Festligheter



såhär ser jag ut ikväll! nu drar jag mig vidare emot festligheterna. Ha en bra kväll och ta hand om era nära och kära så inga olyckligheter händer. + drick inte för mycket mina kära babes..xoxo


Svans



JUst nu vill jag ha en sån här svans på min väska! dom har grå,vita på H&M men vill ha en mer brunsvart.. ska försöka hitta en lite mer specifik på second hand elelr liknande. Idag ska jag baraa ta det lungt och fortsätta på min engelska bok eftersom jag fortfarande e hänging har bara 150 sidor kvar att underhålla mig själv med så min dag e räddad.. ikväll drar jag nog hem till ziane och grillar med tjejerna + danne så imrogn komemr det nog lite bilder! Ha en fin kväll allesammans om vi inte ses nå mer..


Tonight




na na nah nana nana nanah.. yee nu har jag tagit en dos alvedon och piggat upp mig själv med en iskall dusch (y) you go girl.. nu darar jag in till stan med 2 snygga brudar och ska bland annat planera morgondagen.. Ha en bra kväll allihopa<3


Sjuk




Jag känner at jag inte är helt 100 idag.. är hänging snuvig och har ont i kroppen!  Usch jag hatyar att vara sjuk..jag ska bara ta det lungt idag och försöka städa mitt rum och läsa min engelska bok. Ikväll drar jag nog med hanna till stan får vell knarka alvedon elelr nått så jag känner mig lite piggare. Hoppas ni mår bättre än mig puss!


Armring



Som jag har letat efter en armring och i umeå låg den och väntade på mig..nu ska jag bara putsa upp den lite så är det perfekt sen!

KOm precis ifrån tandläkarn.. kan ju säga att det var inte det roligaste besöket jag öppnade käften så stort jag kunde och ändå tjatade hon om att jag skulle gapa större .. gapa .. slapna av i läppen.. gapa... och till slut blev hon typ arg och sa DU måste slappna av i läpparna och jag ganska lite hud så jag kan inte direkt flaxa med kindhunden som dom flesta kan och om jag då gapar så stort jag kan så är det ju klart att läpparna späns! Störd kärring jag hade bara ´lust att säga håll käften till henne. Och som plåster på såren skärde hon upp mina kinder i munnen med alla hennes verktyg.

Nus ka jag göra mig i ordning och fara till stan med hanna och göra lite ärenden ses!


Vännes: Livemusik!





Här har ni några goa filmer ifrån konserterna i vännes.. riktigtbra låtar och artister men desto sämre kvälla på filmerna man man hör lite grann iaf! God Natt



Keps



vill ha denna kepa! elelr snarare ska jag ha den.. ska köpa den då jag får löning har lite snålt med pengar just nu (I) Idag har jag varit hos familjen weil mina barndomskompisar och övat balfrisyrer. Ska göra en på gabbe då hon ska på balen och vi övade hela dagen i onödan inprincip haha nej inte direkt men hon ska skaffa löshår så vi har lite emr att jobba med. Så det är den enda jag har gjort idag nu ska jag lägga mig i sängen och slå på en film. Har ni haft en bra dag ? puss!


Vännes: 3



Det var minst 2 konserter varje kväll så det vart en hel del galna nätter..

Det kommer filmer också!


Umeå


'
Dagens klädsel..var lite blåsigt och råt ute så jag slängde på mig en hood och på det här vita converse skinnjackan och solbrillorna för nu har solen kommit fram. Ska åka till umeå idag och shoppa lite har inte så mkt pengar så får se om det blir nått köp.  Sen far vi och firar min faster som fyller år idag så komemr inte hem förns sent ikväll.. seeyaah!


Vännes: 2



Jga och mina vänner har nu konstaterat att killar söderut är grymt mkt snyggare och har mkt bättre klädsmak än alla killer här uppe i norr + att det är härligare stämning nere i söder enligt mig. = Att det blir att flytta söder över om några år! haha eller det vore ju kul :D

Nu har jag precis käkat kababpizza men jag insåg och jag hade beställt fel kebabpizza då jag kom hem (i) och på det så spillde jag musten över mnia byxor så nu ser det ut som jag har pissat på mig..nää men lite fotboll på det här så!


Sunny day!



