Dagen

*Nu buss till stan
*Gå på tjejkväll
*shoppa på Gina som öppnar idag
*upp till skyttis på träning
( inegn träningsmatch för f.93 ballade ur vågade inte möta oss)
*hem duscha
*God natt <3



ja det var mycket folk :)


och ja vi stog ca 30 min i kö till kassan :)


Minaa nyaa jag köpte :) älskar dom <3







JAG VILL !


åh jag vill :( tycker att det är grymt snyggt ! någon som har gjort det och vet om det gör ont eller inte ?


Vad tycker ni ? :) snyggt/ Fult ?


I LIKE YOUR STYLE !




Nya Inköp Imorgon (Y)






Plugg,Plugg + Plugg och ämmumera plugg (Y)

japp det är så mitt liv ser ut nu ..jag hinner inget annat än att plugga ! när jag kommer hem från skolan sätter jag mig och pluggra på direkten och jag har inget nödvändigt att skriva för det ända jag gör är att plugga :( jag kan berätta vad jag ska göra (Y) oj vad kul ni ska tycker att dte är att läsa det här känner jag. men iaf :
eng glosor imorogn
so prov fredag
inlämningsuppgift vg/mvg fredag
sv inlämning fredag
no prov tisdag (som jag måste plugga in nu eftersom jag är borta prick hela helgen (Y) )
no prov onsdag ( nästa vecka på min födelsedag (Y) )
nya eng glosor till ons ( nästa vecka)
kan mitt liv bli bättree ?
nej...




HÄFTIGT !



Kolla in den här videon :) så grymt gjort ! kom precis hem från träning ska ta en dusch sen blire mer plugg ;) ha en fortsatt bra kväll ! puss



Va Faan ?




Hahaha skojar ni med mig ? va är  det här :S tror fan inte att någon blir " sårad "av att man skriver att dom har en fin blogg eller om man frågar hur någon mår :S sluta jävlas ....



Kolla :o



Jag hade lovat nadde att kolla in den här videon Justin bieber- One time ..och kolla in hennes ring !!!!! :O tror jag dör så snygg det är ! vill ha vill ha vill ha ! nä nu drar jag mig mot skyttis kram :)



You looking nice





OUTFIT !





Norrlandsmästerskapen för mig (Y)

Först vill jag säga stort tack till alla igår för en lyckad kväll ! :) jag tyckte det va as kul 8) och jag sög på bowling x) men det var roligt iaf :D heh nyss vaknat och nu har jag ännu ondare i nacken :/ hade lite ont igår för jag sovit konstigt och nu har jag ännu ondare (N) inge bra :o och fråga mig inte vad jag håller på med på nätterna för att jag ska få sådär ont jag har faktiskt ingen aning x) Och jag har glömt att berätta en sak (i) Jag blev uttagen till Norrlands mästerskapen nästa helg :D woohooo sundsvall här kommaer jag 8) fett kul ! nu ska vi spöa skiten ur dom tjejer ! idag blire till att renskriva sv på datorn och det kommer inte gå bra :/ för då klickar man alltid in på någon sida som man fastnar på (n) sen ska jag upp till skyttis och sitta sargvakt med elin och kolla på elit matchen :) ska bli kul ! fats igentligen har jag inte tid med det men jag har ju inget val :o aja nu måste jag börja plugga..


HJÄLP ! VAD VILL NI LÄSA ?




Inte mkt med uppdatering

jo det börjar inte likna sig så mkt av det längre men det är därför jag har grejer att göra 24/7 men jag försöker slänga in ett inlägg per dag iaf ! :) och vissa veckor har jag mer att göra än andra veckor ;) idag blir det sten hårt plugg fram till kl 3 efter det ska jag vara med Nelly ! ska bli himla kul :) sedan lite senare på kvällen drar vi in och bowlar med vårat "gäng" i stan :) hur vi kommer in och hem och vad vi gör efter får bli ett mysterium 8) haha ha en bra dag allihopa ! <3

<3

Missing you like
Missing you like crazy
Wish you were here right by my side

Missing you like
Missing you like crazy
Can’t let you go
My heart won't lie

Now please don't cry
I’m not gonna let it die
You are the one
You are the one
I never will say goodbye
You are the one
You are the one
Never will say goodbye




Skogsmulle ?

