NYHETER!

Här har ni en del av alla nyheter som ny finns ute på min smyckesblogg så tycker du ska kika in en sväng Här!
uppdate: det var tydligen Strömknappen under min dator som jag hade råkat komma åt så den va inte sönder!!! Bra jobbat Evelina...  Godnatt på er!

Naken

byxor/ Bikbok - Linne/ sytt själv - kavaj/second hand - ring/ www.smyckenbyeveliina.blogg.se
Hallå där! Det är såå att min dator har gått sönder (igen) min stationär där jag har ALLT inprincip så just nu känner jag mig rätt naken. Kan inte göra något och därför jag inte heller har bloggat. Nu sitter jag på min pappas.. kan ju inte lägga in bilder på våran skoldator heller (n)
Vanlig skoldag idag och duktig som jag var glömde jag mina skinnhandskar på skyttishallen där vi åkte skrillor i morse men vi hade en väldigt snäll vikarie som skulle fara och hämta dom! Tur det finns snälls människor omkrig oss ändå :) Nu ska jag jobba så ikväll kommer det upp ett gäng nya smycken på bloggen så ni kan ju kika in där då!

E.L.F

Jag har fått ganska många frågor angående sminket ifrån elf som jag skickade efter och jag tänkte göra lite inlägg eftersom jag provar sakerna. frakten gick på 50 kr! Det ni ska täkte på är att allt ät väldigt litet det ser större ut på bilderna men är väldigt små burkar när man får dom.
Denna Mineral Infused Mascara rekommenderar jag den va inte liten utan i normal storlek. Jag tycker den fungrar väldigt bra och klumar sig inte. Bra borste också! Min förra mascara blev jag svart under ögonen av och det blir jag inte av denna!

FASHION AGAINST AIDS

Bild : http://www.nyheter24.se/modette/ebbazingmark
Snart Kommer den nya  against aids kollektionen ut i h&ms butiker och dena gång följer det med en version av One pice mjukisdress som jag ska haffa. Min bror har en som jag brukat tjuvta iband men jag vill ju ha en egen! Den ser så mysig ut. Idag innan matchen så sprang jag på stan och kunde inte hålla mig ifrån halsduken som jag kollade på igår! jag och halsdukar.. så mysigt när man börjar ta fram skinnjackan. anars så har jag städat mitt rum idag och sovit. Dålig bloggning som vanligt och från och med torsdag kommer det bli 0 bloggning.. ska försöka få någon som kan gästblogga medans jag hare gött i dubai låter det bra ? jag ska lägga ut nya smycken innan jag far också så missa inte det :) kramar!

Sytt



Nu har min kreativa sida varit framme igen och denna gång vart det ett linne! Köpte det billigt på h&Ms rea för 3 guldpengar och har själv sytt fast korset.. fint tycker jag :) Vad tycker ni? Hade en för och efter bild egentligen men hittade inte den nu såå... men jag tror ni kan föreställa er hur ett vitt linne ser ut ;) Nu ska jag gå och baka kladdkaka!



Lacka dig



Idag så var jag i skolan..ganska skönt känns som en måndag när det är fredag! Efter skolan drog jag och lite tjejer i klassen ner på stan och fixade lite saker på stan. Gud vad lust jag hade att shoppa en massa, hittade såklart massor av fina saker. Men duktig som jag var så höll jag mig ifrån kassan ska shoppa i dubai istället :) Nu sitter jag med en utsvältande mage och väntar på pizza mums! Ikväll ska jag sy klart mitt linne ska visa er sen och börja fixa inför resan m.m hörs! Fuint nagellack ifrån h&m också...


Born this way

Grymt duktig tjej på att sjunga! och hur gammal kan hon vara ? ..

Chick

hehe 2 bilder som jag bju på..Har ju ingen bild på en sjukling precis. Just nu sitte jag pch tuggar på en daim som jag hittade i kylskåpet. Har en litet lunch paus ifrån pluggandet.. snart ger jag upp känns det som. Ska försöka med ett sista ryck nu efter maten har lagt sig i magen. Imorogn blir det skola för mig och sen i helgen ska jag göra bort massa saker som jag måste ha gjort innan jag reser :) har även gjort en packningslista..känns underbart att det bara är några dagar kvar. Hoppas ni mår bra där ute.. Jag börjar kunna stå på benen men har fortfarande ont i kroppen men går nog över snart.. Kram!

