyssna på min lillasyster som har uppvisning med hennes kör i stan jag komemr tillbaka lite senare ikväll :)...


news



Skjorta Åhlens och den nya väskan ifrån H&M :) har även hunnit att springa på stan emd syrran en sväng idag efter skolan (y)




Dagens




Allt bikbok  och håret är gjort av en trippeltång :)

Har precis stoppat i mig en massa god mat och umgåts med släkten lite. Öppet hus gick bra hade fullt upp hela tiden med atts tyla och tvätta så det var roligt :)..Jag vte inte ifall jag tycker att det var så mycket folk där men vi fick in en slant i klasskassan också som en bra början! Nu ska jag fortsätta äta massa efterrätt..


4 mysiga



4 mysiga ifrån JC.. har kommit en bit på städningen iaf alltid ett + är så farligt att ha en dator bredvis sig!


Dagens!



Tröja cubus och byxor sytt själv :) ringar lite olika!

Nu är jag mätt och belåten! friterad kyckling och ris måste ni prova om ni ska äta kinamat någon gång det var mums ;) Nu ska jag ta atg i och städa mitt rum lite så att gästerna vågar komma innanför dörren imrogon! Till det spelas det festmusik och evelina jonsson drar några häftiga movs.. Film och bilder kommer kanske ifrån lagträffen sedan.


Boystuffs

JUst nu sitter jag med denice på skolan. Vi har ehla skolan för oss själva så vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på ;) Vi  har myst med fika och datorn snackat och försökt att plugga! Snart ska jag dra mig mot gympasalen för att möta upp laget där och ha lagträff. Ska bli intressant att få se vad dom har hittat på för skojjigt för oss.. Efter det drar vi oss ner till stan för att käka thaimat mums. Annars blir det en lung kväll för mig kanske lite mer bloggning vem vet :)
Imorogn är det öppet hus här på skolan och då ska vi styla personer så kom och hälsa på vetja! Kostar 50 kr att bli stylad då ingår tvätt m.m vi säljer även fika. Jag se faktiskt fram emot det ;) nu måste jag kila men jag tänkte ger lite snygga killsaker ifrån weekday och H&M (y)

Dear santa..



Det här skulle inte sitta fel juts nu.. Ibland har jag bara lust att gå coh köpa allt det jag vill ha tills pengarna är slut och då äre slut sen men hur roligt skulle inte det vara!? Aja dom här klapparna ska jag köpa till mig själv i julklapp ifrån mamma och pappa hade jag tänkt bra ide va ? :) Nu ska jag slänga i mig lite käk sedan blire plugga Ma och försöka få bort huvudvärken.. ha en bra kväll!



BIkbok




Idag hade vi sovmorgon till halv 10 det behövdes kan jag säga! Vi slutade även vid 1 såå skönt. Våran lärare var sjuk idag så det var därför vi fick sovmorgon och slutade tidigt men såklart fick vi en massa läxa då istället (y) Jag tror jag tar livet av mig! vi har så sjukt mycket just nu i skolan.. Kan bara rada upp en lång lista och jag är S.Å S.K.O.L.L.E.S.S så det finns inte.. jag får helt enkelt stå ut dom här 2 veckorna sedan drar jag mig mot värmen och vila! Idag var det 50 % på allt i hela butiken på bikbok så efter skolan drog typ hela klassen dit jag fick med mig den här tunikan hem ganska fin tycker jag :) nått annat jag fick med mig var huvudvärk -.- så jobbigt!


Dagens




Här har ni dagens outfit! Tröja ifrån h&M resten gina .. Jag hämtade mitt "betyg" ifrån praktiken idag och det gick faktiskt väldigt bra det ända negativa var att jag var lite försiktig och att jag borde ta för mig mer men det kör jag på nästa gång ;) Idag så började vi klippa på ett halft huvud så nu mina vänner kan jag toppa också känns roligt tycker jag :) Imorogn har vi sovmorgon och så slutar vi tidigt ska bli riktigtskönt för jag är jätte trött och hur less som hellst på skolan! usch vill bara fara iväg håll ut i 2 veckor till sen så ;) nu ska jag plugga Ma och nej jag har ju inget liv vi hörs chaaoo :)



Snygginunder

GINA TRICOT
ååh vart helt kär idag när jag sprang i på ginatricot! DOm har fått in massa ursnygga och gulliga underkläder vill ha alltihop! Dear santa säger jag bara :) Min favorit är lätt Torsoletten ni ser längst upp i det vänstra hörnet så snygg under en transparant skjorta, den ska bli min! Så här finns gott om fina julklappar till alla tjejkompisar :)
Nu är det inte länge kvar til mysiga julafton..