äntligen hemma ! vi hade orgentering idag på hörnsjön och det gick ju inte så bra ne..jag är så himla nere katja vricka foten så då fick jag lov att springa själv. Jag ensam i en skog kan det vara sämre ? ja iaf så sprang jag vilse 711503383282748 gånger och visste inte en aning om vart jag var ( fick panik) tills jag hittade tbx och jag tog inte ens alla kontroller fast jag var typ sist in i mål (Y) kan det bli sämre ? nej ..vi hörs imorong för jag är inte på humör.


Vi i tv ikväll 8)

Kom hem från stan där vjag och hanna fick vara med i tv ;) om ni kollar på svt mittnytt ikväll och dom intervjuar en tjej från en iredningsaffär och så är det en lång blond tjej i bakrunden och en lite kortare brunett så är det jag och hanna ;D haha det var lite roligt :) mkt plugg nu ! måste göra färdigt sv och so :/ mina andra vänniner är på modo matchen kväll men jag hade ingen att gå med så därför blev jag hemma. Peter och irina kommer hit och ser den på tv så det blir vell jag jag sätter mig med dom istället :) ha en bra kväll !


FIN LÅT


Me like !










Träning

Nu ska jag iväg på träning Hej då !


Klippat och klart



Nu var det klippt! vart det gamla tråkiga x) eftersom jag inte orkar underhålla min lugg och jag skulle ha klippt raklugg ;)



Ny tröja :) indiska bra att ha som baströja.



Köpte även en vissel pipa till dommarsaken :) och gina tricot går frammåt..nästa vecka öppnar dom! inte vet jag om det är bra eller dåligt ..det lutar vell åt det dåliga hållet men men man kna inte göra så mkt :)



KLIPPFÖRSLAG ?!



Nu är det dags för klippning för mig :) imrogon drar jag mig in still stan för det. Men jag behöver lite hjälp! just nu ser mitt hår ut som på bilden ( där har jag lockat det ) har ni nått förslag på hur jag skulle kunna klippa mig ? :) skulle bli jätte glad om ni kunde slänga in nått litet tips ! annars blir det gamla tråkiga x) nu blire träning vi ses <3




Knock You Down..







OUTFIT




My Dreamboy



Det var ju här jag inte skulle hamna..Men jag kunde verkligen inte motstå att visa vilken goding jag har hittat!

En sten klar topp 10 ! ser ni hans kläder ? grymt snygga ! ser ni hur söt han är ? man ser ju på hans ögon hur snäll och omtänksam han är... aah jag tror jag dör !

såå snyggt hår så snygga kläder så fina ögon såå perfekt...


Stövlarna



Nu börjar det bli dags att plocka fram höst stövlarna och ugsen håller i sig :) tror jag ska skaffa mig ett nytt par eftersom mina gamla är så utnötta.



här är cokså en väldigt snygg sko med nitar på som jag gärna skulle haffa om jag var rik ;)


Dommaren Evelina !

Japp nu är jag färdig utbildad till dommare så om 2 veckor så har jag dömt min första match :) det känns bra..men just nu skulle jag gärna vilja lägga mig neer och sova skulle vara himla skönt (y) men nu har jag ju en massa plugg så att det är bara att sätta igång att plugga. Om jag dömmer 2 timmar varje helg så kommer jag få 500 kr per helg det känns riktigt bra att ha ett litet extra jobb sådär :) Förlåt för dålig uppdatering idag men som sagt så började vi kl 9 och datorn är inget jag prioriterar på morgonen direkt. hoppas ni inte blev upptvingade vid den tiden ;)