H&M

Fina saker som kommer in på H&M i början av mars= snart= glad Evelina ska haffa örhänerna först och främst! såå fiiina liknar dom ifrån bikbok som jag aldrig fick. Och båda bikinisarna vill jag ha.. H&M Gör det igen!

BLOGGSVAR




Tänkte bara påminna er om att jag har bloggsvar! så om du har en fråga så äre bara att fråga på så svarar jag så fort jag kan :) kram!


Sjukling



Ganska så stilrena killar det här! igår så sov jag inprincip hela dagen så det var därför jag inte bloggade nått, jag vrat typ anfådd så fort jag kom upp på benen. Men idag mår jag bättre. Ska gå och göra några goa korvar åt mig nu! mums.. Jag har inte så mkt att säga..ska försöka plugga lite eng så jag klarar provet på fredag. blir förmodligen hemma imrogon också. Precis en vecka kvar nu tills jag och mami drar till dubai awesome! hare bra :) 

 

E.L.F



Idag så fick jag hem mitt smink ifrån elf tog precis en vecka så det gick riktigt fort :) .. annars så har jag varit i skolan idag och sen träning och nu e man sjuk... har ing mer att berätta hej!


If I could be a angel




Idag så är det ett snäpp lugnare här hemma eftersom alla kusinerna + min familj har åkt till bjästabacken..skönt! Numera vaknar man på morgonen av skrikande ungar haha tur det inte är så varje helg bara :) men eftersom det är lungt här hemma ska jag göra bort lite historia och engelska sen får vi se vad vi hittar på. Försökte mig på att göra fjäderörhängen igår efter matchen då var jag väldigt arg så det slutade med att jag typ rev sönder fjädrarna och då insåg jag att jag inte skulle göra nå mer. Få se hur det går idag .. ikväll blir det nog solsidan och tare lungt. 10 dagar kvar tills jag ska åka utomlands nu känns awesome!!




InSPERaTioN

Här har ni ett gäng insperationbilder! Just nu ska jag in och spela match i stan..vet inte om det är bu elelr bä riktigt. Mina kusiner är här ifrån skåne så jag ska umgås med dom lite sen och göra fjäderörhängen. Sen blir det nog lite plugg och ikväll blir det melodifestivalen antingen hemma eller i stan. Känner att min blogg e på topp just nu...eller haha men peppar peppar!

Tacokväll!




Bilder ifrån i Onsdags! Ikväll är jag borta.. Ska arrangera fångarna på fortet spännande men ni får ha en superbra fredagskväll mina vänner! Vi är inte direkt seriösa på bilderna och klaga inte på hur jag står haha.. kul hade vi iaf!


Modevisning






Bilder ifrån modevisningen igår..



Modeflickan

Nu sitter jag i salongen med mimmi och ida vi ska gå nu snart eftersom vi har bajsengelska lektion som jag inte fattar någonting av men jag tänkte bara visa er denna tidning som heter modeflickan och finns på nätet helt Gratis! och bra är den... så kolla in den HÄR :) ses senare!

Girlsnight

Jag kom nyss hem idag har varit full rulle! fick sluta tidigare idag och då drog vi på stan och handlade mat sedan for jag mimmi ida denice och nathalie hem till ida och nathalie och lagade lite tacos. Sedan efter det drog vi vidare på modvisning som frisör tvåorna hade fixat och det var jättebra gjort tycker jag! Nu ska jag faktiskt gå och sussa.. Imorgon kommer mina kusiner ifrån skåne hit så blir dligt med bloggning här framöver men det är ni ju vana vid nu. Ska iaf försöka lägga in lite bilder ifrån modevisningen och ifrån ida och nathalies hem :) det bli super hörreni Godnatt!
Denna fontänen måste ni kolla in.. och om 2 veckor ska mamma och jag se den här live fattar ni ? Hur coolt!!!


