Klänningar...




Hm,bubbelroom,nelly,Stylebystars


Här är några fin fina klänningar som jag skulle tänka mig att ha på skolavslutningen! Men jag har ju redan köpt en klänning som jag inte visar förns dagen är här ..heh tycker det blir roligare om ingen får ser den :) Men här har ni några tips! nu blire One tree hill...



Skolavslutning!

1.  
3,4,5,6 

7.

8.
9.
10.





Nu är det inte länge kvar till skolavslutningen och jag börjar fundera på hur jag ska ha mitt hår! utsläppt eller uppsatt ? här är några fina frisyrer och jag tänkte att ni kna få rösta på vilken ni tycker jag ska göra :)

Skriv gärna 1. för avslutningsmiddagen och 2. för skolavslutningen!



My Lucky day !



Ni förstår inte hur glad jag är på en skala! Det är värkligen min turdag idag så jag funderar på att fara och köpa en trisslott..

Dagen började med att jag försov mig trodde jag men medans jag sprang runt som en galning och letade mina kläder kom jag på att jag har moppe nu så jag behöver inte passa bussen som går 2 ggr i timmen alltså hade jag inte försovit mig!

Eng pjäsen slapp vi spela upp eftersom melina försovit sig (Y)

Ma provet gick vell bra inte dåligt iaf..

JAg fick veta mitt slutbetyg i Hk MVG JAg är överlycklig!

Jag har fått sommarjobb!!!! Hon ringde idag 2 veckor innan sommarlovet börjar och säger att jag fått jobb jag hade helt och hållet gett upp hoppet ! Jobbet blev på en resturang och ett havsbad dom äger båda ställerna så jag kommer få jobba där det behövs ;)

GAAAAAAHHHHHHH Vet inte vad jag ska ta mig till hoppas det händer fler bra saker idag! Jag lovar att uppdatera isf nu blire annat pussen :D <3


Halft ledig ..



En insperationsbild från lookbook. Jaa idag har vi inprencip (stavas?) varit lediga hela dagen :) vi skulle bara springa terängbanan somtar typ 15 minuter högst och det gick vell sådär ..tänker inte göra om det iaf. Usch jag gillar inte sådant! sen for jag till skolan för att duscha ochs edan gå och äta med polarna. Har jag berättat att jag klarade moppe provet i Tis? jag är helt borta nu x) aja det gjorde jag iaf och nu sitter jag och gör i ordning 2dra handens naglar .. När jag klarade provet så fick jag en present av mamma och det var lösnaglar fast dyra sånna! och dom är jätte bra ska lägga in lite foton på före och efter m.m sedan. NU snart ska jag tillmin tandläkare och snacka lite med henne så allt går bra och så. Efter det blir det packning! Jaa nu åker jag iväg igen men inte lika långt denna gång. Jag ska på läger med massa andra ungdomar som kommer bli såå awesome ! kommer även en buss från Umeå så jag hoppas man får lära känna några nya ..Är borta över helgen alltså. Nä nu måste jag fortsätta med mina naglar seyaah!



Snurrat Hårband






Har ni sett dom här hårbanden ? jag ser dom bara på fler och fler personer och jag har faktiskt bestämt mig för att göra ett! själv tycker jag att det är en HIss!

Vad tycker du ? Hiss/Diss ?




Dagens..










sämsta bilderna ever men dom får duga ;) mobilbilder som sagt..

tights - Hm
Tightsshorts - GT
Linne - fått men är från bikbok


STREEETDANCE 3D!!!






hEJSän allt folk där ute vi slutade i skolan tidigt idag :) jag tänkte bogga lite nu och sedan träna inför moppe provet imorgon!

Är det bara jag som tror det här filmen är bra ? kolla bara in trailern..alla andra dansfilmer som step up 1 och 2 ch honey m.m älskar jag såå mkt jag tror dne här är minst lika bra! jag tänker fara upp till umeå för att kolla på den i 3D om jag så måste :)

Ska du se den ?







