2 Nya ting



2 nya ting shortsen är ljusare dom var blöta när jag tog bilden såå ni vet 8) hittade ännu ett far som var levisliknande så då nappade jag direkt. Ska även införskaffa mig en klänning till studenten och jag hade hittat en riktigt fin bakelse på bikbok men såklart fanns den inte i min storlek! urt för hade verkligen velat ha den men ska gå och prova på h&m imorgon. För övrigt så har vi bara egenhårvård imorgon sen slutar vi så blir väldigt skön dag! Jag ska gå till praktiken och vara där i 3 h som jag gick tidigare förra veckan så kommer inte hem på direkten. Idag så har jag jobbat och städat i salongen.. och nu ska jag ut i skogen och springa en tur känner att jag har kommit efter ganska mkt. Hare bra !


För att..

ALLMÄNT:
Namn: Evelina
Piercingar: Tre i öronen

Tatueringar: 0

Längd: 1,80 cm

Önskar du att du bodde någon annanstans: Miami
Tänker du på självmord: Aldrig
Tycker andra att du är attraktiv: borde du fråga dom isf
Vilket shampoo använder du: Just nu SP färg skyddande
Vilken parfym använder du: Olika me mest just nu Britney spears radiance
Vad är du rädd för: Mörker och ensamma människor som går efter en.
Gillar du att tvätta: Nej men det måste göras!
Gillar du Berg-och-Dalbana: Självklart! så länge dom inte snurrar.

SENASTE:
Film du hyrde: Laddar ner
Film du köpte: Haha köper inte filmer 8) 
Låten du lyssnade på: EL- product - akon
Låten du hade på hjärnan: Om sanningen ska fram - Eric Amarollo
Låten du laddade ner: Minns inte
Personen du ringde: min chef
TV program du tittade på: sweet 16 
Personen du tänkte på: Dom saknade tjejerna i klassen
Bok du läste: Don´t ask
Personen du fick mail av: En kund
Personen du fick brev av: Söta Ellen 
Personen du fick sms av: Min chef
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Det var ett tag sedan, minns inte ;o

FAVORIT:
Mat: Thaimat och qusedillas
Låt: Jag gillar så otroligt många fina låtar
Sak att göra: Ta det lungt och gå på stan vara men kompisar och ha kul!
Sport: Innebandy
Dryck: Chailatte cola och 
Kläder: Leggings och någon stor och mysig tröja 
Film: just nu christina aguleras men annars step up filmerna! 
Bil: Ingen aning, finns många sjukt snygga

 

ANTAL:
Gånger du varit kär: Riktigt kär,  2 gånger 
Förälskad: 1 1/2 ?
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont:
Gånger ditt hjärta brustit: två gåner, riktigt jävla hårt
Hjärtan brustit på grund av dej:
Gånger ditt namn varit med i tidningen: ett antal 5? 
Ärr du har på kroppen: Jadu många kommer tappa räkningen om jag skulle börja räkna

 

ÖVRIGT:
Vad har du gjort idag: Firat mors dag och jobbat 
Var det kul: Nja, kunde gått bättre på jobbet
Hur tidigt stiger du upp: helng 9- 11 vardagar typ halv 7
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: sova
Är du seriös: Beror på vad det är för tillfälle 
Vad är du allergisk mot: damm
Var har du ont: Just nu - bena
Använder du hårspray: Ja
Kan du stå på händer: haha nej har aldrig kunnat
Favoritserie: One tree hill!!!!!!

 


JObb

Jag lever! det är så att jag har jobbat hela helgen.. fredag kväll hela lördag och idag! + pluggat in caffesorter.Tufft efter bara 6 inskolnings timmar men det blir nog bättre med tiden skulle jag tro. Lite gladare blir man nog också då det rullar in pengar på kontot :) Hur är det med er ? Mlin blogg går ju inge vidare just nu och jag har ganska fullt upp denna vecka också tråkigt nog. Jobb, Praktik, Skola, Sista plugget, prövning av balfrisyr, saker som ska köpas till studenten. Grattis mamma på mors dag! <3

Uppdate

Har haft praktik ifrån 9.00 - 15.50 och jobb ifrån 16.00 - 19.30 snacka om att jag är slut i bena tror det blir att ligga på soffan resten av kvällen..

En outfit



Vill ha värme nuuuu!!! Taggad för picknickdag den 6/6 nån av er som ska dit ? I veckan har jag praktik på ödlan och brorsan så kommer jobba ifrån 9 - 18 så kommer inte bli så mkt blogggning denna vecka helelr eftersom jag kommer vara sjukt trött. Imorgon gör jag för övrigt min första dag på barista också ska bli kuligt! Nu ska jag se en film tror jag.. hare!


Nyheter!