Klippt



hah sör cej jag vet att jag ser sliten ut men men klippte mig idag så tänkte om ni ville se den nya frillan :).. inte för att det vart så stor skillnad men.. haha lite kortare iaf! Vi började ju som sagt 12.10 idag egentligen men då for jag till skolan vid 10 och klippte mig vart faktiskt nöjd skönt att få bort en del slitna toppar. Nu ska jag hålla mig borta ifrån platt och locktången på ett bra tag ( försöka iaf ) Så mitt hår får växa lite.. Nu måste jag råplugga Svenska eftersom vi har prov imorgon.. Hörs!


hatar rubriker..


 Leggings/ Vila - Tröja/ H&M - Kavaj/ second hand

sorry för dålig uppdatering dom senaste dagarna men jag har haft fullt upp med andra saker. Och ja har försökt att blogga 3 gånger men det är nått som har sketet sig varje gång så det har aldrig blivit! Jag jag hålelr på med nått och så skiter det sig så blir jag så irriterad så då skiter jag gärna i det sen höhö.




TIPS

Jag har precis sett den här filmen och den var faktiskt bra! Tycker ni borde ta och se den.. Nu ska jag sova för att sedan kliva upp kl 8 imorogn bitti för att dra till umeå. Vi har borta match så jag blir nog där över dagen = ingen bloggning. Går lite trögt med det just nu men det beror på att jag har så mycket i skolan.. Jag bloggar då jag ar tid helt enkelt nu blire till att sussa!

DUBAI

Just nu är jag överlycklig! Nu är bljetterna på väg hem till oss och om 2 veckor drar jag och mamsen iväg till detta paradis! Gud vad jag längtar.. Det här har jag länge behövt e riktig semester. Detta är vårat hotell :)
Nu ska jag plugga och plugga och plugga.. Men har ju fått lite mer kraft i mig nu eftersom vi nyss bokade biljetterna!

Happiness





Outfit



Ändrade planer X2. När jag satt och väntade att mamma skulle komma hem med bilen så min brorsa kunde skjutsa in mig så kom hon aldrig och det visade sig att hon inte skulle komma hem heller utan att hon skulle bort på nån fest och inte sa pappa nått. Så ist gjorde jag mig i ordning och drog in till stan! Och såhär såg jag ut.. Just nu känner jag att jag aldrig vill gå lägga mig för då blir det ett steg närmare till lördag och pluggning och städning.. så Nu ska jag sätta igång och sy!


Burger



har precis stekt denna goa hamburgare så nu stinker hela jag masos.. men vad offrar man inte för lite mat! Chill skoldag idag hade sovmorgon till 10 men då när vi var när kom ingen lärare så vi hade hål fram till 1. Lite osis att våran lärare aldrig kan höra av sig till oss när hon är borta! Nu ska jag sticka iväg på träning.. kommer nog stanna hemma ikväll skulle först till stan men det var det ändringar på. Ska försöka hitta material till ear cuffs som ni efterfrågar på min smyckesblogg.. ska även beställa smink och en resa till dubai :D



Nyheter!



Har hunnit med att fixa lite nyheter till smyckessidan.. så kika in HÄR om ni vill kolla närmare! Nu ska jag lägga mig framför datorn och kolla på ett avsnitt av stylisterna och ta lite fika. Sen får vi se om jag kna jobba lite grann med arbetsmiljön. Annars så ska jag fixa ett svart kors på det vita linnet jag köpte idag! kommer bli awesome..


Staaan



Idag sista timmen hade vi prov så då slutade vi direkt efter det så vart en timme tidigare än vanligt! Då passade jag på att gå på stan med brorsan och detta fick jag med mig hem. En kavaj ett vitt linne och en väska/börs som jag ska ta med mig utomlands! Brorsan köpte lite kläder och en hemlis hehe :)


3 veckor



leggings - Gina / kofta - carlings / tröja - H&M / armband - JC

Nu är det klar mina vänner! om exakt 3 veckor drar jag och mammsen till dubai i 8 hela dagar.. underbart säger jag! just nu äre bara 2 dryga torsdagar kvar tills dess.. Jag vill börja packa nu känns det som..Värme sol bad och shopping kan det bli bättre? Vi ska till världens största galleria med 1200 butiker ca pengarna komemr bara rulla iväg..

