Dagens outfit !



tröja/hm byxor/gina skor/dinsko

Hade ju som sagt fler bilder men jaa dom är kvar i kameran :) kommer fler sen!


Less..

Hej allihopa...Klaga inte på att jag uppdaterar sent för det vet jag redan och jag har en anledning! Jag har suttit från jag kom hem från stan kl 6 och försökt att ladda upp bilderna till datorn..Först satt ag ungefär 1 timme och försökte få in dom på min dator men det funkade inte och då gick jag till pappas dator laddade upp bilderna där förde över dom till ett usb minne gick till min dator laddade upp dom där och när halva av alla bilder har lagts in så har jag såklart inget diskutrymme kvar..aah..nu orkar jag inte längre (n) sorry..





4 vill ha !






1. sånt armband som på första bilden.

2.  Svart långklänning fast inte dne på bild utan en från hm!

3. Gult nagellack!

4. Kenzaz nya blommiga klänning från gina som jag inte har någon bild på.



Dagens låt !











¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤





Hej hopp vart sen uppdatering idag menär faktiskt min dumma kameras fel! Allt skulle gå mkt lättare med en bra webbkamera måste skaffa en helt enkelt. Det har inte hänt så mkt idag det har varit sjukvarmt i solen så jag har steekt som vanligt på dagen. Fast idag fick jag färg, är helt varm i hela kroppen nu eftersom jag solade tidigare inte så skön känsla. Iaf så hade mamma bjudit hit familjen musonera på middag så då kom såklart Nadde..var roligt att träffa henne var länge sen. Jaa nå mkt mer har jag inte gjort idag!



Rising Girl






MOnday




Heelooo Idag har jag faktiskt legat på stranden i gullvik och steekt..hjälpa även mamma och storhandla innan. Nu snart tar jag moppen och far till skyttis och tränar lite. Ikväll vte jag inte vad det blir.. Får se har inte så mkt mer att säga livet leker helt enkelt :)





Havet !









Gokväll Bloggen..har inte haft någon uppdatering idag eftersom jag har varit ute med båten. Johanna följde med och vi hade det väldigt trevligt ska jag säga..vi badade i havet och allt. Innan vi for ut med båten stekte jag även här hemma..och nu ser jag vilken färg jag fått i ansiktet idag! är helt knallröd..rödare än tomater rödare än jaa rödast helt enkelt.





VARNING!




Nu är jag ARg ARG ARGGGGGG varför har dom höjt bj till 62 HELA KRONOR PÅ STATOIL ?!!! är dom helt dum i huvudet jag ska stämma dom vem är så dum och köper en bj för 62 hela kronor...det är ett orginalmål på max ju :( jag som skulle unna mig något gott ikväll efetrsom jag varit ute och sprungit och så kostade dom 62 HELA SPÄNN aldrig att jag pejjar dom 62 kr för att få en bj..dom kan gå och ta sig någonstans.

OCh jag måste erkänna att denna låt har spelats om och om och om igen på min dator idag..VARNING för att få låt på huvve alltså..min syrra springer till och med runt i huset och sjunger på denna låt nu då äre illa..men jaa så gåre..NU blire att äta äcklig gb glass istället för god bj :( och film tjing!



Mot Utlandet!




Jag sitter här och kollar på resor. Mamma och jag ska åka själva någon gång i höst nämligen! Jag hittade det här underbara stället algarve som ser för skönt ut! tänk att åka hit..hoppas mama går med på att vi gör det för det skulle vara hur häftigt som hellst kolla in bilderna bara hmmm värme säger jag bara!


Midsommar



Outfit igår..hann aldrig lägga upp den inann vi for vart så brottom. Men här har ni den! inte så speciell. Iaf så var jag först med familjen och kompisar till oss sedan vid 7 for jag vidare mot mina kompisar. DEt var en trevlig dag! men han tyär aldrig göra någon krans..får bli en annan gång ;)

Idag skulle vi igentligen fara ut med båten men eftersom det vart dåligt väder så fort så bestämde vi oss för att stanna hemma och kaske fara ut imorogn istället. Får se hur det blir med det. Nu sitter jag och kollar på webbkameror ska köpe en ny. Tycker det är så drygt att ladda upp bilder hela tiden från cameran. Blir mkt enklare för mig om jag skaffar mig en bra webbis! Då kommer det komma upp "dagens outif" m.m mkt oftare också..blir vell bra ?

JAg har bara degat hitentills..nu ska jag fortsätta at dega och kolla på one tree hill är på sista sesongen nu..sorgligt! Aja vi höres!



NY SIDA






jag satt och kollade runt och så kom jag in på denna sida som är as bra! elelr det finns jättesnygga saker där..och billiga! och vet inte om det är secondhand eller vad det är kolla bara in denna snygga skjorta..hmm vill ha den! och den kostar ynka 46 svenska kronor! vilket kp säger jag bara men eftrsom det ligger i usa så kommer det till lite mer pengar för porto m.m men kan ju vara värt nästan ändå?

