Umeå..




sitter i umeå och degar har varit här sen i morse. Klev upp vid halv 6... men vaknade vid halv 4 av att jag hade missat tåget ...fin fina drömmar man kna ha. Vi har typ lagat mat sett på tv och gått ut och gått. Har öst ner regn här så har inte kunnat göra så mkt. Nu ska vi äta upp 1,5 kg godis och feta oss. Ha en bra kväll!



Bitch!!!




Helloo hur mår ni? Själv kom jag precis hem från coop med 1,5 kg godis! oj vad jag kommer bli tjock..men katja ska hjälpa mig ikväll och imrogon ta jag med mig det till killarna i umeå (Y) blev bara 43 kr så alla öviksbor Åk till coop och köp GODIS.

Idag har jag jobbat för laget stått parkeringsvakt och släppt in alla artister! E.M.D bland annat och då blev vi jätteglada och tänkte att vi säkert kan få autografer av dom! men då när dom kom såå sa föraren " va, NEJ det har vi INTE tid med! " stängde fönstret och  satte gasen i botten körde Över grinden som vi hade flyttat på så att den gick sönder... Jaa så vänliga var dom :S dåligt tycker jag!!

Snart så ska jag dra mig vidare till katja och ha tjejkväll där mysigt! IMorgon tar jag tåget och åker till umeå och är där hela dagen! = förmodligen ingen bloggning imorgon så vi hörs på måndag! hare gött såläge.







3 Insperation.




Här får ni 3 bilder från en tjej en grym stil! älskar hennes blogg...ni hittar den här --> http://nofashionvictims.indiedays.com/

Nu ska jag skriva klart en sak på Eng som ska vara klar nästa vecka sedan blir det kanske lite mer bloggning eller varför inte sätta på en film..En lugn kväll efter den här veckan! Och imrogn bitti ska jag upp och jobba som pakeringsvakt när dom inviger botniabanan jippieeeee ... eller ?


Färga eller inte ?



Nästa vecka så har vi hårvård i skolan och jag ska klippa mig och funderar också på att lägga bruna och blonda slingor som ni ser på bilden att stinalee har gjort... Är lite osäker eftersom jag varit blond i hela mitt liv.

Tycker ni jag borde göra det eller inte ?



SatSa i HösT på..



1. Boots i mängder..alla 3 från dinsko!

2. Jordnära färger.



3. sätt en sjal på huvudet!

4. Leopardmöstrat.


6. militärgrönt..


7. mönstrade leggings i alla möjliga former.




TRalalallalALLlalla


Hur nice pris var inte det här då på ett så snyggt halsband? Sitter och äter vegitarianska hamburgare typ. Vi hade inge bröd hemma och jag äter mackor GÄMT så då tog jag hamburgarbröd funkar lika bra (Y) Har varit och tränat direkt efter skolan idag och så plockat upp på mitt rum. Förlåt för dte har blivit så dålig uppdatering men jag går som sagt till halv 4 varje dag förutom fredag och är helt DÖD n'r jag kommer hem! fast jag är död far jag ändå och tränar..

Jag trodde frisör var en slite slappare linje men det har visat sig att vi har minst lika mkt plugg som samhällare/ naturare jag som trodde det skulle bli lungt nu i 3 år men icke. Jag kommer förstås jobba på och kämpa för att få så bra betyg som möjligt så mkt som jag orkar! Men vi frisörare har 1000 ggr roligare än alla linjer bara det är det dom skiljer sig åt ;) haha

Är sjukt trött nu med och ska stax hoppa ner i sängen så jag är utvilad imorgon för en gångs skull.. Jag sitter nästan och sover på lektionerna nu för att jag är så trött (n) Får se när vi hörs nästa gång ska försöka uppdatera imrogn när jag kommer hem pussen!