Solen skiner och det är 15 grader varmt ute.. sköönt! märks att sommaren är på väg. Själv har jag inte hunnit mer än inprincip vaknat. Var lite slut på sen dagarna i vännäs. Igår kväll så la jag mig i sängen och kollade på christina aguleras film och den va faktiskt bra lite seg ibland med helt klart värt att see..jag gillade budskapet! Nu ska jag sätta mig ner och börja på ett bildspel som skulle vara klart förra veckan i datan men men har man chill lärare så har man ;) Hur mår ni idag? Har ni det varmt ? Puss!


Vännäs: 1



Här kommer en drös med bilder på min och mina vänner.. enjoy!





4ever



Äntligen hemma! Har haft 4 underbara dagar i lilla vännes som kommer vara ett minne för livet! <3 hur har ni det så här dags på lovet ?  har så mycket att berätta såå kommer bli en hel del bloggning här framöver ;) Och massor med bilder! har sett 2 sjukt bra band live träffat massa gött folk m.m .. det här är en outfit ifrån igår!


BB

Yeeey vadå skön låt haha tittar inte på bb men diggar låten (y) täkte bara säga trevlig helg! Drar till umeå imorgon och är där tills söndag sedan blir det vanlig uppdatering :) puss på er!

Paus

Har fullt upp just nu och vet inte hur jag ska hinna med allt jag ska hinna med innan tordag! Men det kommer förodligen bli 0 bloggning denna vecka.. har sjukt mycket att göra! drar till vännes på torsdag efter skolan med några polers Hörs later aligater

Uppsättning



Idag så skulle min syster på en fest så då ville hon att jag skulle göra en uppsättning och såhär blev det :) ös.. annars har jag suttit med rapporten idag tog en dusch och sen har jag inte gjort så mycket mer. Är snart med rapporten ska gå och skriva klart den nu och sen får jag se vart denna kväll bär av. Antingen blir det att baraa vara hemma elelr så kanske jag far iväg nån stans. Hur äre med er ? vad ska ni hitta på ikväll ? puss!





Grymt


 
Grymt bra kille.. vadå talang ? nu ska jag borsta tänderna och lägga mig hörs imorgon!


Dagens



Dagens.. nu måste jag skynda mig till 100 ska ta bussen 20 över in till stan för att ha lagavslutning och jag är långt ifrån klar.. ses!



Insperation



En liten bit smakprov av insperation.. just nu gör jag nationella så jag hoppas det går bra
och förståss för er alla andra som cokså gör nationella!



Radiance



Har funderar på denna parfym ett tag nu och jag tror jag ska köpa den! tycker den luktar jättegott :) nån av er som har den ? Pappa ska snart till paris så tänkte att han skulel få köpa den där eller på arlanda i stockholm så blir den nog lite billigare än annars (y) Imorgon börjar vi med matte kvart i 10 men jag ska till tandläkaren kvart över 10 så blir nog ingen matte för min del. Desto värre blir det efter lunch då vi ska ha eng nationella.. jag är så dålig på engelska hoppas verkligen att det ska gå bra! Blir nog lite bloggning imorgon också.. måste skriva på rapporten och sen ska jag ha lagavslutning vid halv 6 imorogon så hinner inte med så myscket mer. En dagens outfit hinner jag nog slänga in.. Kram på er ! :)

Tänkte fråga om vad ni vill ha mer av i bloggen ? outfits, frågestund, tips, collage... eller om ni har nått nytt som ni vill att jag ska börja skriva om ? Ni får gärna komma med egna förslag :) puss!




New love!



Dålig uppdatering idag och anledningen är att jag har varit i stan hela dagen idaag! Mimmi kom hit i morse och åt frukost med mig sen fixade vi oss och drog in till stan och vidare upp till skolan. Där stod frisörbussen som vi skulle handla lite i och när vi väl va på skolan passade vi på att äta där också. Sen for vi ner på stan och gick på stan ett tag och sen gick vi på uh och åt glass i stora lass snackade och hade det mysigt :) Sen tog vi fram böckerna och började jobba med rapporten och så gjorde vi det i 3 timmar typ. sen gick vi på stan en liten sväng till sen for jag hem :) På bild är sakerna jag köpte igår fina vaa? är kär i båda! Tack mimmi för dagen!