Här är några av alla 15 nyheterna som har kommit in på min smcykesblogg idag :) Så tycker ni ska kika in där! Det är alltså detta jag har sysslat med idag hela dagen. I fredags och igår så var jag med nelly och vi var i stan och på en loppis och körde runt på min moppe i blåsten. Min camera är i nuvarande norge med mamma och pappa så har inte kunnat at några kort.


Strålande sol!



Vilket underbart väder det är ute! Har legat i bikini ute i typ en timme nu så jag hoppas att man få lite färg och jag hoppas verkligen att solen stannar nu eftersom det har varit regn i flera dagar i rad. Sakerna på bilden har jag gjort på bilden av ståltråd och jag tror dom komemr passa bra i mitt nya rum till hösten. Nu ska jag ta en svalkande dusch och käka och raka benen och lite sånt. Sen ska jag hjälpa mamma att ahndla mat inför helgen och på allt detta så ska jag plugga in bokredovisningen tills imorgn.. ja vi ser vell hur det går. Hare så länge!


GLASS

Var och köpte glass nyss på en kiosk där jag bor och ni ser ju på bilden hur dom spårar! haha kan säga att jag inte orkade 1/4 del av min ens. Dålig uppdatering dom senaste dagarna. Har haft sjukt ont i kroppen så har inte orkat göra nått typ skulle ta blodprover men som tur så gick det över idag. Vi hade öven Ma nationella idag och jag tycker att det var ganska lätt. Vi hade typ precis gått igenom det där så det fungerade super! Har dom sista redovisningarna denna vecka sen så är det slut på de skiten. Nästa vecka så har jag praktik på Ödlan och brorsan så då kommer det kännas typ som lov. Ska även jobba för första gången på Måndag på Barista. Hoppas ni hare bra.. jag lever så ni vte dte men som sagt blir nog mer bloggning här framöver.

Lite vårnyheter!



elelr man kanske ska säga sommar snart ? Aja nyher som kommer in på smyckenbyeveliina idag! Så tycker ni ska kika in där en sväng och det bästa är att det komemr komma in lite nyheter då och då denna vecka. Vad tycker ni om dom här ringarna med Hängsmycke ? Själv Älskar jag dom !


Home



Idag är jag hemm ifrån skolan..hade bara 1 lektion och då råkade jag ha matten hemma så jag ska ta en titt på den snart. Jag har gjort bort en massa saker idag som typ ringa några samtal läst ut engelska boken gjort bort en läxa klippt på dockan lite och städat mitt rum nu ska jag ringa ännu ett samtal ochs edan börja göra middag. ska även jobba lite för smyckesbloggen och om jag känner för det träna en sväng. Hur har eran dag varit ? Kram


Bortbjudna..



Såhär ser jag ut idag.. vi ska till mina barndomskompisar och äta middag och så ska vi testa balfrisyr på gabbe en sista gång innan det smäller den 11. Nu ska jag gå och fixa håret och så ska jag jobba en stund och sen äe det nog dags att fara sov lite nog länge idag kände jag. Det gick ju ovnaligt bra för saade igår! själv trodde jag att storbritannien skulle vinna tyckte om deras låt..dom som vann var inge vidare englig mig tråkigt när det fanns så många bra och så vann dom. Aja så äre!


MusIK




Här har ni dom låtar som jag rullar mest just nu. Kom precis hem ifrån en springtur ska nu sätta mig och läsa lit innan det blir soffan för att kolla på eurovision! Egentligen tyckte jag att danny skulle få stå där men..


INDISKA



BIld: http://akerstroms.devote.se/

Denna väska ska jag ha! 199 rikstaler ifrån Indiska..Kommer vara perfekt tills i sommar. Just nu är farmor här och vi har nyss fikat. Hon kom med en byxdress till mig som hon har hjälp mig att sy om vart perfa! Idag så ska jag jobba en hel del bland annat klippa och sen göra klart mina stårltrådssaker ifrån bilden och sen jobba med en massa nyheter till smyckesbloggen.. Ska även försöka att läsa en bit i engelskaboken. Få se om vi hörs nå mer men annars får ni ha en bra dag!


Sommar 2011



Det känns som att sommaren är här nu! Underbart väder ute.. inte bara väder utan dag också.. fick nämligen veta att jag fick jobbet på Barista här i stan idag (y) så det ska bli superkul att jobba där i sommar :) Nu ska mamma ha hem en massa folk på städparty så jag ska gå och vara lite social.. men ha en bra dag!


Sötnosar



Åh vilka sötnosar! tänk om man va sådär lycklig som killen i filmen :) haha. Jag har precis städat mitt rum klart och nu ska jag chilla resten av kvällen kanske se en film eller nått..hare så bra! btw jag bara älskar mina short har gått runt med dom hela kvällen .. mmm love it!


Shorts



Såhär blev byxorna jag köpte för ett tag sen! Dom jag blekte..tyvär råka jag hälla i lite för mkt blekning så dom vart vita..men det funkar ju dte också. Jag får köpa ett till par och försöka få den färgen jag vill ha :) men det var någon som frågade hur jag blekte och det gör jag med klor finns att köpa på dom flesta mataffärer för en billig peng!