Music




Tjabba alla colla brudz och boyz moppeprovet gick inge bra (N) men mamma fixade en ny tid på tisdag igen så det blir att råplugga i helgen så jag klarar det då! och på den smeten ska jag göra färdigt eng boken och sv redovisningen och no uppsatsen jippiee innebandy avslutning ikväll det blir kul ! tänkte bara ge er lite fredagsgodis och denna gång vart det lite musik så hugg in mina kära vänner !


BiKiNi








är det bara jag som sett den här gobiten? finns på Hm och ska bli minn imrogon efter jag gjort provet jag tycker jag förtjänar någonting efter iaf ;) godnatt!



Klassresan!






allt jag har och säga är: 9C love <3



Ryssvärmen är här!








Igår skrev jag ett jätte långt inlägg eller ja ganska öångt och så när jag höll på att skriva sista raden så stänger pappa ner internet för att han skulle fixa en sak sånt gillas INTE !

Så nu ska jag försöka komma ihåg vad vad skrev..

Jag kom hem från Gbg för några dagar sedan med några fin fina saker. Köpte inte så mkt men det vart en avslutningsklänning,sjal,nitar,tröja och en ring :) tyckte det mest var utplockat över allt i där :/ men men några fina saker som sagt som jag kanske lägger in bild på senare om det önskas?

Annars hade vi det jätte roligt i Göteborg och jag kan inte fatta att om 3 veckor ynka 3 veckor måste jag säga farväl tillmin underbara klass 9C..jag vill inte! men samtidigt ska det bli skönt att växa upp ännu lite till och börja på gymnasiet! eller vad tycker vi alla 94 där ute ?

Just nu sitter jag med min moppe bok framför mig..prov imorgon. och jag vet att jag är efter men hallå det var inte jag som ändrade lgen några dagarn innan min födelsedag :/ men om jag klarar provet imorogn så får jag köra sedan! ska bli superskönt så måste råplugga det sista nu :)

När vi kom hem från Göteborg vart vi ganska chockade eftersom det va 10 ggr varmare här hemma! dom kaller det ryssvärme..det är 19 på morgonen 27-28 vis lunch och det hålleri sig fram mot kl 6 sen går det ner till 19 grader igen..Det är ju som utlandet! Snälla låt ryssvärmen stanna hos oss!

Nä nu måste jag fortsätta plugga till moppe provet så jag klara det imorogn! pussn



BRB




Tänkte braa säga hej då och det gör jag med en snygg outfit! Om några timmar drar jag till Göteborg med min underbara klass och ni får hare så gött där ni e ..kommer mkt bilder sen ;) krmara!



NAILS



tänkte tips som det här nagellacket som är ganska likt det som fanns på Hm men tog slut i alla butiker på 5 min ganska likt..rättare sagt samma gröna färg! så skynda er nu innan det blir slut på Topshop också ;)



Söndag



Bild - www.weheartit.com


Idag har jag mest tagit det lungt jobbat på mitt fotoalbum som jag håller på med pluggat ch städat :) nu ska jag ta en dusch!



NY

ny jeansjacka när jag köpte den




Omgjord :)



jag diggar stenhårt att man kan hitta sånna här goa jackor på second hand för 40 kr när likadana kostar 300 på andra affärer och vad tycker ni när jag gjorde om den? jag diggar den sten hårt :)

Gjorde inget specielt igår kväll gjorde klart en bilduppgift eftersom jag inte vart nöjd med den i skolan men nu e jag nöjd som tur är! :) idag avr jag med hanna och vi var ute i solen och åt glass mm sommarkänslan börjar komma nu.. ikväll är jag med mina söta syskon känner mig riktigt snäll.. plugg immorgon sedan bär det av till gbg :) ha en bra kväll!


Sökande..



ett sånt här "armband" söker jag  efter just nu :) kanske ska ha det på skolavslutningen men om ni vte vart de finns kan ni snälla berätta det  skulle vara jätesnällt!

Nästa onsdag Far jag till Göteborg på Klassresa kommer bli såå awesome !


Måndag !





äkta nörd ?





jjamen istället för att alal ska fråga och jag ska svara på denna fråga 1000 ggr så ja jag har tandställning nu..och jag känner mig som en äkta nörd (Y) hipp hipp hurra..nu ska jag på moppe kurs :)  jag vill ha sommar!





RSS 2.0