Mkt,Mkt för Mycket ?

Jaa det är så jag har dte nu..Vi har grymt mkt nu inför betygsättningarna och man vill ju prestera bra i alla ämnen. Vi har massor med saker vi ska hinna med och i no exp fattar jag inget (Y) jag ser bara framför mig på julavslutningen när alla har fått sina betyg, jag står där med mitt i handen men vill inte öppna det men jag gör det såklart ändå. Jag blir grymt besviken mellan alla andra är så glada för alla betyg dom har höjt. Jag vill så gärna och jag har kämpat men inte tillräckligt (n) jag går hem fäller nån tår och sdan äter glögg och lussbullar medans mamma förklarar att det var jätte bra ..men jag är inte nöjd. Om jag bestämmer mig för att göra något då brukar jag oftast klara det med min vilja..men jag tror sorligt nog inte denna gång..


Men jag kommer igen till våren säger jag bara!

men nu förstår ni att jag har mkt att göra..jag vill så gärna blogga men jag hinner inte med allt tyvär, även fast dom flesta tycker att jag gör det ändå. Men jag har inte glömt bort er ! hare gutt <3



REA


HM 149 :-

HM 129 :-

LAREDOUTE 164,50 :-


kolla vilka fin fina saker jag hittade på rean :O tror jag ska klicka hem dte här :)


MUSIC







Lite musik såhär så söndagskvällen.. nu blire till att sussa :) <3


ALL In BlAck




Match !

Har varit på match här i mellan och det blev en vinst på 3-2 mot matfors som kommer från sundvsall :) riktigt rolig match! bra spelat alla <3



Dagens måste!





Drar mot skyttis

Jag ska snabbt slänga in några ord ! mamma kommer snart hem och då far jag in och tränar med först div 3 sen egen träning sen ska jag och nelly på ungdomsmöte och glassfest sen (Y) bilder kanske kommer ;) idag hade vi baland annat sy slöjd och hade hade vi vikarie ..då frågade jonte i min klass " är du gravid ?" asså snälla rara lilla jonte sånt frågar man inte om man inte är riktigt säker på att hon är gravid !!! så då fick vi skämmas över det hela lektionen (Y) alla killar där ute fråga aldrig om en kvinna är gravid om ni inte är säker på det ett litet tips (Y) måste klia nu ha en bra fortsatt dag <3


Fullt upp i helgen som vanligt (Y)

Fredag: skola först sen hem äta fara in med buss sen har jag träning från 16.00-18.00 sen ska jag stressa hem och sedan fara in med nelly på ett möte för ungdommar :)

Lördag: kliva upp tidigt packa fara i väg till stan och stå på julmarknad med klassen och sälja hembakat och gå tomtar m.m sedan drar jag mig fort upp till skyttis för att spela match med div 3 sedan hem och mysa med pelly med ben and jerrys ?

Söndag: Kliva upp tidigt skriva en inlämningsuppgift på idrotten för högre betyg, göra läxor...Sedan mot kvällens gång drar jag mig mot min egen match kl 16.00 sen blire en slapp och avslappnad kväll som avslutning på helgen :)

= kommer inte hinna blogga nått typ :/ men jag tänker på er <3



SHOPPING




Det här var vad jag shoppade idag en ring på gina för 25 kr och 2 presenter till 2 hemliga personer ;) jag kom på att det inte är så lätt att komma på vad man kan köpa för nått när man går på stan..så nu tänker jag skriva en lista på förslag vad jag kan köpa och sedan ska de shoppas på lördag efter att jag har stått och sålt hembakat med klassen (Y)





SKOLBIO IDAG (y)



Idag hade vi först no labb den gick vell sådär.. jag rekomenderar inte att labba på morgonen (Y) jag fattar typ inget heller när man nyss börjat med ett kapitell ( igår ) sen ska man labba idag ;o men efter det så hade vi respons skrivning. Sedan tog vi bussen in till stan för att se på filmen åvan. Har sett det flera gånger förut och jag tycker den e grymt bra! sitter och lipar varje gång x) men den säger väldigt mkt och man känner hur jobbigt hon har det..



