New


detta fick jag med mig hem ifrån stan igår..älskar allt. Jackan var ett impulsköp men den var så snygg så kunde inte låta bli. Den liknar en fjällräven men heter lucas! koftan kommer ifrån cubus och den har jag suktat efter i en lång tid men har inte haft råd men nu slog jag till då det även var lite rea på den. Jag har även letat länge efter ett par enkla skor/ballerina som man kan ha till långa jeans och egentligen ville jag ha svarta  men får bli till att köpa ett till par då jag hittar dom. Dom vita är ifrån dinsko där jag även hittade ett par stövlar som jag ska in och köpa idag. Oj lång text.. haha


Tidningsställ



har ju lovat att jag ska visa er vad jag har pysslat med och det här är bland annat en sak. Köpte tidningstället åvan på en loppis för ynka 15 silverpengar och så tog jagh en duk och vävde in som tyg. Kommer bli perfekt till mitt nya vita fina rum till hösten love it!


Sommar



Termometern står på 22 grader så jag tror jag ska gå ut och lägga mig och jobba lite på min bränna som för nuvarande är typ vitlöksvit..så går det då amn jobbar 24/7. Annars hade jag tänkt göra en god kall sallad och lite sommarsaft. Nu är sommaren här! Byxdressen är mammas gamla.


The City



Det här har jag på mig idag.. överdeelar hm och shortsen 2hand. Ska dra in pån stan nu och gå och snacka med mitt nya jobb på biblan som börjar nästa vecka :) Ska pyssla och leka med barn så det ser jag fram emot (Y) Sen ska jag även på banken och hämta ut min första lön. Hanna följer sedan med mig och shoppar lite :) Äntligen sommarväder ute säger jag!!! Tur att jag är ledig hela veckan..kanske bli första doppet också!


Midsommar!



Har nyss kommit hem ifrån en bra och rolig helg på ulvön med lite sömn. Idag har jag inte gjort nått vättigt och kommer inte göra det heller.. ska vila upp mig inför jobb imorgon (y) Har ni haft en bra midsommar? :) låt mig höra!



Glad midsommar!



Jag skulle egentligen börja 4 imorgon men nu vart det ändring på det så jag börjar 9 istället imorgon bitti vilket betyder att jag inte hinner blogga nått imrogon som jag hade tänkt innan jag åker till ulvön imrogon kväll. Så nu har jag impulspackat på rekordtid för mig blev nästan ett träningpass. Då får jag vell önska er alla en fin midsommar för det ska jag ha och det lär ju komma bilder sen! jag kommer hem på lördag kväll btw


Sytt



jag sydde lite idag och här är resultatet.. Och på första bilden försöker jag bara dölja min vita bh som syns under inge vidare snyggt. Detta är alltså anledningen till varför det blev 0 bloggning idag och sen pulade jag på med en annan sak också men den visar jag någon annan dag :)


Tisdag!



2 nya ting som jag fick med mig hem idag! Imorse så var jag på benen och mamma var ledig så vi tog en tripp till lilla mellansel och min söta farmor. Där var även min lilla kusin och min faster. Vi åt pannkakor myste och kopplade av. Jag fick även med mig lite pyssel hem så nu har jag nått jag ska greja med..ni kan få se när det är klart!


2 lite roligare..

  Är ni less på den vanliga tofsen ? här är 2 tips på lite roligare tofsar!


Sjuk..



Ställer in mig på att ligga i soffan hela dagen och se på film får se om jag blir tvungen att jobba iaf. Känns lite svårt att jobba när man knappt kan prata.


Färgade Pants



sista bilden ifrån : http://akerstroms.devote.se/

Vad tycker ni om mina byxor längst upp? HIss elelr Diss ? jag kan inte bestämma mig men jag tror om man har  rätt kläder till så kan det nog bli snyggt! Dom är turkos/Grön/blåa typ.

HISS/DISS ?




HOPE



SEEING IS DECEIVING DREAMING IS BELIEVING



FOUR



fyra bilder ifrån igår! nu ska jag gå och sätta mig framför tv en stund ganska drar en film eller nått. Skulle egentligen ut och övningsköra med brorsan har tagit bilen och farit iväg (Y)


Who you are



Har varit och hämtat mina saker hos nelly för en stund sen bla min camera. Vart sent igår så fix skjuts hem av joel istället för att jag skulle köra. Vi firade först nelly och sedan drog vi till andra sidan stan och grilla och öste musik. Sedan drog vi hem och såg en film så kom hem runt halv 3, 3. Idag vaknade jag utan röst så har bara tagit det lungt och städat mittt rum. Nu sitter jag och dricker te och ska försöka få tillbaka  min röst så jag kna jobba imorgon (y)




TÄvling ?