Här har ni sidan: http://www.etsy.com/shop/41stvintage?page=14


NYA



Gina,Hm,Ur och penn,Jc,Cubus,Grens guld

Eftersom det aldrig gick att ladda upp anigif bilden så får ni nu vanliga istället..jag ska försöka ta reda på hur man gör ;) JAg klev upp för en stund sen och ska nu äta frukost sedan städa lite och leta upp mina gladiatorskor som jga har tappat bort :/ sen ska jag göra mig i ordnning eftersom det är midsommar idag! Sen innan jag far iväg ska jag lägga upp en bild på hur jag går klädd idag..





Tekniska problem

Tekniska problem här! är inte så bra på sånt här och jag har gjort ett album ( anigifbild ) på vad jag har köpt på stan dom här senaste dagarna men jag fattar bara inte hur jag får upp det..och ingen kna hjälpa mig eller du knaske kan ? Annars ska jag försöka få upp det imorgon! Nu ska jag se på one tree hill pussar <3


+++++++++++++++









Jag vet att jag inte bloggat på flera dagar men det händer ganska mkt nu för tiden..jag har sommarlov helt enkelt och då jag inte bloggar gör jag annat :) men jag ska försöka bli bättre..men om jag ska vara ärlig har jag haft fullt upp!

Idag har jag varit hos farmor och legat och steekt hela dagen med mamma.. Var ganska nicee att bli sörvad med mat hela tiden..Min farmor är det bästa som finns åh vad gullig hon är puss på henne! Vi har inte gjort så mkt mer idag..Imoregon blire stan (igen) men mamy sen träning :) sommarlov som sagt..


STAN



Från lookbook

NU drar jag in på stan med mami..vi höres sen ikväll <3




En outfit



Byxor/Gina linne/Monki Övertröja/Gina halsband/ glitter
SÄmsta uppdateringen jag vet men jag hjälpte mamma ganska mkt igår ochs en kollade jag ganska mkt på one tree hill igår faktiskt hela dagen sen var vi och stor handla och så for jag ut och sprang en sväng faktiskt !



NYaa



Har glömt att visa mina nya byxor som jag har sytt själv..I skolan och hemma..så här har ni dom! nu ska jag umgås med mina vänner ..jaa om dom kommer idag..;o



AAh jag som skulle få till en bild som rör på sig..ni ser ju hur det gick (Y)



MovieTime




Jag tänkte tipsa om en bra film såhär i regnet. KOlla in denna..hur underbar låter den inte på en skala? Jag tror den kan vara grymt bra!



Hm:s Nyheter





Lite nyheter från Hm .. Drar med bussen in till stan och tillbringar kvällen med mina vänner och vi ska vara med i en tårt tävling! Ha en bra kväll sötnosar <3



INSPERATION




Två snygga oufits från lookbook.nu

Idag hade jags tllt klockan på 9 men kom upp vid halv 11 inte så lyckat.. Men en liten förbättring från i veckan då jag har vaknat 12 hela tiden typ. Eftersom det kommer bli dålig bloggning idag med så tänkte jag att jag kanske ska starta en frågestund vad tycker ni om det ? Samma orsak idag som igår jag syr..NU ska jag äta frukost vi höres!



Syr!






sorry för dålig uppdatering idag! men vet ni vad jag har sytt hela dagen ..och varit på träning..och slapapt lite..men kan ni gissa vad det ska bli ? nu ska jag göra i ordning en stor kvällsmat är helt utsvulten efter träning sen ska jag fortsätta sy hehe vi höres imorgon babes <3





HISS/DISS?



Lång klänning hiss/Diss? vad tycker ni ? SJälv vte jag inte är inget snyggt när man ser dom såhär men när någon har på sig en kan det vara skitsnyggt! jag har själv inte provat någon men funderar på att göra det :)

HISS/DISS ? 

Igår kväll vart en lång kväll nelly och jag for in på max runt 10 och stannade där och satt och snackade och sen när dom stände så for vi ut på lite äventyr. Vi fick vara med om det ena och det andra..Stoppad av polisen vart vi också (Y)

Idag fyller nelly 17 år så jag ska dit senare idag..Men först tänkte jag pyssla lite och kolla om jag får till ett halsband och kanske lite smått och gått fr se hur det blir! Btw solen är framme idag :D  lite sommar äntligen!





Airplanes



Här har ni en grym låt som rullar om och om igen i mina högtalare! Detta är inte den riktiga men alla ni som har spotify kan bara söka på Airplanes så hittar ni den och mmm bra låt.



En Outfit



Hm, Kappahl, Lindex

Nä nus ka jag göra mig mackor och choklad och sätta mig framför Tvn och kolla på One tree hill och sedan gå och lägga mig efetrsom det blir tidig morgon imorgon eftersom jag ska in och spänna tandställningen kl 8.00 (Y) wish me luck..