JULKLAPPAR




Jaa nu börjar det närma sig! int så länge kvar nu..tankarna börjar snurra i huvve vad man ska köpa och till vilka. Det är inte lätt det brukar sluta med att jag bara köper nått (Y) hehe

Imorgon blir det stan med en pelly och julshopping för fulla puckar! många man ska köpa julklappar till så bäst att börja. Det är även presenter till några små barn som snart fyller år med ;)

Kan ni hjälpa mig och ge förslag på vad man kna köpa till alla ?

Nu ska jag plugga ha en fortsatt bra kväll allihopa!


Hallelujah^^




TÄVLING !



Jaa nu varde dags igen för tävling! denna gång kan du vinna en mascara och vem behöver inte en extra sån ? det är faktiskt en av mina favorit bloggar som tävling är på och hur kul skulle det inte vara att vinna då? det är bara kommentera att " jag vill vinna" så är man med i tävlingen! Nu äre bara att hålla tummarna :)

Är med i tävlingen du med ! ----> Melissasblogg! <----




Träna,Träna,Träna..<3

Nyss kommit hem från träningsmatch det gick vell ganska bra för mig dess värre för laget (Y) jag dömde också sista halvleken det var lite annorlunda mot att dömma f98or i min egen ålder så har man ju kommit på att man kan klaga på dommaren och räcka upp haden hela tiden att det är "Min" boll sånt finns inte med i småflickornas skallar ;) men men sånt får man ta man är ju trots allt dommare och kan visa ut vem som hellst om dom klagar för mycket..I like it..and the money <3 haha jaa nu ska jag gå ner och ta mig en lång och skön dusch och sdan äta..sen tänkte jag blogga lite och skriva klart argumentationen till sv imorgon ! har görr så länge


HCOKEY

Dålig dag idag (n) får se om hockeyn kan pigga upp mig..annars höres vi imorgon!


Träning nu !




haha fin fin bild jag pekar på mitt namn om någon undrar! där får ni se våra nya fina träningströjor :) seyaa!



BUSSAR (N)

Jaa nu ska jag snacka om bussar igen hehe stå ut! det var nämligen så att vi hade sovmorgon i morse som vi har bara på måndagar..Men eftersom vi har missat alla sy lektioner typ så tänkte jag att jag tar den vanliga bussen istället och går till sy slöjden och jobbar tills vi börjar. När jag ska gå på bussen är jag glad och pigg och så funkar det inte att trycka och när jag öppnar den så ser jag att busskortet är borta! en sekund senare så kom jag på att jag hade det i min plåtbörs som jag hade någonstans i väskan..Så jag står där och börjar gräva i min väska 1,2 3 min men jag hittar det inte och det vart ju lite pinsamt så jag betalar istället och går in och sätter mig. Direkt när jag satt mig så hittar jag busskortet (Y)

En stund senare kliver en Daniel på, efter vi åkt några minuter till så stannar bussen sen börjar han typ köra bakåt typ kärringstopp fast x10 varje gång han startar får han kärringstopp..vi står där i 5 min 10 min 20 min efter 30 min så kommer det en annan buss som vi får byta till (Y) jag har aldrig varit med om att en buss gått sönder..och jag har åkt buss mkt i 3 år. Njaa jag gillar inte bussar längre. tunnelbana skulle vara mkt bekvämare men dröm vidare..kanske blir stockholm nästa .)






POST !




Jaa post idag igen :) men idag vart det något roligare! Förra året så fick jag lips i julklapp..och jag vte att det är jättelänge sen ! men jag har typ aldrig orkat lämna in det på lagning det var varit cp sne jag fick det..men för typ en månad sen lämnade vi in det på lagning och det dåliga var att vi inte hade något kvitto(N) men då skulle dom vara snäll och ta hem och kolla på det iaf..Och så hörde dom aldrig av sig och veckorna gick till slut rinde vi till dom istället. Då var det så illa så att dom hade tappat bort mittt lips :o och först trodde jag att jag inte skulle få nått nytt eftersom vi inte hade något kvitto eller nått på det..men Nog var dom så snäll så jag behövde inte blinka en sekund innan jag fick ett nytt ! såå nu ska det sjungas :D



FILM TIPS !