Skön låt enligt mig. Tänkte höra med er om ni är nå tävlingssugna ?



Fest

Fick med mig ett linne hem ifrån bikboks rea för några ynka kronor. Tyckte den hade en väldigt fin rygg! Gick en sväng igår innan jobbet. På tal om jobb så kom jag ganska nyss därifrån och nu ska jag göra mig i ordning för fest. Ska iväg och fira Nellys 18 års dag så det blir nog trevligt folk och nått gott att dricka.

Gårdagens val



Hade en trevlig dag igår med släkt och vänner i Umeå! De på bilden hade jag på mig :)  Nu har jag suttit och räknat ut att jag har 15 dagar kvar mer elelr mindre att jobba på barista och 3 veckor på komunen sedan börjar vi skolan igen (y) kommer gå sjukt snabbt tror jag... Nu snart tänkte jag dra in en sväng på stan och kolla rean dom har överallt innan jag börjar jobba vid 3 fårse vart kvällen drar mig!


Grattiiis!

Idag fyller en kär vän till mig hela 18 år!! och jag hade gjort ett videoklipp och allt som jag skulle ladda up är men såklat fungerar det inte (y) såå nelly du får se det på lördag! :) Då det ävn blir mer festande.. Hoppas du får en bra dag..

Den perfekta knuten..



Det första jag har och säga att resultatet på bild 3 vart sämst men just nu är jag för trött för att göra om det! Tänkte visa er den här hjälpredan som man kan ha om man vill ha en fin knut och som man kan göra  hemma själv.

Det du behöver:

Sax och 2 lite tjockare sockar + 2 hårsnoddar och lite hårspännen

du börjar med att lägga sockarna i varandra och klippa ett hål fram på sockan. Sedan börjar du rulla uppifrån och ner så du får som en boll. där hålet är ska hästsvansen sitta. Sedan ser du till att du får hår runt hela och sedan färster du med en hårsnodd och lite spännen och vola :) Lycka till!


Idag så har jag jobbat så nu är jag väldigt trött i bena så ska sätta på en film och krypa upp i soffan! Imorogn drar jag iväg till umeå och är med när min kusin tar studenten såå bilder lär ju komma på kvällen :)



New MUsic




Lite skön ny musik! ändrade planer vi drar til alex ikväll istället med lite folk och grillar och kör kubb.. vädret blir ju bättre och bättre (y) tar även med mig kameran så bilder kommer imrogon. Föst blir det träning!


Tisdag



Dagens klädsel..klänning ifrån h&m skor Å och skärp mammas gamla. Idag är det en aning finare väder än igår men fortfarande ingen värme. Så jag och Nelly tänkte dra ihop typ nått variánt av 5 kamp med kubb inblandat och lite annat smått och gott. Vi har ju ändå sommarlov så måste ta vara på tiden! Vad har ni för er idag ?


NYttt



Köpte detta idag på stan eller klänningen på första bilden! 50 % på Jc den ser snygare ut i verkligheten än på bild. Tänkte ha den till gladiatorskor och min bruna lilla väska + kanske en hatt elelr nått i sommar! Halsbandet tog jag mig förnuft och gjorde nyss så tänkte höra vad ni tycker om det ? Ska jag börja sälja det i min smyckesblogg ?

Och skriv lite i frågestunden 2 inlägg ner vetja!


Breakfast



Har precis ätit frukost och nu ska jag åka in på stan med en kompis i det tråkiga vädret. Typiskt att det ska regna så fort man är ledig.. Aja var ändå tvungen att åka på stan så för mig spelar det ingen roll idag iaf :) Ska köpa lite presenter och bara gå runt och strosa och ha det bra! Tycker ni kan skriva lite frågor i frågestunden medans jag är på stan. Annars så får ni  ha en bra dag mina vänner!


Gooooooo




Eftersom det har kommit så mycket nya besökare dom senaste dagarna väldigt roligt! så tänkte jag slänga in en liten frågestund så om ni har något ni funderar över är det bara att fråga! Svarar på den kanske till helgen. Nu blir det movietime!


Söndag



Idag har jag jobbat 12 - 16 så har inte gjort så mycket mer. Nu ska jag jobba lite till med min smyckesblogg och sedan städa lite och träna. Det är vell min plan för kvällen. Kanske se en go film också! Igår kväll så for jag med kussen och brorsans tjej sanna in till stan och myste på UH och i fredags så var jag i stan med Hanna och Sanna i villaparken och träffa massa trevligt folk! haft en bra start på Sommarlovet med lite tråkiga nyheter. Har även bokat en resa till Göteborg! Trvligt med 1 vecka semester åtminstonde ;)


Outfit



Outfit ifrån Torsdag!