Såhär såg jag ut idag :) ..



Bloggtips!



Hittade en grym blogg idag så tycker ni ska kika in hos hanna där hon delar med sig av hennes snygga outfits! Jag känner mig verkligen inte pepp för att plugga just nu men jag får mer och mer panik när jag kollar på klockan..


Onsdag



Idag känndes det som en måndag..men inte endast 2 dagar kvar till helg! Nu går veckorna fort känner jag..Tur det!! Idag klippte jag både klart min docka och även sönder min docka på lektionen Bra jobbat Evelina(y) Annars så har vi inte gjort så mycket jag bokade en tid så att jag ska klippa mitt hår på tisdag.. Vill egentligen inte men skönt att få det nytt och fräscht. Jag har även köpt en sax idag :D Eller bokat en.. Ska nog hämta ut den imorgon.. NU ska jag bara köpa in lite småsaker som kappa, kammar, och spruta. Niceee nä nu ska jag käka hare!



Staan



Nus ka jag skynda mig att plugga det sista på kemin sen drar jag nog in till stan för att kika runt lite och sedan möta upp mamma för att sedan gå på ticknet! hoppas ni har kul i alla skolbänkar btw (a) seeyaaah




Idag..



Har jag på mig detta.. byxor/ GT converse tee/ H&M hooodie/ dansgrupp ringar/ www.smyckenbyeveliina.blogg.se


Ledig

Detta är det jag just precis vill ha nu! ett fint kit ifrån the body shop.. men dyyrt ;( Bra att a om man nu far utomlands så man skrubbar bort all gammal hud på kroppen innan så att brännan sitter längre efter och det hjälper även hudkrämen till med underbart! Vi va på väg att boka resa igår till dubai men det tog stopp då resan dit skulle ta 27 h lite väl länge tyckte vi!
Idag så är vi i HvFr 1 lediga eftersom våra lärare ärpå kurs .. ganska chill! nu ska jag upp gör mig i ordning och sen plugga kemi eftersom vi har prov på torsdag -.- jaa  inprincip varannan dag har vi prov rättaresagt! Jag kollar frammåt emot sportlovet försöker iaf. Jag kanske åker in en sväng på stan sedan och kikar lite.. jag och mamma ska även till ticket och snacka med någon snubbe där. Hare gutt!

Make up!



Sitetr just nu inne på Elf och klickar hem lite smink! Det är ju så Otroligt billigt där...sjukt! Det då är det ju andra sidan ifall sminket är bra har läst lite olika och har kommit fram till att prova, Så jag skriver mer om det då jag har haft det ett tag hur det funkar m.m.. Någon av er läsare som har provat kanske?

Idag hade vi simning som jag inte pallade vara med på..så istället väntad ejag och ida på att denice skulle duscha och sedan fick vi lov att gå på en prommis. efter lunch hade vi Sv och sedan Ma prov som gick sådär får minst G (y) På denna smet har jag även hunnit med och tränat. Nus ka jag sätta mig med kemiboken och sedan kolla på stylisterna och kanske om jag har tur äta en semla. Ha en bra kväll underbara läsare!




Game



Har tillbringat lite tid med Ma boken idag också! Nu blir nog G på provet imrogon iaf som minst känns bra. Har städat mitt rum och gjort lite beställningar. Jag precis käkat en hamburagare och nu ska jag skynda mig att packa för att sedan kila till skyttis där det blir match ÖIB - Moälven hoppas på vinst men vi får se. Tänkte visa er dom här fina vårkängorna som jag sprang på häromdagen då jag var på stan.. Perfekta i vår så fina! 299 kr så blir dom dina, Nä packa väskan vare har gutt så länge!