Vi såg den här filmen hos daniel igår eller jaa halva hehe (A) ..måste blivit något fel när jag la över den till usb minnet (n) ajja jag såg iaf klart den idag och jag tyckte den faktiskt var riktigt bra!  En typisk tjej film kanske hehe men jag gillar dom! kärleksfilm iaf och vad tycker vi tjejer inte är bättre än att ta fram ett paket glass och krypa upp i soffan och mysa och se på en kärleksfilm mmm så mys !


och såklart var det en ny hunk med i filmen som jag iaf inte har sett förut..riktigt cute gay.. hehe är bara tvungen att slänga in några fler bilder på han som ni får njuta av!





VAD SÄGER MAN ?




MOT FARMOR!

Godmorgon allihopa nu är nelly på väg hit med lilla denzel som inte mamma har fått träffa än fast han är typ stor x) haha sedan efter det så tar jag med mig plugghögen+filmer och far mot farmor..Äta god mat och bli bortskämd allmänt. Det ska bli nice :) men det betyder att jag inte kommer kunna blogga nått idag heller (n) men ni får ha en jättebra dag allihopa!

min farmor rockar!





GINAS NYA MODELL




Är det någon fler än jag som har lagt märke till att på ginas reklam på tv:n är det en ny modell! Eftersom gina alltid typ har haft samma modell så blir man lite jag vte inte vad..chockad kanske ? man får ju bara hålla tummarna för att det går lika bra för hon som den blonda tjejen :)


Vilken av ginas modell tycker ni är finast ? blonda ( som dom alltid haft ) brunetta ( nya som är på bild ovan) ?



nä nu ska jag ta och sussa!



I GOTTA FEELING

Nu drar jag hem till Daniel och träffar folk ha en bra kväll alla <3






FuLLt UpP !




Just nu håller jag på med det här därför det blir dålig uppdatering idag (N)



BAKNING PÅ G !




Saffranskaka


Ingredienser:

Gör så här:

Smält matfettet och låt det svalna. Smörj och bröa en rund form, ca 24 cm i diameter.

Om du har en mortel: Stöt saffranet, gärna tillsammans med lite socker, i din mortel. Det gör att saffranet blir mer finfördelat, men har man ingen mortel så kan man strunta i det.

Vispa ägg och socker så det blir vitt och poröst, gärna med elvisp.

Vispa ner saffran, bakpulver och mjölk.

Tillsätt och sist vetemjöl och det smälta matfettet och rör till en jämn smet.

Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 45 minuter.

Låt kakan stå några minuter i formen innan du stjälper upp den på ett fat. Lägg gärna formen över eller en bakhandduk och låt svalna.

Sikta över florsocker vid servering.


Det är alltså det här jag har kämpat med hela morgonen!




SITTER LÖST





Jag tror att det blir Reza och Mariett som sitter löst ikväll vilka tror ni ?





LET`S ROCK




Nu ska jag ta och laga mej en liten matbit sen blir det att ta bussen till träningen..Sedan ikväll så har jag inte bestämt något blir vell till att vara hemma och ta fram glassbyttan och sätta sig och kolla på idol först sen film :)
Tjuee så länge !




RUN THIS TOWN





GÅRDAGENS HÄNDELSE

Jag står som sagt och väntar på bussen och när jag kommer på bussen:
Bussgubben: får jag fråga dig en sak ?
Jag : jaa ?
bussgubbe: Varför vågar du inte bära reflex?
Jag: men har jag inte det bak på ryggen ? vänder mig om ( jag trodde att jag hade det! ;o )
bussgubben: Nej du har bara en metallsak.
Jag: jaha okej sedan trycker jag för att gå in och sätta mig men han börjar att snacka om att det är jäteviktigt för att han ser inte mig och att det handlar om liv och död och bla bla bla ..han stod kanske i 3 min och snacka ;o sedan går jag och sätter mig..
direkt när han börjar köra så tar han micken och sitter och snackar med mig!!
jag höll på att dö x)
Det var så himla roligt..och pinsamt :o
han satt där och snacka som att jag har beställt en guidetur om "bär reflex handlar om liv och död!"
bussgubben: här till höger ser du hur fruktansvärt dålig jag ser den här tjejen utan reflex!
En annan tjej som går på: Hej hej !
BUssgubben: får jag fråga varför du inte vågar bära reflex?
och så börja han om igen x)

haha jaa vad säger vi om dagens bussgubbar?