Träning

Nu far jag ut och springer och sen vid 8 så kommer mimmi hit på besök såhär på morgonkvisten!..

CONSCIOUS



Imorgon släpps h&ms nya collection conscious men jag sprang in en snabbis på hm idag innan jag for hem och då fanns nästan alla saker! Gissa om jag blev glad Så jag satte igång och prova nästa hela collectionen och det blev 2 saker som fick följa med mig hem men är osäker på om jag ska ha kvar ena saken för dom satt inte så bra. Fina kläder! älskar klänningen i mitten på bilden såå fin :) och ett + är att dom är ganska billiga också!

Nu ska jag ta fram datorn och fortsätta med min rapport.. vi är hemma ifrån skolan imorogn så jag ska skriva den hela dagen då också är tanken iaf. Men ni får ha en bra kväll allihopa!

 

Lilllördag!



Dagens Evelina! kom precis hem ifrån stan och nu måste jag käka innan jag dör.. hörs senare!


Bara för att..






Bara för att jag älskar musik måste jag få visa er vilka goa låtar jag hittade idag! Jag kom precis hem ifrån träning och storhandligen med pappa. Hade tänkt see oth nu men tiden går ju så fort så jag hinner nog inte. Istället ska jag fixa några beställningar som jag ska lägga på posten imorgon och sen ta upp fikat som jag ska ta med mig till skolan imorgon lägga mask i ansiktet och bara va en stund så vi hörs imorgon!




Nytt



2 nya saker som följde med mig hem igår! en väska och ett maglinne typ..


Tisdag



Tisdagar alltid lika sköna! fast i morse vaknade jag vid 7 av att jag hade ont i magen så då klev jag upp fastvi började 12. Jobbade med rapporten som e himla dryg. Drog till skolan och sen sluta vi vid 2. Då drog jag mimmi nattis och ida och fika på blåbär och jag köpte en latte för 35 kr som jag inte ens tyckte om bra Evelina (y) Sen gick vi på stan en sväng och nu e jag hemma ska snart fara och träna :) sista träningen för i år! tråkigt..

3 bilder ifrån i lördags !



E.L.F

Elf:
Vår tyngdlös mineralfoundation hjälper dig att komma på din väg till friskare lysandehud. Alla våra pulver smälter naturligt in i huden, och är så lätta att de arbetar med dinhudfärg att skapa en perfekt färgmatchning. Alla våra stiftelser innehållersolskyddsfaktor (SPF) 15 och är 100% mineralbaserade utan parabener, inga konserveringsmedel och inga färgämnen kemikalier.

Min åsikt:

Jag tror det är samma sak med den här foundationen som det var för mig med ögonbrynskitet. Jag har aldrig haft foundation i puder form och jag har väldigt torr hud som detta var ingen hitt för min del! Jag har endast använt den 1 gång eftesom jag kände mig väldigt obekväm i den. alltå min hud vart ännu torrare men för er som använder puderfoudation redan innan så tror jag dte kan vara bra! :)



IMFANCY

Sjukt snygg tjej med en sjukt snygg blogg som jag tycker att ni ska kika in på här! KOm precis hem ifrån stan och skolan.. har inte ens hunnit äta så jag är ursvulten. Slutade den långa skoldagen vid halv 4 och gick se på stan och fick med mig 3 saker hem som jag ska visa er senare elelr imorgon. Detta kommer bli en skön vecka känns det som har inte prov eller läxer men jag ska försöka skriva färdigt en rapport som vi ska lämna in nästa vecka. Imorogn har vi sovmorgon til 12 och sedan på torsdag kanske vi är lediga ( förhoppningsvis ) med en läxa elelr två i handen sköönt! Nää nu måste jag ge lilla magen mat hörs!

Intresse?

Har prcis gjort klart kemin skulle egentligen börja med rapporten idag men jag tror det får bli imorgon faktiskt :) Nu ska jag gå och låna dino ( grannens hund) och ta en långprommis med mamma sen blire att ta att se en film eller bara mysa det sista sedan var denna helg slut och bara 2 veckor kvar till lov awesome!
Jag undrar om det finns ett intresse på halsringar ? Funderar på om jag ska ta hem några till min smyckesblogg men om du är intresserad kan du vell slänga in en kommentar så får jag se hur stort intresset är! Det är också på g med andra goa nyheter!