88888888888888888888888



Grym låt som sjungs av en duktig tjej! kom precis hem från skolan.. har fått våra scheman nu och vi slutar halv 4 varje dag :/ men kul kommer vi ha! Vi gjorde inte så mkt idag heller träffade bara 2orna och så stylade dom oss. I väntan på bussen så sprang jag in på Å en sväng och haffade åt mig en paljettkavaj för ynka 50 kr + en bikini del för 25. Nu ska jag skynda mig att packa och sedan fara in på träning.. Efter träningen drar jag vidare till fjällräven center och kolla på hockematch björklöven - Modo Sen Träffa tobbe efter! kommer alltså inte bli nått mer inlägg men ha en fortsatt bra dag!




H&M



Bild: http://lbm.blogg.se/

Här har ni några goa nyheter från hm! längtar till dom kommer in i affären..

Nää nus ka jag damsuga det tomma golvet som var ett bombnedslag för ett atg sedan! efter det drar jag the notebook med fika och mys börjar halv 10 imrogon så lite sovmorgon...ha en fortsatt bra kväll! pussn.


Skolan



Första skoldagen idag! var rätt så nervös i morse men med tiden vart jag mer och mer säker och nu tycker jag jätte mkt om min klass! ett gäng goa tjejer helt enkelt. Vi fick en massa information och så fick vi busskort + en egen frisörstol! Imorgon ska vi lära känna 2orna och vara med dom typ och efterlunch ska dom få styla oss 1or ska bli jätteroligt! Nu ska jag gå och gräva i frysen och sedan laga till något ätbart av det som finns. Vi ses pussn!

Var din första skoldag bra om du började idag ? :)


KIsseeeen





Här ha ni henne våran nya lilla stropp..hon är såå vacker! och go som bara den söt eller hur ? kan inte sluta gosa med henne<3



Mjaaaaaoooo




Tjenare alla goa läsare! Jag sitter framför datorn och har gjort det sedan jag vakna typ..Ska försöka mig på en anigif bild förstår inte hur man laddar upp dom knepigt! Igår så for papsen och jag in på bokrea bokia här i stan lägger ner så jag införskaffade ännu fler block inför skolan..man kna ju aldrig ha för många ;) åhåå skolan börjar imorogn jag vte inte om man ska skratta eller gråta.. Hade ju varit gött med lite längre lov tycker jag! men men.. Igår så var jag hos pojken min också mysigt värre!  Jag har inte så mkt mer att säga hoppar träningen ikväll så jag kna bli riktigt frisk någon gång! Ska skcika in mobilen på lagning också och har lust att kolla på filmcamera..kanske följer med till farmor en sväng med vem vet puss!


Rock this Party!




Rock this party
Dance everybody
Make it hot in this party
Don't stop, move your body
Rock this party
Dance everybody
Make it hot in this party
Everybody dance now

Yeeeaaah..laddar inför tjejkvällen nu med denna sköna låt! Ska nu börja packa lite saker ni får ha en underbar kväll sötnosar!

Min min fråga var Rött läppstift HISS/DISS vad tycker du ? :)


 





3 saker..






Som jag införskaffade igår när jag for in på stan med mamma en snabbis! en regnjacka som var skitsnygg påo..ni ska få se någon dag. Den var inte bara snygg utan väldigt praktisk som ni ser ryms i handväskan gott och väl! Nu känns det roligt att gå ut när det regnar iaf :) 49 kr för den vackra varelsen.

Sedan en vit och en svart tunika som var lite gulliga och passar bra till vardags billiga även dom köpte ett par örhängen som jag missade att ta kort på men dom var också fina ;)



Kvällens



Såhär ser jag ut ikväll! ska på tjejkväll med tjejerna i min gamla klass 9c ska bli grymt roligt att träffa alla igen vaa så länge sen..Kommer bli awesome helt enkelt! Innan jag åker så ska jag blogga lite mer ;) Igår så kom tobbe hit först och sen hände det en sak på kvällen...det var därför jag inte bloggade som jag skrev att jagskulle göra blir inte alltid som man tänkt sig ;)

Denna klänningen har jag nog inte visat för er men jag gillar den starkt! komer från hm och jag köpte den faktiskt på rean för ynka 75! det var den verkligen värd..Vet bara inte när jag ska använda den. Känns lite för fin för vardagen det är synd (n)



Gjort om!