HOCKEY IKVÄLL





hehe ja bilden förklarar ju allt men för dom som inte förstår så ska jag på hockey ikväll! :) det är Modo-Luleå så det blir spännade..om jag kommer in vill säga x) jag ska ta bussen in med daniel tidigare så vi får tag i biljetter och hur det går med det får vi se (Y) nää nu måste jag laga mat sedan tar jag bussen mot arenan ! chingeling


POST !





Idag så låg det ett paket i brevlådan till mig och inne i lådan låg inget mindre än skolkatalogen :)



DAGENS OUTFIT




Jag vet att mitt hår ser orange ut (6) och jag ser kaxig ut jag vet x) lev med bilden (Y)




FÖRELÄSNING

Idag i skolan så vra det inte en vanlig dag..Först vart det utveckling samtal och där kom vi fram till typ att det går bra i dom flesta ämnerna. Men att jag skulle bli bättre att skriva på eng och på grmmatik..eng är ju inte riktigt min grej men jag kämpar på! sedan vill jag bli bättre på problemlösningar i matte och ordkundskap i sv ganska krångliga ord jag skriver nu men jag hoppas att ni förstår. På musiken ska jag även testa att spela piano ( som jag aldrig har gjort typ så jag vte inte hur man tar ett akord pinsamt ! ) det var vell det :)

efter det så fick jag åka med jörgen in till stan eftersom jag missade skolbussen som gick pgav utvecklingssamtalet :o lite läskigt där ! vi skulle iaf in på en föreläsning om att det är jobbigt att ha föräldrar som alkoholist elelr en sjuk förälder huvudtaget..Jag tycker den var intressant ! hon har växt upp med en mamma som alkoholist men när hon var 13,14 så var hennes mamma så sjuk så hon kunde inte vara hemma och då fick hennes pappa jobba jätte mkt så att dom skulle få pengar. Då var det bara hon hemma och hon fick städa,tvätta och sköta om allt och hon var bara 14 + det skulle hon plugga och försöka gömma hur hon hade det där hemma. Jag tror att boken är riktigt bra ! så jag funderar på att läsa den.






HE IS BACK <3




JAJAJA! min klocka har ju varit sönder ett väldigt långt tag men idag fick jag sprinten som hade gått sönder så nu e han tbx <3



Dagens outfit !




sorry för jag kluddade men ordet tomat förklarar allt (I)



TRÄNING

Drar på träning nu ciaooo..


MOT TV:N




Nu tar jag kakburken med mig och går och lägger mig i soffan!



PLUGGIS





Jag pluggar (6)



ENKELT OCH SNYGGT !




FILMTIPS

Jag kom nyss hem från skolan och jag satt och bläddrade lite på sf och så hittade jag dom här filmerna som jag tycker värkar vara jätte bra ! kolla in trailern på dom..jag vill se dom nu :o












BIOSUGEN!







Är biosugen nu ! så jag ska tvinga med mig mina kompisar på bio i helgen hade jag tänkt :)

vilken film rekomenderar ni elelr tycker ni att jag borde se 1,2 eller 3 ?





~ DONT TRUST ME ~



jag kan faktiskt plugga jag med (6) ..ganska mkt..för mkt...



Tidsfördriv...

Tjuueee brorsan ! kom nyss hem från skolan typee ska snart laga mat mumma..sitter och diggar musiken och är inne på facebook och läser bloggar..väldigt kuligt..Linda och jag vart iaf klar med våran låt idag väldigt imopnerande..hehe ska vell börja plugga snartttt antyar jag ses (I)


DAGENS OUTFIT




HISS/DISS?




Jag tycker det här är en solklar DISS!!!!! vem är det som kom på den här fjortis tränden? usch säger jag bara !


vad tycker ni Hiss/diss ?


GÅRDAGENS OUTFIT!






HM






Söt smink väska 59:90 kr Hm.





JIMMY CHOO

Ni har alla säkert hört talas om hms nya kollektion Jimmy choo som kom ut i affärena igår! Det är dock väldigt dyrt..så jag tror inte jag kommer att köpa något därifrån men det kan ju vara bra att ha nått att sukta efter också :)

Mina favvos










SENIL ?