I like the way

kuuung låt! har lyssnat på den hela kvällen ut.. Hanna kom hit runt 8 och så såg vi melodifestivalen och ja dör så snygg och bra danny var!! hoppas  han tar hem alltihop det skulle vara jätteroligt eftersom jag älskade hans låt :) den andra låten som gick till final var också jättebra! 2 nya favoritlåtar helt klart. Synd bara att man inte kan lyssna på dom någonstans på hela nätet :( .. Sen så vi I Rymden finns inga känslor. Bra och lite rolig film :) Nu ska vi sussa godnatt!

2222

ligger ocg drar mig i sängen just nu.. ska snart kliva upp och göra mig i ordning sdan bär det av till min kära mattebok och räkna lite -.- Ser framför mig hur dåligt det kommer gå på maprovet på måndag. Jag har lite andra saker som jag ska fixa idag med. Så idag kanske det inte blir så mycket bloggande men vi får se. Här åvanför ser ni 2 saker jag är ute efter just nu vitt nagellack och ett armband som man har lite högre upp på armen fint.

Staaan!



nu sticker jag till stan och umgås med brudarna i klassen.. Kvällen kommer bli kung! ha en bra kväll allihopa :)



Nyheter!




Vet att ni gillar kvallan på bilden... men dom här Nyheterna kommer upp på www.smyckenbyeveliina.blogg.se i helgen så håll utkik!


Friday Night



Nya snygga leggings/ H&M - Tunika och sjal/ Cubus - Ring/ www.smyckenbyeveliina.blogg.se

Jag idag! Ni fick inte se mitt äckliga hår :) .. Kom precis ifrån skolan! Gud vad trött jag har varit idag ( tack vara min bror ) han sa igår att han skulle jobba till 10 halv 11 och när klcokar är halv 11 frågar jag om vi inte ska åka hem ( en timme efter hockeyn ha slutat) DÅ säger han att alla i pubben måste gå hem innan dom får gå .. Yeeessss smart att säga det då (i) Så jag vart kvar i stan igår tills halv 12 .. = En glad tjej idag! Tur vi hade sovmorgon säger jag bara.. haha. Nu ska jag sova en stund sen blire stan med tjejerna i klassen ikväll!


Match



Jag sitter just nu hemma hos Ida och vi har precis ätit kinamat mums! ikväll är det modomatch som gäller för våran del..Vi har lite brottom så honner inte skriva mer haha mycket brottom nu för tiden. Men ha en bra kväll puss!



Möte




Yoo nu jag jag ganska brottom eftersom jag ska vara på skyttis om 15 minuter ska på ett möte..vi ska ordna en modevisning så kan bli roligt! Orkar egentligen inte fara eftersom jag borde plugga eng och så har jag ont i huvve börjar bli en vana nu :S inge bra! Köpte ett par leggings och en morgonrock på vägen hem ifrån skolan.. Men ha en Bra kväll bästa läsare!



Nya



Två nya smycken, korset som jag själv älskar! kommer ifrån min smyckesblogg ( www.smyckenbyeveliina.blogg.se )
Och min nya ear cuff mekade jag till igår utav en penna.. Den ligger också mig väldigt nära hjärtat. Det låter kanke konstigt men ni vet om  ni ska sätta fast en penna så har den som en järnsak den snodde jag ifrån en penna och böjde bara :) ..nää nu kurrar magen!


Tisdag!



byxor/ bikbok - tröja/ H&M - Poncho/ Åhlens - Smycken / www.smyckenbyeveliina.blogg.se, H&M

Alltid lika gött med tisdagar! Hade sovmorgon till halv 10 och började skolan 12.10 Då hade vi hantverksteknik så vi hann klippa en liten stund Sedan var det datakunskap där vi får komma och gå hur vi vill inprincip. Men ja satt till kolackan 2 iaf.. Sedan nu kom jag hem för en stund sen och nu ska jag gå och gräva i frysen för att sedan koka ihop nått på spisen efter det drar jag på träning! Såhär ser jag ut idag..myser runt med min mysiga poncho!

 

RSS 2.0