 Dålig uppdatering igår men det hände ingen speciellt..jag var ute och övningskörde för första gången! så nu får ni se upp på vägarna där ute ;) Idag börjar jag inte förns 1 eftersom halva klassen har kundpass det ska jag ha på tisdag så då fick vi andra vara lediga. Så jag klev upp och for ut och sprang i morse 6 km riktigt skönt! >Nu ska jag käka korv med bröd och sminka mig sen drar jag till skolan. Hörs senare!


Hurry



Snabb Dagens outfit..Har suttit med historian ikväll den ska även in nu så måste göra klart den. Har även suttit och kollat på resor och det ser lovande ut på höstlovet kanske drar med några av mina goa tjejer får hålla tummarna för det! Nu ska jag ta lite fika och jobba det sista på historian och imrogon bitti då vi egentligen har sovmorgon har jag engelska nationella den värsta delen så önska mig lycka till! hörs imrogon


3 Filmer

Gjorde detta inlägg igår egentligen men eftersom blogg.se inte fungerade då så kunnde jag inte ladda upp det. Men jag tänkte bara visa er 3 bra filmer som jag sett på sista tiden som jag tycker ni borde se. Annars så sitter jag just nu på skolan och väntar på att få börja..Hörs!

Breakfast



Kom för en stund sen in ifrån altanen hars uttit där och njutit av solen och värmen och en underbart god frukost! Har hunnit med en lång skön svalkande dusch och en springtur här på morgonen också.. Vi får se vart denna dag tar vägen har inget planerat förutom att jag ska börja med frisörhistorian. Ha en bra dag!


Behålla ?



Köpte även denna på stan idag men vet inte riktigt om jag ska ha kvar den.. den är fin men om jag inte ska ha kvar den ska nog mamma ha den haha så då kan jag smygta den ibland ändå. Jag har ju ingen militärjacka såå tyckte denna var fin. Hur tycker ni att jag ska göra ?


Keps



Lyckligaste tjejen i världens just nu.. älskar min nya keps! ska bära den varje dag från och med nu. Kom hem ifrån stan för en stund sen nu ska jag städa upp på mitt rum sen ska jag nog ut och springa.. fint väder ute så man måste ju passa på! hörs


H&M



Fick se dom här idag och det bästa är att dom endast kostar 49 kr st!! vet dock inte vilkenj färg jag ska köpa så tänkte om ni ville hjälpa mig ? Både är jättefina tycker jag men nu är frågan vilken färg tycker ni ?


Fredag



Hemsk bakrund på bilderna jag vet.. men det regnade faktiskt ute idag :/ fast ändå lite småmysigt! såhär såg jag ut idag  på skolan..Hade prov sista timme och fick sluta lite tidigare typ 2 timmar ganska skönt. Så nu snart ska jag gå och sätt på mtv och ligga och lata mig lite det tycker jag förtjänar. Ska bara ta det lungt ikväll kanske se nån bra film. Elelr vad tror ni om frågestund ? puss


Sista



4 bilder ifrån sista.. danne var också med!


2hand



Idag efter skolan så mötte jag upp syrran och så gick vi och åt box 3 och drog sen vidare till farmor med mamma. Där bjöds det på gofikan och en mysig pratstund. Där farmor bor har dom en 2hand så jag passade på att gå in och kolla om dom hade sånna här " levis shorts" som är to die for i sommar och jag hittade ett par men dom var inte så ljusa så nu ska jag sätta igång och bleka dom ! :) kommer bli awesome och dom får duga tills jag hittar ett par bättre..hittade även en snygg jeansväst (y) Kom hem för en stund sen och ska nu börja bleka.. hörs


TvÅ

Bild: http://elinwahlberg.se/
Två fina ifrån gina..rimmar ju nästan ;) haha jag vill nog ha 1 av dom åtminstonde. sitter just nu och kollar på made på mtv.. och är förbannat trött tror jag ska lägga mig och sova en stund så jag får i mig lite energi. Har haft engelska nationella idag så det tog nog ganska mkt energi av mig men jag tror det gick bra. Har inte bloggat så mkt nu på slutet har börjat tappa lusten och jag tycker ni är dåliga på att kommenterna numera ;) hur mår ni egentligen ? Lever ni ?



God Natt



Två kuliga videos såhär på kvällskvisten sitte rjust nu och kollar på nu blåser vi sverige as bra program! sen ska jag sussa så god natt på er!


Lookbook

halloj blev ingen skola för mig idag.kände mig inte helt 100 så har umgåts med min sv bok hela dagen ist. Har inte så mkt att säga..Har sovmorgon till 12 imorogn så det är ju ett + så drar mig nog dit efter 12 snåret nån gång. Då ska vi färga ögonbryn och ögonfransar på varandra! Hur awesome!? aja ha en bra dag!

RSS 2.0