Väska

God eftermiddag! jag har precis fått i mig lite mat i magen så nu är den nöjd och belåten. Nu är det bara 2 veckor kvar tills mamma och ja ska fara utomlands till Oman om det nu blir nått ( om hon får ledgt m.m ) hoppas! om inte blir det stockholm och massa shopping..
Idag efter skolan sprang jag runt på stan en sväng och inne på H&M hittade jag den här väskan som är ganska stor och rymlig! Precis vad jag behöver som en gympa väska lite större så man får ner duschsaker m.m så funderar på att köpa den :) Vad tror ni om det?

God natt!

Jag tänkte bara påminna er om att ni inte får glömma bort att ni kan följa min blogg via blogglovin det är bara att blicka på bilden.. nu ska jag krypa ner och sova i min varma säng eftersom det är en ny dag imorgon god natt mina vänner ! :)

Some music

aah jag blir galen att det alltid ska krångla när man har som mest bråttom ;o Tänke bara slänga in ett snabbt inlägg eftersom jag egentligen inte har tid ;) Idag blev jag klippt av en 2a så nu är det nytt och fräscht ige skönt! Jag fick även höra att det är nästa vecka som vi har hårvård så då blir det brunt nästa vecka spännande tycker jag :D idag har vi annars klippt diagonala klippningar i salongen vi har inte haft några lärare på hela dagen så dte har blivit lite strulit/busit i slaongen okcså ;) Nu ska jag sätta mig med en stor god kvällsmat och matteböckerna tråkigt nog. Hade gärnat bloggat lite mer. hörs lite mer imorgon god natt !
TOPP 5 på min musiklista !
LÅT 1:http://www.youtube.com/watch?v=lN-8G2-R16w
LÅT 2:http://www.youtube.com/watch?v=zSVsRy6NKSM
LÅT3:http://www.youtube.com/watch?v=XOG3peif-k8
LÅT4:http://www.youtube.com/watch?v=5l6QJqY9Log
LÅT5:http://www.youtube.com/watch?v=5l6QJqY9Log
ANDRA gången jag gör detta inlägg nu så detta får duga det krånglade inte lite idag (n)

Beslutsångest


Har fortfarande innget internet och det betyder ingen webb och att jag inte kan ladda upp nya bilder = dålig uppdatering. Pappa försöker fixa det men vi vet inte vad som är felet men inom dom närmaste dagarna ska det fixas! Idag hade vi energidebatt och jag tycker det gick ganska bra vi pratade på. Vi har även varit på teatern idag och den var rolig men jag tycker det var roligare förra året + att det va snygga killar med då haha ;) Nu ska jag äta glass och göra lite matte !
Medans jag har dålig uppdatering pgav internet så tänkte jag att ni kan hjälpa mig om jag ska behålla den här byxdressen elelr inte ? har beslutsångest! det är ju bara ett linne och det kommer bli jättekallt nu på vintern och då måste man ha en kofta på också och då vte jag inte ifall det vart så snyggt.. har beslutsångest!

så snälla vad tycker ni behålla elelr lämna tillbaka!?




Tatto Girl **



Go kväll anledningen till ingen bloggning idag är inget internet och det gör mig TOKIG! jag må vara en datanörd men vad gör man när man inte har internet egentligen ? Ja det är ganska hemskt men jag har faktiskt ingen aning datorn är ju allt ;) Men har firat pappa idag ätit lite tårta och så sen drog vi på max oxh käka riktigt gott! Jag har städat mitt rum också det behövdes verkligen.. Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen och sedan se en film och bara ligga och mysa!

Min klasskompis tatuerade sig i fredags och sååååå avis jag är på henne och sååååå snyggt det blev! Typ nått liknande den här bilden skulle jag vilja göra skitsnyggt! men God natt mina vänner hoppas pappsen fixar internet tills imrogon!