Home sweet home <3

Yess nu är jag hemma ! ni fattar inte hur slut jag är på ! men iaf så har dagen varit toppen fast lite dryg men det har varit intressant och nu kan jag ganska mycket regler i innebandy sånt jag inte visste om sen innan och vilka tecken som gäller m.m så det känns som att dte här kommer gå riktigt bra faktiskt ! :) och kul ska det bli för man tjänar 120 kr för 30 min såå nog ångrar jag mej inte att jag går kursen ;) just nu är allt bortglömt men det jag behöver nu är vila sen imorgon så har dom nog tittat fram där inne i mitt huvud (Y) efter kursen så gick vi ner till sliperiet där jag träffa massa foolk<3 aah vad jag saknar alla redan :( länge sen man träffade alla, jag får riktigt dåligt samvete! och dom spelade jätte bra mina änglar..min digital camera är ju sönder och jag tänkte inte på att ta med den andra men jag filmade lite på mobilen men jag tror inte dom vill att jag ska lägga ut den på youtube :/ det får räcka med att jag säger att dom var Grymma! snart tippar jag omkull för att jag är såååååååå trött!


God natt ! <3




Heaven


Oh - thinkin' about our younger years
There was only you and me
We were young and wild and free
Now nothin' can take you away from me
We've been down that road before
But that's over now
You keep me comin' back for more


And Baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm findin' it hard to believe
We're in heaven
And love is all that I need
And I found it there in your heart
It isn't too hard to see
We're in heaven

Oh - once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down
Now, nothin' could change what you mean to me
There's lots that I could say
Just hold me now
Cause our love will light the way


I've been waitin' for so long
For somethin' to arrive
For love to come along
Now our dreams are comin' true
Through the good times and the bad
Yeah - I'll be standin' there by you



DOMMAR KURS !

Just nu när du läder det här sitter jag antagligen på en dommarkurs..om inte så är jag på sliperiet och lyssnar på musik :) ha en trevlig dag ! och glöm inte att rösta mina änglar, rösta HÄR om du tycker att jga ska bli veckans blogg! kram <3


FASHION






Träna,träna,träna..

Har nyss kommit hem från skolan dryg dag men vi hade faktiskt syslööjd ! åh vad roligt det är :) jag ska göra en mjuk halsduk som jag tänker lappa och dro mej jag vet vad jag ger mig in på men nog kommer det vara drygt allt ! men jag tror det kommer bli bra så jag nöjer mig med det. Sedan så hade vi idrott och då vare orgentering i pissregnet som gällde (Y) men katja och jag var faktiskt riktigt bra, vi kom först tillbaka av hela klassen till och med ett plus i kanten för oss ;) nu sitter jag och laddar för snart äre iväg till träning och beeptest jag gruvar mig lite men inte så mkt men jag får göra mitt bästa och sen är det bra med det :)

Efter träningen så drar jag axelina och anna hem till någon och ser på Disturbia och käkar kladdkaka och myser så det kommer inte bli någon mer bloggning ikväll men vi höres imorgon !






RÖSTA PÅ MIG !





Nu har jag gått vidare i en "veckans blogg" tävling. Nr 1. är jag och ni får jätte gärna rösta på mig om ni vill då skulle jag bli jätteglad ! :D Ni kan rösta -->här<-- fram till söndag ! Puss på er sötnosar <3

Pixi Lott




Missar idol

Jaa ikväll missar jag också Idol :( vi har 4 tv i vårat hus och 1 funkar juiipiie men ikväll så är det så att jag ska iväg på spring test för dommar utbildning :) roligt? ..njaaa önska mig lycka till x) imorgon så ska det bli idol för min del ! ni får länka dom som varit bra igår och idag då skulle ni vara jättegulliga :) nä nu ska jag laga mat shoo breee



jag hittade den bästa bilden (Y)

Strippan ?

Har bara lust att berätta något roligt :) det var såhär jag och min familj var hos farmor och jag hade köpt en ny klänning ...

Farmor till mig: Vilken fin klänning du har! är den ny eller?

Jag till farmor: tack så mkt! ja den är ny..mamma tycker den är ful.