Min morgon: Anna ringer på mobilen jag har ingen aning varför ( jag ligger och sover men svarar ändå) hon frågar varfrö är du inte här ? då vänder jag upp och ner på huvve och hoppsan jag hade ju match idag (i) förstår inte hur jag kunde glömma det :S det fanns inte i min hjärna bara..det ar flera km bort..jag säger att jag kommer så fort jag kan. Ringer desperat till pappa som inte svarar..efter 4elva gånger jag ringt han så svarar han (Y) han säger att han kommer på en gång..han kör som en ganing genom hela stan 100 på 30vägar (Y) hämtar mig som ser ut som en sombie och har inte borstat tänderna eller ätit något.. Jag byter om i bilen på väg in och springer in i hallen och hinner vara med på 2 sista min på uppvärmningen..Matchen går skit som allt annat och efter matchen väntar inte roligt besök..jag blir så himla arg att jag far hem...jag tror jag har blivit senil (Y)


FEST

Kom nyss hem från festen jag har varit på ikväll tack alla så jätte mkt ! det var mkt trevligt :) nu blire till att sussa <3


DISTRIKTSMATCH

Förlåt för att jag inte har bloggat nått idag men de e så att jag har faktiskt inte varit hemma nått..kom nyss hem :) ska berätta vad jag har gjort under dagen..Det börjades med so där jag fick vg <3 woohoo trodde inte att jag skulle få det hehe 8) sen vart det simning och där fick jag mvg på livräddning och längderna :) sen vart det åka buss till sundsvall och spela distriktsmatch ..det gick vell sådär inte bra och inte dåligt ..vi får veta om vi kommer med till sm på måndag (Y) hehe men nu är det så att jag ska ta och lägga mig för imrogon bitti så blir det till att fara och dömma i innebandy flickor 98 och det kommer gå suug känne rjag på mig ;o aja vi får hålla tummarna ! blir dålig uppdatering imorgon med för att jag ska vara i stan och dömma till kl 2 sen hem och göra mig i ordning sen blire fet fest hon mille! men ska försöka blogga en stund där imellan :) ...hare bra !



SHOPPAT IDAG !


Armband Lindex

Örhängen HM

Skjorta HM herr

Dommar sockar intersport

hårspary HM

Present till melina ! :)

byxor gina

baslinnen gina

boddy vila

Mjukisar teamsportia



SHOPPAT GÄRNET IDAG

Kom nyss hem efter en lång dag på stan! helt slut på i benen :o Jag har ju varit med om en hel del (Y) det brukar vara så när man gå med en nelly och en sjöhäst. Har köp present till melina nu iaf :) jag är jätte hungrig så jag ska gå och göra korv med bröd nu senare lägger jag in bilder på vad jag har köpt ! måste också medela att jag ska anmäla daniel till en mobbargrupp..hare gutt så länge people.



PÄRLPLATTEHALSBAND HISS/DISS ?






Det var dte här jag satt och pysslade med igår kväll ! :) gjorde fler figurer och så men tog inte kort på alla ;)



Nu undrar jag vad ni tycker om det här HISS/DISS ?

Jag tycker själv att det är as coola :)



STYLE




SKOLA,TRÄNING

..Är anledningen till att jag inte bloggat förns nu ;) Men idag var det Lucia övning på morgonen. Gick vell sådär jobbigt när man inte är van att sjunga så ofta ;) sedan lottade vi Lucia fast jag kna inte säga vem som blev tyvär för att det kan finnas dom som läser som inte får veta och då blire ju inga roligt sedan :) hehe annars har det vell varit en ganska lung dag..fick alla rätt på eng glosorna tror jag (6) sen vart det till att stressa hem för att fara ut på träning..Men annan sak var ju att Melina wolgner vart byxmyndig idag ! Ett stort Grattis till hon <3. Tänkte visa er lite senare vad jag pysslade ihop igår kväll..


SKJORTOR




HM HERR 199 KR !



....

Kom nyss hem från skolan..en liten rolig sak är att det är en tjej i 7an som alltid blir glad eller ler mot mig när jag kommer till busshållplatsen och hon kliver av på samma ställe som mig med..Jag vte ingen ting om henne mer än att hon måste bo någon stans runt om kring mig och hon går i 7an. Men visst blir man glad när någon ler när man kommer :) haha Nu tänkte jag börja att renskriva min novell på datorn såå det lär vell bli lite mer bloggande om nån stund!