Sliten tjej

Repris bild blev det nu för att pappa har pajjat vårat internet idag när han gjorde om tv kablarna och så orkar han inte laga det såklart (i) bravo säger jag bara..Iaf så sitter jag på 3G nätet nu. Sliten som jag är kommer jag hem med en oavgjord match mor skellefteå. Fast vi i Öib vet ju att vi van (egentligen) Eftersom dommarna aldrig blåste och dom aldrig fick dom 10 utvisningar som dom skulle ha (n) Då utnyttjde dom det såklart och försökte slakta oss så nu har jag ungefär en bruten armbåde höft och knä.. inte det skönaste kanske. Men nästa gång tar vi dom tjejer! nu blire till att lägga sig i sängen och kolla på film hörs imrgon kramen :)

4 i skinn



4 snygga handskar i skinn..tänk om man var miljonär det skulle sitta ganska bra tycker jag. Ja hade lätt köpt nån utav dom här handskarna om jag hade mer pengar än vad jag har. Jag använder mammas gamla skinnhandskar just nu .. elelr gamla och gamla jag tog dom hehe (6) fuderar att pimpa mina egna med lite nitar.. det kan nog bli nice!

Vad tycker du om skinnhandskar ?


Önskeoutfit!



Teater



På måndag så slipper vi våran matte lektion för att vi sak gå på teater ung utan pung heter gruppen och vi såg dom även förra året. Då var dom ksit roliga och man skaratta typ hela tiden så jag ser verkligen fram emot måndag då vi ska få se dom igen! :D videon är ifrån konserten dom gjorde förra året.. det kanske är någon av er som har sett dom ? :)


Nu ska jag apcka väskan inför imorgon då det bär av till lilla skellefteå där vi har match. KOmmer bli en dryg dag eftersom vi ska åka buss i 6,7 timmar för att spela 1 match men vad gör man när man inte har nått annat för sig;) Efter jag packat och gjort mat så blire sängen och kolla på någon film sen sussa för att orka upp imorgon bitti 07.00 igen ingen sovmorgon här inte (n)


New in







H&M var det!

Nu har jag tränat duschat handlat och sitter just nu och äter nappar och  i ansiktet har jag en mask  som jag snart ska gå och skölja bort. Här är ringen och byxdressen jag köpte idag :) .. vad tycker ni ? På första bilden har jag vikt ner överdelen och har dom som byxor ganska smart va ? dålig bild men det såg faktiskt okej ut att ha dom som byxor med. jag är lite osäker på byxdressen vet inte om jag ska ha kvar den så säg vad ni tycker!! Behålla eller lämna tbx ? kram :)



Pälsjackan

pälsjackor kapphal/Gina/Bikbok/ellos/topshop
Nu ha jag hållt på med det här inlägget så länge för inget vill sig idag så nu är jag lesss! Men nu ska vi vara glada eftersom det är Fredag ch helg :) sprang in en snabbis på stan idag och köpte en ring och en sån byxdress 1,2 inlägg neråt ska visa er senare Nu ska jag slänga i mig lite mat och sedan fara och träna. Vi slutade tidigt idag halv 1 det var niiceee (y) men nu är jag trött orkar egentligen inte träna men.. Blir en lung kväll !

Hårshowen





Här är bilder ifrån hårshowen som jag jobbade på i tis :) det var ingen vanlig "modevisning" utan dom visade hur dom gjorde uppsättningar färgade la inpackning m.m och sa varför och hur dom gjort som dom gjort sen visade dom lite nya färger dom fått in och så det var faktiskt intressant tycker jag fick med mig 1 bra tips när man gör uppsättningar iaf! på den sista bilden ser ni vad vi fick som tack för att vi jobbade där wella shampo balsam och en lite hårspray awesome!



H&M

NU sitter jag hemma hos nadine. Vi sitter men var sin dator och kollar in hms snygga kläder ;) dom har fått in skisnygga klänningar där! men när jag sprang runt på stan idag sprang jag in i den här snygga byxdressen. ÅH kärlek vid första ögonkastet helt klart. Såg helt perfekt ut och kostar endast 199 kr hur bra ? kommer nog inköpas av mig här någon dag framöver :) Snygg eller hur ?

Torsdag

denna låt visade mimmimig idag i skolan och den är riktigt sköön så tycker ni ska kolla in den ;) vi hade eng prov idag i skolan det gick vell sådär.. få hoppas på det bästa (y) efter skolan så sprang jag in på kicks och köpte ett puder. Det var naturell så ska bli roligt att pröva det! Nu snart ska jag iväg till nadde för att lämna en present och umgås lite :) på tal om presenter så fylle melina wolgner år idag så grattis till henne!