Mamma: Nä jag tycker den är lite strippig bara

Farmor: jo det är klart men ändå!


hahaha x)

vi kom ju från stranden om ni undrar.

och det här var klänningen -->

~ Sexy Bitch ~

kom nyss hem från träning

nu blire dusch.. sen blire varm oboj med ost mackor

jag fryser..nån fler som gör det ?

hösten är här

och jag får inte köra moppe detta år

jag sörjer

hejdå !

och jag hatar skolfoto (Y)

skolfoto -.-



Haha fin fin bild jag hittade där x) den bjuder jag på ..Skolfoto imorogn så måste ju ladda med några poser ;) Nä nu måste jag kila iväg och gör läxan klockan rinner verkligen iväg :o sen blire Idol ! ses <3

Nästa inköp


( fast i grå )

klassen ingen vill ha

Den klassen går jag i (y) vi had eingen lärare idag för han vra sjuk och då blir min klass som galna grisar fast 10 gånger värre..alla skriker, springer runt, kastar saker, kaxar och görr allt utom att jobba. Dom är ett gäng omogna ungar helt enkelt som inte fattar varför man går i skolan -.- just nu så skulle jag kunna byta klass..hur ska jag kunna höja betygen om jag inte ens kan jobba ? :S och det värsta är att det är 2 av 10 lärare som bryr sig och kan säga till..så nu kom jag hem och hade jätte ont i huvve och det blir inte bättre när syrran är på och irreterar mig..

Har ni arbetsro i era klasser ? <3

Trött..

Ja jag är grymt trött efter dagens alla händelser..Dagen började med att jag försovde mig -.- men jag hann till lektionen iaf fast jag fick bara med mig tröja sockar och skor till skoljoggen som jag nyss kommit hem ifrån det gick vell bra att springa sprang 4 varv pgav att vi kom lite sent men vi hade en anledning till det cokså så jag orkade inte bry mig..jag kan ju säga att  det hände en olycka och vi ringde efter ambulansen men allt är bra nu så jag orkar inte dra upp det :) hoppas linda har dte bra där inne på sjukhuset bara <3 Jag kom precis ut ur duschen och nu tänkte jag fika lite granna och sen göra lite skrap booking eller vad det heter x) har aldrig gjort det förut så det ska vell bli kul :) och jag gillar ju att pyssla så det passar ju in på mig (Y) det är Peter och Irinas gästbok från bröllopet jag ska sätta in foton på alla och göra lite fint så :) sne blir att ladda inför träningen ikväll !

Hur ser eran dag ut ? puss <3

Ny garderob !




japp nu står dne äntligen inne på mitt rum, Äntligen säger jag bara ! ni fattar inte vilket jobb det har varit ;o jag höll på i knakse 4 timmar med det här. Ja det här är vell dagens göra kan man vell säga..brorsan bor i källaren och där är det ganska lågt tag så jag var tvungen att plocka isär hela bära upp alla delar och sedan bygga ihop den igen ja ni fattar ju hur dte här gick emd mina hjärna x) jag kan ju säga att jag gjorde fel ett antal gånger och den gick sönder lite här och där fast det syns inte som tur är :) nu är den miin<33 haha ni kan inte ana hur liten min förra var gämfört med denna ...kram <3

Armband jag gjort !


Här har ni armbanden jag gjorde igår kväll. På h bilden ser ni alla var för sig :)


Armbanden jag gjort tsm med ett thomas sabo armband, passade riktigt bra ihpåa tycker jag ! <3

Bilder från dagen..


NY :)


Ny :) kolla armarna .. ME LIKE ! hål + nitar 50 kr :o


Dagens vill ha :)


haha gullig bild x) den bju vi på!


Streeet style !