MUsiik



2 grymma låtar just nu! nu ska jag kliva upp ur sängen äta frukost och göra mig ..


Hårring


Bild - http://fashionbyelin.blogg.se

Fint tycker jag!! Ska nog gå och tillverka en nu på en gång tror jag haha :) Jag har gjort lite kemi och varit nere med mamma i hus nr 2 och rensat lite.. Tror det blir en lung kväll ikväll..Funderar på att sätta igång en frågestund vad tror ni om det ? Annars blire nog film och mys i soffan nu!



Mot stan



Såhär ser jag ut idag! nu ska jag slänga ihop dom sista sakerna och sedan fara in till stan :) hörs!


Breakfast



Jag har precis kommit ur en lång svalkande dusch efter springturen! Så skönt :) nu ska jag äta en stor god frukost och börja göra mig i ordning inför dagens trevligheter. Jag och 2 kompisar i klassen ska till pingstkyrkan i stan och fixa frisyrer på en barnkör/dansgrupp och ikväll klcokan 16.00 har dom konsert så det ska bli jätteroligt! Hörs senare jag tar med mig kameran ;)


Söten



Kolla vilken underbart söt bild jag hittade.. känner ju bara smärtan :( får nästan tårar i ögonen för att se på den. Ikväll så har ogge varit här och jag har klippt till han rehjält och sen koll nelly förbi en sväng och sedan har vi kollat och hejjat fram Modo som trots allt dåligt spel kommer spela i elitserien nästa år också! Grattis grattis så nu blire till att söka jobb där det var mitt avtal om dom vinner. Nu ska jag snart gå och lägga mig för att fara ut och springa imorgon bitti :) God natt på er !


E.L.F





Ifrån elfs hemsida:

är till för att få ögonlocket för mjukare, längre livslängd och SKRYNKELFRI ögonskugga. Den extremt rena naken färg arbetar för att öka livslängden ögonfärg. Den lätta flytande formel absorberas snabbt in i huden för bekväm användning.

Hur gör man ?
Applicera ett tunt lager ögonlocket och smälter in tillåta formel för att torka innan ögonskugga

jag Rekomenderar:

Jag rekomenderar faktiskt den här produkten. Första gången jag provar nått sånt och jag tyckte det vart bättre :) det är som ett typ läppglans som man lägger på ögonlocket och så blir det som en hinna som man sedan lägger ögonskuggan på. Mina ögonskuggor som jag har far bort efetr några timmar men nu när jag provade med denna så sitter dom längre :)

Det ända som var sämre var att det vart som en kant där man lägger denna. Svårt att förklara men man ser vart man har slutat lagt primern när man lägger på ögonskuggan så det gäller att man lägger primer precis där man vill ha ögonskugga :)



Yooo





En ny hoodiee väldigt snygg sådan! Love it! Efter jag bakat den jättegoda kärleksmumsen så drog jag mig i hatten och började laga middag.. inte vilken middag som hellst utan fläskfile med potatisgratäng. Jag nästan förvånade mig själv så gott det blev :) mums! Sen har jag inte gjort så mkt mer än att diska och städa upp efter mig haha Nu ska jag ta fram kemin och försöka få nått gjort!


Baked



Just nu äre bakning på G! eftersom våran lärare är utomland just nu fick vi både sovmorgon och sluta tidigare men en massa läxa på det såklart! Men min dator har gått sönder där jag har alla mina skolarbeten m.m såå just nu ligger mina saker på min användare i bibloteket på skolan så känner inte att jag orkar skriva någon rapport just nu..



E.L.F



Jag har helt totalt glömt bort att skriva om sminket ifrån elf! Men nu kommer det..

Det är ett eyebrowkit och först så tyckte jag att det var totalt världelöst och hade bara lust att kasta det i toaletten. Jag har inte haft ett sånt här förut utan har bara använt mig av penna.. detta är typ som läppglans nästan lite smetig av sig! Men då när min penna tog slut såå hade jag inget annat så då var jag tvungen att använda detta.