SVAR

Vart ska man bo i Örnsköldsvik om man ska bo där?:)

Svar: Det beror på hur du vill ha det osv men dom flesta unga som flyttar hit bor på valla där det är billigt och bra :)

Har du syskon?

Svar: Yes det har jag en lillasyster och en storebror!

Vad är det bästa med frisör utbildningen?
vad är det bästa med att gå frisör?
svar: Det bästa enligt mig att få göra något man tycker är roligt på skoltid :) 

vilka 3 låtar är dina favoriter just nu?

svar: hmm svår fråga har många favvosar ;) men 3 st :

Only girl - Rihanna
Angel - akon
Higher - The saturdays

vad tycker du om otrohet?

Svar: JAg tycker det är hemskt och förstår inte dom personer som är det! Jag förstår inte vitsen med att vara tsm med en person om man tycker om den så lite så man kan gå och vara otrogen med en annan person Idiotiskt säger jag bara!

har du pojkvän?

Svar: Nej just nu är jag singel..jag och min kille gjorde slut för ett litet tag sedan bara.

vem gjorde slut, du eller ditt ex?

Svar: Vi gjorde faktiskt slut tillsammans :) 

vilka är dina bästa vänner?

Svar: jag har många bra vänner men dom som jag umgås mest med är Nelly, Hanna och Katja :) 

vilka bloggar följer du?

SVar: jag följer väldigt många bloggar men 3 favoriter är: 

http://fannystaaf.se/

http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/

http://vicktoria.devote.se/

 vilka/vilken är din favorit klädaffär? :D

Svar: H&M måste jag nog säga ;) 

Vad är det positiva med att gå frisör? :-)
Och vad är det som är mindre positivt/negativt?

Svar: Det posetiva är att få göra något man tycker är roligt på skoltid och få 3 grymt roliga år i gymnasiet! och det som är lite mindre positivt är att man måste läsa till exp Ma B och engelska B för att sedan komma in på högskolan men som flesta vill läsa det så man kämpar igenom det snabbt på ett halvår tillsammans :)

hur snäll tycker du maria var som lånade ut sina böcker så du kunde klara mopedkörkortet? :*

Svar: haha jag tycker du var jättesnäll maria ! :) tack för lånet  igen ;) 

vilket är ditt favorit ämne bland "frisör" ämnena?
&
vilket är ditt favorit ämne bland dom vanliga alltså typ bild, engelska, matte osv.?

Svar: Det är såklart då vi är och jobbar praktiskt i salongen ( Hantverksteknik)! Och favorit ämne annars är nog Bild och idrott men det suger att släpa på gympa och duschsaker så det får bli Bild ;) 

Vilket land skulle du hellst resa till? :)

Svar: Oj vilken svår fråga!! Det finns ju hur många smo hellst ;) men jag kan nog inte bestämma mig Miami har jag alltid velat åka till och dit ska jag cokså men hur cooolt vore inte typ Australien ?  Och Thailand ? 3 på delat plats får det bli ;) 

Tycker ni frisöerer att det är jobbigt att ha lektioner med samhällvetana? hehhehe

Svar: Nej jag tycker det roligt att ha lite variering på människor och få jobba med lite olika personer och jag skulle ju aldrig klara mig utan dig johanna Helt så svar nej ;)


Sådär här har ni alla frågor ifrån frågestunden enjoy! Nu ska jag plugga engelska :)..



Långhårsuppsättningar



Här är 2 långhårsuppsättningar på den nedre är det jag som är modell. Det var på praktiken som elin som går i 2an gjorde en uppsättning på mig. På den första bilden är 1 av dom vi gjorde igår på salongen. En lite udda men  cool ändå.


Byxor!



Det var någon som ville ha lite bättre bilder på mina nya byxor ifrån ett annat inlägg (dagens outfit längre ner). Så här är dom med en lite bättre bild! DOm är svarta men jag har redigerat bilden så att ni ska kunna se bättre :) Jag är själv jättenöjd med inköpet infrån Gina Tricot på 199 rikstaler. Dom kan bli lite kalla nu i vinter men då äre bara att dra på ett par strumpisar under.

Dom är skitsnygga enligt mig och passar bra till mycket! Men tips till dom här byxorna är en cool slapp mönstrad tröja upptill  och ett par högre boots nertill. En kortare jacka halsduk och mössa. kram!