120909

Idag så har jag suttit och gjort lite smycken och det lönade sig ! dom vart faktiskt riktigt bra för att vara jag :) sen så ska jag få min nya garderob idag äntligen 8) typ dubbelt så stor som min gamla ;o haha fattar inte hur jag kunnat få plats i den..sen har man ju lite plugg och sånt som man måste få gjort :/ dryygt men det går ju fort när man väl börjar som tur är :) Igår ikväll drog jag hem till olle och snackade med han lite grann det var roligt! hanna undrade om vi skulle hitta på nått så jag tror att vi drar och kollar på innebandy nu snart ikväll får vi se vad som hittas pås ;) annars vill jag säga ett stort grattis till min käre granne linda blomström som knullar lagligt idag ! annars så kan jag ju säga att jag sitter på min dator nu igen..och nej den är inte lagad men jag råkade visst paja pappas dator med när jag satt vid den x) och nu kom brorsan upp och skriker för han har inte haft internet på 1 dag typ :S hehe skulle inte förvåna mig om det är jag det emd (A) haha men så gåre när en flicka i nöd behöver blogga!


Vad ska alla mina kära vänner där ute hitta på idag då? kram <3



Shake it babie!



Grymt bra ! detta måste jag bara lära mig :o

Jag är botad (Y)

Japp kan slänga men huvudet hur mkt jag vill nu :D haha har nyss vaknat ska äta frukost sen blir det stor städning på mitt rum och plugga efter det så drar jag in till stan och handlar lite presenter eftersom det är några som fyller år snart sen går jag upp till skyttis där jag har träning men det blir bara kolla på för mig för jag har ganska ont i halsen :( vill inte bli sjuk...jaa sen får vi se om jag gör nått ikväll med några eller inttee som sagt full spckad dag som vanligt and i like it !


TÄVLING!




Ja det är sant! välj ut den skinnjackan du vill ha på chicy.se och vem av oss kan inte få nog av skinnjackor ? skynda dig in och välj ut en du med ! det är hos Anni ni kan vara med och tävla!

IDOL




Den här killen tyckte jag var as grym ! as cool :D



haha det här var så himla roligt!



hon här kommer vara en av dom 5 sista fast hon kan skita i emotjofset tycker jag :)




Här har vi en artist ! han sjöng ju inte dåligt iaf :o

Himla nacke..

Ja nu sitter jag här sne som en banan fick sluta efter luunchen idag eftersom det kändes som att min nacke skulle gå av;o men som tur överlevde den (Y) det blir parken ikväll iaf..lite pinsamt att alla kommer tro att jag är ett missfoster som har snett huvve..eller vänta det kanske jag är ändå ;) aja nu ska jag ställa mig och steka pannkakor och ser drar det av till girlsen där vi ska fixa oss och att vi får igång oss lite (Y) jag lovar att jag komma gå med benen hem och att huvve och överkroppen kopper släpande efter mig men det funkar vell lika bra det! aja har gutt mina rumpnissar <3




Varför alltid jag?

jag ågrar såå mkt att jag for på träningen..nu komemr jag inte kunna dansa imorogn på parken och jag som hade sett framemot det så himla mkt! faan också..det är alltid jag som ska ha sån himla otur :S jaa jag sträckte nacken..och det var inte lite heller! nu sitter jag här i köket och är kopplad som en jävla hund (Y) har en varm sak runt halsen som har en sladd som går till ett ut tag...nää jag tänker fan dansa ändå! ingen kan hindra mig :o jag ska dansa och jag bryr mig inte om nacken går av, lika bra det (Y)



Någon som har bra tips för att bota en sträckt nacke ?

Fullt upp

kom nyss hem har slängt i mig mat och på med träningskläder och nu kommer anna snart och hämtar mig och så ska vi ut på högland och träna..lite dåligt med tid när man slutar halv fyra och träningen börjar kl 5. Men jag fick lite tid över så jag tänkte att jag slänger in några ord. Fick ganska mkt läxor idag ska läsa i en bok och sen jobba matte och så var det nått mer som jag inte kommer ihåg men som sagt tänkte jag göra bort det ikväll så att helgen är fri! så vi hörs nog inge mer idag men ha en fortsatt bra dag så ses vi imorgon ! <3


Rekord på hårfärgning !

japp det tog jag nog hem idag! jag sitter här på en stol i köket och blir sååå trött när jag tänker på tt jag har läxa jag måste göra tills imorgon...jag började med syrrans hår ca halv 6 ! och jaa jag håller på än -.- nå må ni tycka man är kass..men testa att göra det där "plocka upp hår ur mössa" utan spets :o det va då inte lett kan jag säga! och det återstod 1 cm av pinnen när jag vart klar. Jag lyckades också kutta mig men en sylvass kökskniv när jag skulle göra pinnen vassare..ja jag är nog lite envis av mig som inte ville lägga av heller haha jaa nu ska jag skölja ut syrrans hår och sen läsa 10 sidor om lyse i fysik boken kuul ...not ser inte fram emot det men sova akn jag gärna göra sov gott <3

Dagen..