Jag tog fram hammaren och spik och gjorde detta idag! Vart lite less på den tavlan och jag vart helnöjd! Vad tycker ni bättre förut eller nu ?

HAr gått och pulat på lite idag..så tog lite tid med bloggningen. Drar in på stan nu en snabbis och sedan kommer det mer bloggning ikväll!


OUtfits




Första bilderna är en kvällsoutfit från igår! cubus,GT,secondhand

Sen dagens outfit! carlings och Hm ... Nya örhängen och topp!

Någon undrade vart byxorna är ifrån och det är cubus som det står ! ;)

Uppdatering!

daTORN är fixad!!! FAst alla programm m.m är borta :/ men en dator har jag! Idag har jag lite saker jag ska göra..

GÖra:
Vika  tvätt
fixa naglarna
damsuga rummet
Fixa mina tavlor
BLOGGA
Fara in till stan och fixa moppen


KOmmer bli lite uppdatering under dagen som sagt och ikväll får jag se vad jag hittar på! FRukost nu.




Bad day...

Min dator har gått sönder (Y) ... = Jag har ingen dator = ALLA MINA SAKER/BILDER/FILMER/MUSIK ÄR BORTA!!!! håller på att få panik ;( ..Occh bloggningen lär ju inte bli bättre direkt...kul.



Svar..

är du duktig i skolan?
Sv: Duktig och duktig..jag gör alla läxor och ligger i jag försöker iaf vara duktig :) men jag har vell hyfsat bra betyg.

Vem vilka är dina bästa kompisar?
Sv: Jag har ganska många nära kompisar! Men närmaste är nog Nelly och hanna!

vem tycker du är bäst i ditt innebandy lag? och hur bra tycker du att du är?
Sv: Bäst.. är vell ingen som sticker ut så mkt. Finns många jätte bra! tänker inte nämna några namn här man är bra på olika saker helt enkelt och det handlar inte om att vara bäst utan att ha roligt! Som sagt jag spelar inte för att bli "bäst" utan jag tycker det är roligt! Jag är vell inte dålig och inte bäst heller.. jag är okej  engligt mig ;)

tycker du att det är kul att blogga?
Sv: Yes Det tycker jag absolut annars hade jag nog inte gjort det! Är jätte roligt när ni skriver att ni gillar min blogg för då blir man mer sugen på att uppdatera ;) tack så mkt till alla ni som säger det!

vart bor du och vilken klass gick du i?
Sv: Jag bor i övik mellan umeå och sundsvall och jag gick ut 9an i våras och ska börja frisörlinjen nu om en vecka! :)

Vem var du bäst kompis med i den klassen?
Sv: Vi var ett gäng tjejer som jag va lika nära med allihopa så hade ingen"bäst vän" Utan va lika nära med alla tjejer :)

Ser du fram emot skolan?
Sv: Ja för en gångs skull i hela mitt liv tror jag att jag gör det! Ska bli super roligt att få träffa min nya klass och hålla på med något jag älskar på skoltid! Jag kommer ha skit kul nu i 3 år tror jag!

hur många läsare har du varje dag?
Sv: Det varierar lite grann med är runt 40-50 som följer min blogg! :)



Sådär har nu suttit och svarat på era Frågor medans jag käkat 6 mackor och druckit en stor kopp te! Har fått lite ont i halsen så håller på att försöka att inte bli sjuk..= dricka te hela tiden + äta halstabletter inte det godaste när det är 27 gradet varmt ute (n)




FILMTIPS!





TRALIER HÄR!