Dagens




Tights och linne GT skjorta H&M

Tjena! försovde mig i morse men som tur har jag alltid pappa som backup. På det så drömde jag världens sjukaste dröm i natt haha men den ska vi nog inte gå in på ;) Var helt slut på igår när jag kom hem ifrån modevisningen. Vi var först i skolan till kl 2 och sendan for vi ner till arken och jobbade med modevisningen där ifrån 2 till halv 10. Som tack fick vi ett jättebra wella schampo och balsam(y) DEt vi fick göra var att locka hår och köra volymmaster, shamponera göra småpresenter till alla i publiken. Det var faktiskt roligt men man blir jättetrött! Idag i skolan började vi klippa och det var väldigt roligt tyckte jag! Nu snart ska jag gå och öva det sista inför Eng provet imrogn men självklart ska jag blogga lite först ;)


...



Godnatt mina vänner! ord kan säga mycket..


TV




Hej hopp nu är jag på modevisningen och jobbar stenhårt för att få till alla modeller inför visningen!
Men jag tänkte visa er ett bra programm jag såg igår på Svt1 kl 20.00 Ung och Bortskämd heter det och det var lite kul tycker jag ;) haha så om ni inte har något att göra nästa måndag så tycker jag att ni ska slå på Tvn och kolla in detta program! Ni får ha en fortsatt bra dag kramen ifrån en jobbande Evelina!


Glöm Inte att ställa frågor HÄR!



2 från H&M



Här har ni två nya och snygga saker ifrån vårat goa H&M! Idag så hade vi simning på idrotten och efetr skolan så hade jag även träning så är helt slut på nu! Men det spelar ingen roll plugget ligger ändå och väntar på mig (n) Så nu ska jag gå och sköja bort min ansiktsmask jag har i ansiktet och sen blir te hårdbröd och plugg! Vi hörs mer imorgon ska försöka lägga mig tidigt ikväll så jag är pigg till imorgon! God natt mina vänner :)

Medans jag fikar och pluggar och har det roligt imorgon så tycker jag att ni ska ställa lite frågor som jag sedan svarar på, på onsdag!

FRÅGESTUND PÅGÅR HÄR!



BACKSTAGE




God dag! Jag har flera goos Nyheter att berätta :D imorgon (tisdag) så ska jag, Mimmi och Denice vara backstage på en modevisning som wella har här i stan!! Vi ska vara där ifrån klockan 2 och ändra fram till visningen som börjar vid 7 och håller på till kl 10. Vi ska hjälpa till med alla möjliga saker när allt ska fixas på modellerna HUR KUL!?? jag ser värkligen fram emot det kommer bli awesome :D Det kostar 700 kr annars för att se visningen så det är ingen modevisning som hellst.  Vi får även mat där och vem hoppas inte på goodiebags ? Jag ska även höra om jag får ta lite bilder så ni kan få se på onsdagen! 

 Imorgon ska vi även få våra bärbara datorer = mer uppdatering = hoppningsvis gladare läsare :) och imorgon ska vi kanske börja klippa också! Morgondagen kommer bli den bästa dagen på länge :) 

KRAM FRÅN EN GLAD EVELINA!



Let´s Go



Nu kör jag igång en frågestund eftersom jag inte har nått vettigt att skriva om så fråga på tills jag säger stopp :)

Idag har vi haft match och för mig gick dte vell sådär gjorde 1 mål och räddade 1 mål haha sen för laget gick det vell inge vidare men livet fortsätter för det! Nu ska jag lägga mig i sängen med mitt nya täcke och kudde som jag cokså fick av mamma och pappa igår. Sååå skönt! Och kola på One tree hill såklart hehe livet helt enkelt. Sen ska jag nog plugga lite eng packa inför irmogon då v har simning i skolan ( drygt eller vad ) och sen se en film kanske? hörs imrogon!


AJ



Det här var en av sakerna mamma hade köpt till mig.. jaa jag är nog dum i huvudet för jag har inte vågat prova den än (n) känns som att den ska riva upp huden och allting på mina ben.. haha jaa men nu vet ni vad jag ska plåga mig själv med i framtiden! Igår kväll tog vi det bara lungt fikade sen såg jag ännu en gång på allt för min syster (a) och den var lika bra igen! Som sagt det rekomenderar jag starkt till alla er där ute!



