Uppdatering pågår



Soo babes kom nyss hem från ferren eller ja nyss och nyss iaf så hade vi ordnat en överraskningsfest åt katja som fyller 16 på måndag och hon anade inegn ting och allt vart awesome <3 idag var jag på en jobbintervju eller hur det stavas som på whaynes coffe gick vell sådärr får se vart det leder får vell hålla tummarna liksom. Nu tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen innan jag däckar hoppas ni lever där ute min blogg kommer tillbaka så småning om när jag har ork ( skolan inte sätter prov varje dag ) älskar er <3


Avslutningsklänningen




Har ni börjat tänka på avslutningsklänningen? alla i min omgivning har redan köpt så jag börja känna mig lite stressad..funderar på att sy den men jag vet inte. Vad tycker ni sy eller köpa ? :)



Gårdagens lunch




cooola brudzzzz




Pyssel






Pysslade lite ikväll syns inge mkt på byxorna men..kommer från ullared btw och nitarna köpte jag på panduro :) Hanna sovde här igår och vi käkade bj till typ kl 2 sedan for vi på isgalan med massa andra babes idag ..nu blire one tree hill..


Avslutningsfoto



Här har vi öviks fjortisgäng/ 9C på geneskolan! vi tog avslutningsfoto igår för det är så att 9c lämnar varandra om mindre än 2 månader..ni är älskade och hatade av mig..3 jobbiga år tillsammans med er/cp klass har varit jobbigt men det kommer ändå bli jobbigt att säga farväl. Vi valde att klä ut oss till fjortisar eftersom dom snart ta över vårat hem.. hoppas dom tog åt sig hehe :) kram !


Frisör here I come <3





ÅH vad jag är glad :D man behöver bara 220 p för att komma in på frisör här i stan och jag har 240 nu och ca 260 när jag går ut i sommar! så jag är alltså ganska säker på att jag kommer in gur vad livet är underbart, nu slipper jag flytta till trollhättan..på tal om trollhättan dom fick jag ett brev ifrån att jag är preliminärt intagen där också! men vet tyvär inte om jag vill gå där. Var och kollade på skolan när jag var där på påsklovet och det var vell inte toppen bra direkt som jag kände här i stan :) men som sakt frisör blir det (Y) på tal om att jag inte bloggar så ofta nu för tiden är därför att jag har så mkt i skolan. Dom pressar oss som bara den :o vi har typ 5 saker per vecka (Y) och jag måste lägga ner all tid på plugget hoppas ni står ut <3


Kolla Killen !




Kolla in dn här killen har är snygg,han sjunger så man får gåshud, och han har DÖ snygga kläder! = en drömkille jag beundrar han så!

sålde alla mums mumsen på 45 min idag! bra gjort enligt mig ( jag hatar att gå och sälja för innebandyn)

Nu ska jag hoppa i sängen för att kliva upp 05.00 imorgon och dra mig mot göteborg! vi höres godnatt.



BRB

Tänkte bara säga att jag har full shå att hinna med allt som ska hinnas innan imorogn då jag far till göteborg..KOmmer hem om 1 1/2 vecka ca. Men en bra sak är att jag ska försöka blogga medans jag är där nere..men kommer då bara bli typ googelbilde roch text..men bättre än ingenting! nu måste jag fortsätta..kramar!


RSS 2.0