Home sweet home! Har precis kommit hem från lägret har varit rätt kul men hade gärnat farit hem igår. I alla fall fick vi med oss en kattunge hem :) Ursöt! en tjej vi har inte bestämt nått namn än men vi lär alltså få ungar om ett tag.. Mys! Igår kväll såg vi denna film på lägret som var GRYMT BRA ! ni måste se den.. jag skulle kunna se den här 10 gånger till.. En sån film man tar fram varje gång man är sjuk och bara vill ligga och mysa! Som sagt se den! NU ska jag snart iväg och träna.. får se hur det går eftrsom jag har lite ont i halsen vart nog smittad på lägret (N)



!!!




Sätter igång en frågestund nu eftersom jag far imrogon! Jag är alltså borta tillls söndag såå tills dess får ni fråga på hur mkt ni vill sedan blir det stopp! Hare så bra kramen<3





Inför skolstarten









Har börjat ladda upp införskolan nu lite mer än abar en vecka kvar det är sjukt! SOm sagt har köpt in lite block och så en kalender såklart! Gjorde som förra året ett personligt omslag såå vad tycker ni ? Själv vart jag nöjd!



Gårdagens




En outfit från Igår Stadium, gina, bikbok och converse (Y) Dom nya byxorna som jag fyndade på bikbok har jag på mig här! Nu måste jag börja packa..läger imorgon som sagt!

Kolla in på bild 2 att jag står emot ett rött staket..märkte sedan att det måste ha varit nymålat för mitt vita linne vart alldeles rött!

Jag funderar på att starta en FRÅGESTUND som jag sedan svarar på när jag kommer hem vad tycker ni om det ? :)


Some Music




KOm på att det var ett tag sen jag la upp lite låtar här har ni några jag lyssnar på just nu!


...

Tja tja! sitter här och tar en fikastund mitt i städandet.. Vädret är inte på topp direkt.. Ganska trist dag. Funderar på att ringa upp någon av mina vackra vänner och ta en promenad. Annars så gjorde jag ett fynd igår när jag var på stan ett par jeans som jag länge velat ha men har kostat 800 :- men jag fick dom för 49!!!! gush Jag är galen i rea seröst hur gött hade det inte varit att åka tillo stockholm nu ? mmm kan drömma mig bort. För övrigt åker jag på ett läger i övermorgon som varar ända till söndag är inte direkt så taggad än.. Livet leker vell. Saknar min bby bara som är i umeå för det mesta (n) kanske drar dit en sävng nästa vecka :) Skolan börjar snart..VEt inte om jag ska vara glad eller ledsen..HAr iaf köpt lite saker bla en ny kalender! ska göra ett eget omslag till den som ni lär få se sen. Nu måste jag fortsätta att städa vi höres puss :)


NY Framsida höll jag på att säga..som ni ser där uppe (y)

Äntligen..

SLUUTTTTTTTTT JOBBAT !!!!!


äntligen fri fårn helvetet ? nää så illla var det inte när man tänker att snart rullar pengarna in på mitt konto!


Chill resten av lovet... duschen + käk nu  sen dara jag til pellan lär bli en slapp och se kväll (Y)



............



<3


123456789101123



Stadium,GT,Hm,second hand

Dagens fynd!

Dagens Outfit !



Allt HM Armband gjort själv


Tjuleeee har varit ledig idag och då passade jag på att fara in på stan med 2 bruttor och gjorde lite fynd. Senare ikväll har jag träning nu tänkte jag sätta mig ner och försöka mig på att göra killarmand seeyah!



Summer 2010




Fotograf: Me


5 VILL HA



Bilder: http://nyheter24.se/modette/esmeraldanilsdotter och http://lbm.blogg.se/

Hm,Lindex,Bikbok

håller på att göra om headern den är inte klar än..ska fixa till dne lite till!

Annars leker livet (Y)



RSS 2.0