Promenix



God morgon nelly och jag har sovit ut fast inte så länge eftersom kattskrället typ attackerade oss men hon må va söt ändå :) vi har nu  ätit en rejäl frukost och kommit fram till at frukost är faktiskt gott ( när man har tid till att äta) NU ska vi gå på en promenad.. känner att vi är väldigt hurtiga idag! Ikväll kommer ma och pa hem ifrån gbg med massa goa saker till mig så ska bli kul 8)  men vi hörs sen :D






Beautiful



Trailer

Ikväll följde nelly med mig hem och vi har roat oss med denna film chips dricka och chokladmuffins. Jag rekomenderar skarpt denna film det var skitbra enligt mig lätt 5 av 5! Nu ska vi gå och lägga oss och bara mysa och snacka och irmogon ska jag sova såå länge såå ja skiter ia llt annat. Söndag imrogon btw så finns inte så mkt annat att göra hoppas ni har haft en superkväll vi hörs!



Uppsättning



Den här uppsättningen gjorde jag igår på praktiken :) vart vell okej enligt mig man hittar alltid en massa fel det är ganska jobbigt (y) Men men det är roligare än att stå och rulla permanent hela dagen... NU ska jag fixa ordning lite i köket sedan på mitt rum sedan ska jag plugga lite engelska eftersom vi har prov nästa vecka (n) hoppas det kommer gå bra! därför jag börjar att träna redan nu så man kan allt i tid. Om det blir någon tid över så ska jag se på one tree hill annars tänkte jag gå och lägga mig tidigt ikväll efetrsom det vart sent igår. MAn ska orka gå upp imorgon också efetrsom det är en dag då med vi hörs höreni!





Snyggast!



Denna jacka må ändå va snyggast!? aaaah hur perfekt va den inte på en skala och jag som letat efter en pälsjacka.. 800 får jag punga ut om jag ska  ha den :o Är det värt ?


Vad tycker ni om pälsjacka snyggt/fult ?

Förut var jag inte direkt då mkt för det men nu på slutet har suget kommit.. såå mysig ju!


Trötter



Dagens Hm och gina

Tjena! hann aldrig skriva något igår.. det berodde på att jag åkte direkt ifrån stan hem till bella där vi fixade oss och rockade till oss eftersom vi skulle på våran klassfest där det var rocktema! Där åt vi tacos och sen kom det massa goa människor sedan dansade vi hela kvällen typ mycket roligt. Jag kan nog fixa lite bilder som ni får kika in på lite senare. Jag gick och la mig vid 1 inatt och klev upp kl 6 igen för att jag skulle iväg och "jobba". Imorogn äre sista dagen som tur är! ma blir så trött när man har praktik. Idag lärde min handledare mig att föna vågor så det blir det jag ska stå och öva på imorgon då är jag proffs sen när vi ska börja med det i skolan efetrsom vi inte har gjort det än ;) Imorgon efter jag slutat tänkte jag haffa mig en polare och dra och käka på sibylla och på kvällen blir det nog en lung kväll.. tjejkväll aknske ? vem vet...


Jobba Jobba Jobba..



Dagens Hm och Bikbok

Haloj! kom precis hem från praktiken och har slöngt i mig en hamburgare och om 15 minuter drar jag in till stan igen för att jobba ännu mer. Ingen vila här inte! synd nog.. har ganska ont i benen såhär dags men det är bra övning inte deppa här inte :) Som sagt ska vi jobba med laget ikväll för att tjäna in pengar. Blir mycket webb bilder nu för tiden och det är därför att ma och pa har cameran i gbg. Så lite svårt att använda den. Nu måste jag göra mig i ordning så jag inte missar taxin! men ni får ha en jätte bra kväll så hörs vi kramen


Monday morning



 Dagens - Tröja och sametsläggings GT

Hallå allihopa! Idag gick jag upp kvart i 6 efter jag fixat mig och ätit frukost och så drog jag mig mot min praktikplats som heter Rut & Karl! där har jag tillbringat hela dagen fram till 5 då jag släpade mina ben mot bussen och åkte hem. Tufft att stå en hel dag när man inte är van.. Det jag har fått göra är att städa, ocka undan, torka produkter och vara modell. DEt var en tjej i 2an som också var där bara idag så då gjorde hon en långhårsuppsättning på mig och det vart jättefint! sen är det mycket kolla på.



RSS 2.0