Nu tycker jag att det är skitbra! Ska nog köpa ett till då det jag har nog tar slut :) det fastar jättebra och sitter hela dagen men det kan nog vara olika från person till person. Man detta rekomenderar jag faktiskt men som sagt var jag inte van vid denna modell och tyckte därför att det var skit så om ni köper ett tycker jag att nui ska prova att använda det i 2 veckor innan ni säger vad ni tycker :)

Vill tacka nattis i min klass som hjälpte mig att fixa det svarta vid rubrikerna!


Fynd!



Detta är en av fynden jag gjorde.. :) Väldigt fin tycker jag! Det ända som var dåligt var att den inte var svart men den duger ändå.. elelr duger den är jättefin ändå! Och den var nyköpt och den ser väldigt dyr ut med det där märket och allt vem vet man kanske går runt med en märkesväska..


Kääät



Idag efter skolan så kom min lilla saknande katja till mig! Vi har snackat suttit lite vid datorn och rensat kläder i vårat granns hus som vi har köpt. Jag vågra inte vara själv därinne haha kanske lite töntig men tack så jätte mkt katja för att du ville hjälpa mig :)! Jag gjorde ju några fynd.. ska visa er senare ;) Jag ska göra om lite saker m.m
 Tänkte bara visa min nya earcuff kanske inte syns så bra men den har jag gjort alldeles själv och om du också e sugen på en kan du köpa en här!



Godnatt

Skitsnygga strandsaker ifrån H&M nu får ni skynda er om ni ska ha nått för detta lär ryka på 5 minuter. Förlåt för dålig updatering jag har typ pluggat idag ändå kan jag inge mer än innan (y) jag tog även en latte md denice och mimmi efter skolan söta tjejer det där! Kom precis hemifrån träningen nu ska jag ta lite fika och kolla e sista gån i böckerna. Imorogn kommer katja över och då ska vi hittapå nått skoj så jag ser fram emot att få träffa den tjejen var ett tag sen! Men God natt på er..

Wohooooo

Woohoo på er alla där ute! Jag lovar att jag ska rösta på den här här tjejen när hon är med i idol.. Hon är så otroligt bra!! Det gick desto bättre att få i mig alla kakor än att försöka att lära mig lite färglära. Imorgon har vi sovmorgon till klcokan 12 så ska bli skönt att få sova ut lite! Jag ska däremot skynda mig hem så jag slipper vara på skolan :) Nämen Godnatt på er!

En outfit


Måndag..en ganska onödig dag.. om jag tänker efter så hade jag inte missat något om jag hade stannat hemma imorse. Det skulle sitta fint med lite vila.. känner mig sliten som en ungsbakad potatis tappad på backen. Och vad gör man när man är tvungen att plugga inför prov. Inte direkt på hugget just nu :/ tar kakburken och går och försöker bli en aning smartare på färgläran. Men först disken och en varm dusch!

Nyheter!




Lite goa nyheter på min smyckesblogg som ni kan kika in på här! om du vill :) ..






Some Love



En liten gullig video såhär på kvällskvisten!


Movietime



Jag coh min lilla gris på bild! Jag kom precis hem ifrån peter och Irina har varit där och firat henne på hennes födelsedag :) Så ahr både ätit smörgåstårta och vanlig jättegod tårta sen har jag gosat med min lilla kusin robin också. Mysigt! Imorse så klev jag upp och drog in till stan med nelly för att söka sommarjobb och det gick vell ganska bra lät posetift iallafall så nu äre bara hoppas på det bästa :) Efter det for jag hem och klippte nelly så nu har hon jättetjockt och fint hår som inte är slitet (y)  Det är vell det jag har hunnit med idag inprincip nu blir film!



Mot stan



Nu drar jag mig vidare mot stan och konsert! ha en kväll allihopa!


April April



haha jaa fina bilder.. det går i släkten! Skönt med helg det var väldigt efterlängtat! Nu är det bara 3 veckor kvar tills det är lov också underbart. Ikväll blire utgång med kompisarna vi ska in på ett cafe med typ en konsert om jag fattat rätt cafe med en massa band mysigt tycker jag! Idag är det ju första april.. har ni blivit nå lurade än ? Själv har jag klarat mig än så länge..


Virkat



Ny tröja som jag hittade på rean!! igår på lindex då blev jag glad :) den är typ virkad fast ändå inte.. den ser virkat ut iaf haha fint tycker jag! :)


RSS 2.0