Kom hem från stan för en stund sen, har varit där sen 2 ca..´köpte 2 tröjor och sen köpte jag spänner till armbanden jag har gjort men det var tyvär fel såg jag när jag kom hem :( så nu måste jag byta dom. Bilder kanske slinker in sen på tröjorna. Innan stan var vi hemma hos anna och färgade hennes hår det vart jättebra (Y) just nu så känner jag mig lite små förkyld :(..jag hatar att´vara sjuk det är det värsta jag vet. Vill verkligen inte bli sjuk :o hehe snart ska  jag äta sen ska jag fortsätta med min syrras hår..håller på att slinga det och när man gör det så har man ju en mössa och så ska man ta med en pinne och nu är det så att den här pinnen har gått av :o och jag hade gjort halva huvve så jag vill inte ta ut det heller..såå nu vte jag inte vad jag ska hitta på :S nån som har ett förslag ? annars får ni vell ha det bra kram <3


Här snackar vi Bröllops dansen..




Kolla in den här filmen ! haha snacka om bröllops dans x) det vra lite rolig tycker jag ;) nä nu ska jag hoppa ner i sängen tror jag vi ses imorgn <3

GRATIS PRESENTKORT !

Japp jag vet vad ni tänker ! "ännu en till skit sida" men vet ni vad den här sidan funkar väldigt bra ! Jag skulle aldrig rekomendera någon som inte funkar! det ända du behöver göra är att komma ihåg att logga in varje dag och svara på dagens fråga och om du vill få lite bonus kan du cokså värva vänner men det är inget måste du får även poäng när du komenterar i någon gästbok eller blir vän med någon ! hur lätt som hellst och du får presentkort på 250 kr hem i brevlådan HELT GRATIS ! låter det lockande ? Bli medlem-->här<--så får du 50 poäng av mig som en start ! lycka till mina kära vänner <3



090709

Kom nyss hem från plugget, var lång dag idag men jag tycker att det gick bra. Imorogn har vi ledigt eftersom alla lärare ska på kurs typ så då ska jag sova ut och sen fara in på stan och chilla och shoppa :) ni får såklart se när jag kommer hem vad ajg köpt. Nu blire snart fara och tränamed tjejerna ska bli skönt att få springa av mig lite grann. Vi hade musik idag btw, älskar verkligen musik det är så kul att kunna :) vi spelade en låt..kommer inte på vad den heter men men det var kul (Y) och vi ska skriva egna låtar som vi ska lära oss och sedan spela upp på lunchkonserten senare. När vi ändå håller på att snacka om musik kan jag ju berätta attbror min har köpt trummer som kommer hem idag (som jag kommer sitta vid mkt, tänkte bli proffs men får se hur det går..) och för att få plats med dom var han tvungen att ta bort något i hans rum och då fick jag hans garderob !! :D är överlycklig..nu slipper jag ju köpa ny.  ha en bra kväll sötnosar.





HISS/DISS




Hiss / Diss !? vad tycker ni ? jag tycker flätan var as cool !







"Måste"





Hejsan allihopa där ute !
Lite trött efter allt jag gjort..jag har massa "Måste göras " som man alltid skjuter upp hela tiden för det är så tråkigt. Men idag har jag tagit i mig i kragen och gjort det. Jag har diskat tvättat igår städade jag ju och gjorde om på mitt rum :) det är kul att göra om lite då och då när man bli less på sitt gamla. Jag kom även på att jag är tvungen att köpa en ny garderob..men så länge så fixade jag dnejag har nu så jag kan hänga upp kläderna (Y) nu skla jag fortsätta att rensa alla skolböcker man har sparat på genom åren ni får ha en bra dag så höres vi ikväll !