JULEN GILLAS

Sitter här och gnagar på pepparkakor och dricker saft :) det börjar kännas att julen närmar sig! dags att kanske börja köpa julklappar snart? hehe snart blire träning sen plugg 8) ... jag känner att jag är glad (Y) men frö vad vet jag ej :)





TIPS!

Jag har fått fråga om vart jag har köpt mitt smyckes ställ som jag hade med i bilden när jag gjorde om på mitt skrivbord. Jag kan tyvär inte hjälpa er med den frågan för jag fick den av farmor i julklapp. Men jag ska ge ett tips! Gå in på siadan jag länkar här nedan för där har dom smyckes ställ som är sååå snygga! funderar på att byta ut mitt..


----------->     http://mihi.se <------------









GRATTIS PAPPA !

Jag skäms men jag var så upp i pluggandet att jag hade helt glömt bort att det var fars dag idag haha pinsamt! iaf får jag vell ta och säga GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA <3




MIN DAG !

Min dag ser ut så här:

Göra Vg i so
Träna på eng glosor
Träna inför no prov
Göra eng häfte klart


Bra liv jag vet (Y) ..Ni förstår även att det inte kommer bli så bra uppdatering :/

Ha en bra dag <3







PINK LADY





Jag glömde berätta att pelly och jag färgade håret igår med ;) men inte med vanlig färg som tur var! den går bort i vatten 8) kul att testa och leka lite med färg ;) den sprayen finns att köpa på leksaksaffärer eller så snor man den av syrran som jag gjorde går mist lika bra (6)





FOTODAG







<3

Nelly idag Sen ikväll får vi se hur det blir :) finns på mobil...




SJUK ?

Jag tror jag går och lägger mig nu ;o ..känner mig verkligen sjuk! himla skitspruta säger jag bara..





IDOL





Ska kila iväg och kolla på vem som vinner idol nu ! :)



vem hejjar du på?



LÅNG DAG !

Tjenare allihopa där ute ! har vrait en riktigt lång dag idag känner jag! imorse hann jag inte jobba någon so pga att nadde och jag skulle fixa affisher till Ng mötet nästa vecka som vi får hålla tummarna att det kommer mycket folk till ! Och vi hade väldigt brottom så jag nadde och Pj ( våran lärare ) sprang igenom skolan fram och tillbaka typ 3 ggr (Y) haha jag höll på att garva ihjäl mig! och alla glodde och skrek typ hejja pj x) det var riktigt roligt..sedan for vi ju in till ungdomsmotagningen med pj ..där dom snackade på att man ska skydda sig och bla bla bla sen fick vi kondomer hehe ..jaaa sedan vart det ju max för fulla puckar :) där vi skämde ut oss inför hela max stamkunder (Y) men ni ska veta tjejer jag älskar er ändå ;) sen vart det Teater på folkan som var riktig rolig! jag trodde den skulle va tråkig..men det här var grejor! det var 1 as snygg kille med kan vi börja med och jag satt och garva nästan hela tiden x) så himla kul! hade velat sett den igen :/ dom var sjukt duktiga! har slängt in en liten video här nedanför. Sen ikväll har jag varit på skyttis på distriktsmatch. Nu mår jag sjuk piss .. och det är av himla svinis piss spruta (Y)




FILMTIPS !




JAG TOG SPRUTAN MOT SVININFLÄNSAN!

Idag så fick vi ta sprutan mot svininflänsan och det gjorde inte så ont som jag trott ;) de va som en vanlig spruta bara :) jag har lite värk i armen nu men de e inte så farligt. Hoppas det inte blir värre bara :) Tur att jag inte har någon träning idag för dom säger ju att man inte får anstränga sig på 3 dagar men våran skolsyster sa 1 dag så då äre lungt ;)

Vi hade lunch konsert idag på skolan! det är kul att få kolla på..dom var riktigt duktiga :) och det är en kille som är grym på att beat boxa ! riktigt coolt att lyssna på. Annars så blire bara plugg för mig idag ! Imorgon ska vi in med skolan eller ja klassen och PJ på ungdomsmottagningen...Pj går inte beskriva hur han är..haha dom som har träffat ahn förstår ju att det här kan bli en riktig upplevelse! efter det så ska vi några tjejer i klassen gå på max och äta oss feta haha :) sen blire teater på folkan! den heter typ ung och pung elelr något sådant x) jaa det kan bli en fin upplevelse där med ;)