Student/Bal





 Stort Grattiis till bästa brorsan! kommer bli tomt då du flyttar men du kommer nog få det bra där nere! KOmmer med wilma och hälsar på såå du slipper oss inte helt..


2 uppsättningar



2 uppsättningar jag gjort den senaste veckan.. och några ord till: Just nu är jag så himla less på allt och alla.. vart är övik på väg egentligen..ush vad jag vill flytta här ifrån till bättre ställen!


Studenten



25 grader i skuggan och alla studenter ska åka runt i kavaj och långbyxor.. stackarna! Nu drar jag snart in till studenten och gratulerar min brorsa :) Sen blire kalas hela dagen och fest ikväll.. KOmmer bli en kanondag med en väldig värme men vi klagar inte!



Sommarlov

Önskar att jag kunnat legat ute och solat idag som förmodligen ni har gjort! men har inte mått så bra idag så jag har hållt mig inne. Skolan var chill 2orna redovisade deras utbytesprojekt i brasilen som jag och min klass också kanske ska få chansen att göra ( överlycklig) Sedan hade vi prisutdelning och jag fick lite klämmor alltid bra att ha :) Jag har precis fixat min systers frisyr och nu ska jag fixa mig själv för att sedan gå på hennes avslutning ikväll kl 6..Hon ska sjunga själv ( fattar aldrig hur hon vågar) inför hela skolan och alla föräldrar så lite stolt kommer man nog vara. IKväll är det förberedelser inför studenten imorgon och då komemr hela släkten. På Lördag bal. Full rulle helt enkelt med va berädd på en bildbomb sedan! btw SOMMARLOOV NUU WTFFF :D


Studenten



Måste ju visa den romatiska klänningen jag köpte på H&M tänkte ha den till festen då min bror ta studenten på fredag.. Ni kan ju bortse min svarta bh på bilden. Juste Springa var det!




Vill ha..




En perfekt klännning med snygg rygg ifrån gina

Det perfekta nagellacket till brun hy depend nr: 248

En väldigt fin virkad väska ifrån indiska

En snygg hatt att ha till utsläpt hår och pilotbrillor

En stort och snyggt halsband som man kan ha till det mesta ifrån glitter

Dom perfekta ballerinaskorna som man kan ha till allt

Ett super duper snyggt Linne ifrån h&m Med en dösnygg färg!!!!!!! 

Och sist men inte mist en bra och dyr platttång ifrån GBD




2 Days



Converse// Linne - Gt // armring och shorts - 2hand

haha ser ni hur min arm är cp på sista bilden ? fick lov att ta med den så ni ser mitt riktiga jag ;) idag hade vi skolkampen men som jag skrev så for jag på stan med mormor istället. hämtade brorsans plakat m.m mycket nu inför studenten. Annars så har jag inte gjort så mkt idag chillat och läst sofis mode och klippt till syrran lite. Nu ska jag raka benen och fixa mig lite sen tar jag nog en spring tur. ÅÅh 2 dagar kvar till sommarlovet känns ju underbart! <3


Kvällens




Såhär myste jag runt ikväll på festivalen med en tjocktröja ifrån gina och byxor ifrån cubus och sen converse. NU ska jag börja dra mig mot sängen snart. Är typ ledig imrogon har nån himla skolkamp men ingen tar närvaro såå vad ge det att gå då? följer emd mormor till stan istället så får se om jag får med mig något hem.


Picknickfestivalen



Har varit på picknickfestilvalen idag ifrån klockan 3 ungefär med dom här underbara människorna och träffade en massa folk där med! mysigt och bra.. kul att det händer nått i dövik för en gångs skull. annars så har jag lippt min kusin och färgat mammas hår idag och imrogon är det min systers tur.


Ni Bestämmer..




Tänkte höra med er vad ni vill ha mer av i bloggen ? Bara att kommentera såå uppfyller jag era önskemål så gott jag kan. Här är en go låt som jag hörde idag på marknaden han va där och spelade..han e ganska bra kom jag på då. Nu blire städning och sen en springtur i skogen!





Marknad



jacka/cubus Shorts/ H&M Linne/Gt Solbrillor/ 2hand
Såhär ser jag ut idag och nu drar jag och min familj in till örnexpo en marknad här i stan. Simma lungt!



Outfit



Har varit på stan idag och införskaffat en massa kläder bland annat en klänning till studenten och en annan fin klänning. Dom hade rea på vero moda 20  kr / plagg såå vart ganska mkt. ikväll så vet jag inte vad som händer förmodligen grilla och kubb typ men är less på att dra såå kanske blir tv lika väl! såg en skitbra filmm igår som jag ska visa er sen.. Hare bra!

RSS 2.0