Veckans blogg ! klicka på bilden för att komma till Hannas blogg :) kram <3

VECKANS BLOGG !



Ett stort Grattis till Hanna som vart veckans blogg hos mig och blir länkad en vecka framöver !

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :)


VECKANS BLOGG!

Ni har vell inte glömt att anmäla er till veckans blogg här hos mig ?

för att delta så är det bara att komentera det här inlägget :)

Imorgon väljer jag ut en vinnare så nu är det brottom ;D

Lycka till !

Bilder Från Bröllopet !



Brudparet :) min syrra tärna till v.




Mina kusiner sjöng jättefint ! :)




Kusinerna :)




hon hade så fin klänning ! :)




Bröllopstårtan.




Lycka till i framtiden Peter och Irina :)


Virus (y)

Ja nu har jag fått firus i min dator (Y) så nu sitter jag på pappas dator och det lär jag får göra ett tag nu :/ men hans ka försöka fixa den så fort som möjligt :) iaf så for nelly och jag till danne igår kväll. Vi färgade och typ drog i hans hår x) haha men det vart faktiskt riktigt bra. Jag och nelly borde aknske borde skaffa frisör salong hehe ;) Nu när vi snackar om frisörer så kan jag säga att jag har bestämt mig för att söka frisör till gymnasiet som första val sen mode/design som andra och samhäll3a :) så nu gäller det bara att ligga i och plugga hårt och hålla tummarna. Efter det cyklade jag och nelly hem i det mörka mörkret. Vi satte oss och kollade på en film, boat trip. Men efter 45 minuters tittande så insåg vi att båda lågtyp och sov x) så vi stängde av och la oss för att sova. Idag så hade vi tråkigt för oss så då så tokiga som vi är så kom vi på att vi skulle göra om i mitt lilla rum, och det vart faktiskt riktigt bra ! :) det är bara några små schyseringar vi ska göra nu. Så dum som jag var så tog jag ingen bild före och efter så jag tyvär inte visa :/ trodde inte att jag skulle ha kvar det men så blev det ;) ha en bra dag !

SkolDans!

Japp nu kommer jag hem med ett spräng färdigt huvve efteratt varit i min lunga fina pluggiga lilla klass i några timmar idag ;o sen har jag dansat :) Bugg,foxstrott och val det var faktiskt riktigt kul ! förstår varit malin går i det och varför olle gick ;) jag tror också¨att dte blir jättekul på parken till veckan men jag kommer glömma hur man dansar bara (n) måste typ öva hemma x) men iaf så ska jag käka nu sen drar jag på träning sen hem och äta sen ska nelly och jag reka frisörer (y) hehe nä men danne ville att vi skulle färga hans hår så vi smyger vell oss ditåt och fixar det ikväll :) ha en bra kväll (Y) nu måste jag plåstra om mitt huvve god natt eller nått <3 och just det ! jag har fixat praoplats så duktig som jag är, det blev på resturangen mamma mia ;) kram <3

I Like !


Grattis ogge !

Hej hopp nu sitter jag här och ringer desperat runt till varje affär och företag i hela stan för att hitta en praoplats ;o vet inte vart jag ska vara :/ jaa som ni ser så blev det inte stockholm tråkigt nog :( det vra en tjej som hade ringt och sagt till det företaget at hon kunde jobba gratis i 1 år men dom hade tackat nej till hon :o hur hårt kan det vara i stockholm igentligen ? :S aja får hoppas på att jag snart får nått napp (y) annars så ska jag berätta att Ogge fyller år idag så ett stort Grattiiiis till honom på 16 års dagen ! När jag har hittat en praoplats så måste jag sätta mig ner och plugga och göra klart en bok om andreas vesalius..orkar seriöst inte :/ trodde det var träning idag men nu blir jag osäker :S måste kolla upp det ! sen ska jag hinna vara med nelly också hehe mkt att göra (Y) I like it förutom läxan då...kraam <3