Ska du ta sprutan ? :)





SMYCKALOSS BY ME



( Det i mitten )



LOVE,BELIEF,FAITH



Långt halsband med hängen





INNEBANDY

Kom nyss ur duschen..har varit och tränat :) jag hann aldrig blogg eftersom vi slutade halv 4 i skolan och träningen började kl 5 på andra sidan stan (Y) Jag börjar seriös bli depp nu..jag har blivit sååå hiiimlaa dåååliiiiiig så de är inte sant...nästan så man funderar på att sluta :S..Då måste något vara fel !




LÄNKA LÅTEN DU LYSSNAR PÅ JUST NU !?




Vore kul med en liten Låtbytning (: så om alla som läser det här nu och har spotify länkar en bra låt bland komentarerna så blir jag glad !

Jag lyssnar JUST NU PÅ:
Erik Hassle – Don't Bring Flowers After I'm Dead

Jay-Z – Run This Town [Jay-Z + Rihanna + Kanye West] - Explicit Album Version

3OH!3 – DONT TRUST ME - Explicit Album Version

Jessica Ottosson & Peter Tegnér – Field Of Gold


Vi har inte sy slöjd på 2 veckor till..såå jag har inte haft sy slöjd på 5 veckor ca (Y) = mitt liv går sönder :( jag vill sy och designa nu nu nu :o ! jag förstår mig inte på mammas sy maskin heller..de här suger!










FASHION STYLE





DAGEN

Nu sitter jag här iaf och målar naglarna..väldigt intressant va x) men första dagen i skolan idag..kändes vell sådär. Man var vell hyfsad trött..Men dagen gick ganska fort så det var skönt. Vi hade musik sista musiken som jag uppskatade väldigt mkt :) de vart roligt! spelade gitarr och trummer 8) En annan tråkig sak är att vi inte har sy slöjd den här vekcan heller !!!! :o seriöst snart tror jag att jag går och slår till våran rektor :s voi har haft det 4 gånger ? det är inte kul precis :s och jag kommer aldrig bli klar med min halsduk </3 men lika bra det (Y). Det blir träning sen kl 7 på sporthallen :) just nu sitter jag och väntar på mat ! min bror gör kycklingpaj :G åååh så gott det ska bli 8) ha en bra kväll !



LAGG ?

Hej hopp är det bara för mig Blogg.se laggar ? :o det går ju as segt ! :s nästan så att man inte orkar lägg upp några inlägg..



CHOKLADMASK



Fick en choklad ansiktsmask av Ramona när jag fyllde år så var ju bara tvungen att testa den ikväll ! och jag började fundera på om det var riktig choklad för den lukade ju precis som så :o för er som ska testa det här tips köp en chokladkaka till med för jag vart så himla sugen på choklad så jag höll nästan på att käka upp smeten x) haha ...skola imrogon = fika sen sova :)



PICTURES


saker jag köpte i sundsvall :)

en mössa från bikbok ( fick inte emd den på bild )




och i dom där paken finns det det här :



Innan i min garderob..



Efter :) smart förvaring från ikea !




+ en lampa som jag inte fick med på bild ;)





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~







Sen så har jag städat på mitt rum idag ! och jag har inte en före och efter bild tyvär :( men ni som har varit hemma hos mig ser ju skillnaden.. :)









SISTA DAGEN PÅ HÖSTLOVET
Japp det är den dagen idag..väldigt sorligt tycker jag :/ jag skulle gärna han lov en vecka till (a) Julen börjar ju närma oss nu..på onsdag röstar vi eller lottar vi lucia i skolan :) sedan börjar första andra och sedan tredje och fjärde advänt..Jag tycker själv att julen är mysig visst är den men jag gillar ändå inte snö så mkt och kylan. Men nu ska jag sluta snacka Jul för jag kanske är lite tidig ännu ?  ;) jag håller på att fixa in min nya förvaring så jag hinner inte skriva så mkt (n) det kommer bilder sen ! förlåt jag sa det igår med men idag lovar jag 8)



RSS 2.0