Sov Gott

Go kväll mina kära vänner kom precis hem från hanna :) jag gillar igentligen inte att cykla sent hem när de e mörkt men vad kna man göra när man inte har moppe ? :/ jag typ skrämmer upp mig själv med ! :o det är hemskt.. jag säger typ till mig själv att det är någon bakom mig och inne i skogen som för följer mig..hehe jag aknske har sett för mkt skräckfilmer ändå;) iaf så varjag duktig och städade mitt rum idag när jag kom hem (y) det är för stökigt där för den mesta tiden nu öfr tide :o haha lite konstig mening där x) men aja nu ska jag sussa hoppas ni har haft en bra kväll ! pusseliuss<3

VECKANS BLOGG !

Ni har vell inte glömt att anmäla er till veckans blogg här hos mig ?

för att delta så är det bara att komentera det här inlägget :)

på Söndag väljer jag ut en vinnare ;D

Lycka till !

GRATIS BIO !

Ni har vell inte glömt att registrera er på GratiisBio ? hät kommer Lite Info ;D !

Du samlar  poäng genom shopping över internet, reklam, klick samt utnyttjande av erbjudanden. Skall du exempelvis beställa kläder från Halens kan du göra det genom gratisbio och få delar av ordersumman tillbaka i poäng. Du kan klicka på andra sidor, kostnadsfritt, och få poäng därigenom. Du kan få upp till 1000p(=300:- presentkort) bara genom att blogga om Gratisbio. Att lägga pengar på sajten är helt valfritt, själv har jag inte lagt ett öre.

TÄVLINGAR: Gratisbio har mängder av tävlingar / månad. Just nu finns det en tävling, där den som värvar 333 medlemmar först, vinner en minidator. Dessutom kommer de personer som samlat flest poäng via kampanjer vinna varsin prenumeration på en valfri tidning, perfekt för de som inte äger en välbesökt blogg eller liknande. Sist men absolut inte minst, den som skriver det bästa inlägget om gratisbio på sin blogg/bilddagbok vinner 500:- att shoppa för på Nelly.

INVÄXLINGSSTÄLLEN: Presentkorttorget, Nelly, Tidningsprenumeration, Unibet, Biobiljetter, Greatdays och nyaste tillskottet Rikspresentkort, rikspresentkortet är en check som gäller i alla de butikerna, du kan alltså bestämma själv och behöver inte focusera på endast en butik.

DESSUTOM: Sajten är en rolig community, där du kan ladda upp bilder och prata med andra tjejer och killar som älskar gratissajter. Jag är som sagt medlem här och heter som i min blogg Eveliinajonsson :)


Registrera dig genom att klicka här och så får du 75 poäng från mig som en början :) !


Vill shoppaaa / Nyaa



och dom här fick jag av mamma igår :) hon kom hem till dom = jag har inte varit på stan och jag tycker hon gjorde ett ganska lyckat köp för att vara hon ;) tack mama <3




Alla dessa underbara hittade jag igår,vill shoppa höstkläder nu ! :)



Frisyrer

Tänkte visa lite olika frisyrer jag har gjort,dom här bilderna är gamla men det spelar ju ingen roll :) det är nelly jag har haft som provdocka ;) och jag börjde med att locka hela hennes hår.


1.







2.






3.






4.





5.






090901

Tjaaa kom nysss hem från utflykt med klassen ja vad säger man vi är en fet klass :) har inte så mkt att säga än att mitt rum ser för ******* ut x) men jag hinner inte med att städa men ikväll ska jag nog ta tag i det eller jag måste! annars så ska jag snart ställa mig och laga mat till min kära familj (Y) sen blire fys..inte så roligt :/ och jag är seg som ett as med (Y) men men har inte tränat på länge så det är bara att bita ihop :) annars så saknar jag många! :(...ja det var vell det jag hade och säga antar jag. kram eller nåt



BLI VECKANS BLOGG !? ANMÄL ER HÄR !

RSS 2.0