Grymma killar!




Min farbror visade mig den här filmen för någon dag sen och kolla in och lyssa hur duktiga dom är ! ;o sån röst skulle man vilja ha!


TiPs




Här har ni en snygg tee till ett billigt pris kappahl som sagt..



TRäning (Y)



Mobilbild Igen..men här har ni iaf sötingen Elsa som vi var på väg att köpa men inte blev av.. Men vi ska köpa en sån ras när vi får tag på en som vi känner är perfekt..Kom precis hem från träning annars och ja nu är mina ben som sladdrande maskar. HElt underbart men dom vill inte göra som man tänker bara och det kan skapa problem märkte vi på träningen men det är skönt att vara igång med träningen igen! NU ska jag göra fika och blogga lite sedan kolla på One tree hill. 


Sundsvall en snabbis




Japp Imorse kom mamma och viskade att vi skulle till sundsvall så då studtsade jag upp ur sängen och började göra mig i ordning. Vi skulle Kolla in en HUnd eftersom vi är eller ja mamma mest är sugern på att köpa. Ack så söta dom var! men dte blev ingen för våran del tyvär denna gång men vi ska kika vidare efter den rasen..ska kolla om jag kan fixa in några bilder på dom..Vi for även in på Birsta en sväng och där passade jag på att fynda inne på monki lite tröjerna ni ser åvan. Den vita tyckte jag va så udda och rolig så jag köpte den därför får vell se om den kommer till användning. Det andra linnet är ju nått jag skulle kunna dö för kolla in ryggen bara ! Ha en bra kväll my friends!


Avslutning!




Jaa en lyckad dag ! Och nöjd blev jag med betygen!!!

Bild: Mvg
Sv: Mvg
Religon: Mvg
Geografi: Mvg
Samhälls: Mvg
Hk: Mvg
Idrott: Mvg
Slöjd: Mvg

Historia: Vg
Musik: Vg
Biologi: Vg
Fysik: Vg
Kemi: Vg
Teknik: Vg

Eng: G
Ma: G

och Det blev 270 p Den som sliter den får helt enkelt (Y)





.

Do not say never,

If you want something,

Fight for it !



Avslutningsmiddag




Från avslutningsmiddang igår som var perfekt! :)


Middag

Fast det spöregnar ute och inte är det minsta sommrigt så sticker jag iväg på avslutningsmiddag nu! kommer med blider sedan puss<3


Lever Livet



Dagens outfit: kläder Hm halsband vet ej och coverse

Nu för tiden är det mest slapp som gäller..eftersom betygen är satta så ser vi mest på film och chillar i skolan med inga läxor elelr nått och imorogn är det avslutningsmiddag! jag fattar inte själv att jag lämnar Geneskolan fast det känns såå skönt är det även en liten liten sorg i det. Alla i klassen går skilda vägar och vi splittras. Jag förstår inte att vi får sommarlov på fredag! det är ju inte ens sommar ute :S Aja hoppas solen blir på gladere humör snart för jag vill ha en varm sommar! har inte så mkt att säga..lever livet som sagt! och hoppas att mina 2 brudar nere i laholm gör desamma...puss<3



Båten



Här får ni en gammal outfit som jag redan visat jag vte. Men så är det när man är ute till havs såhär. Ligger nu nere i båten och guppar fram och tillbaka av vågorna som kommer ut från havet. Jag har haft 2 vilodagar här ute på trysunda och mest tjockat mig. Är skönt att komma bort från allt annat ibland blir som en minisemester. Nu snart börjar vi dra oss hemmåt även fast jag inte badat ännu. Jag börjar undra vart sommren är när det bra är 8 grader i havet. Men havet är ju havet. Nu ska jag kila bir nog någon efterätt snart höres !




En VAnlig Dag




tröja Hm, chinos cubus,converse



Nu har jag varit duktig att städa mitt rum ch skA snart kila iväg för att hämta katja och vi ska åka och grilla med alla i klassen bilder kommer sen :) Idag har jag stessat ihjäl mig så jag fick huvudvärk så jag var tårögd på syslöjden senare .. Bildläraren sa nämligen IDAG att jag kunde få mvg om jag kompiterade 1 bild till mvg ..smart att säga det sista gången? dom sätter nämligen betygen i helgen. Aja då förstår ni kanske att jag vart hysterisk och stress målade en teckning eftersom jag inte hade nån tid knappt! såklart vart det vg..men hon sa att det fick bli en surprise vad jag får för nått i slutbetyg såå hoppas hon är på bra humör när hon sätter betygen för då goes Eve Glad ! Nu blire grillning ses <3



Skulle ni vilja ha en tävling snart ? Typ veckans blogg, Veckans outfit, fototävling ? DU aknske har nått förslag på vad du skulle vilja tävla i ? :)


Dagens outfit !



chinos,svartlinne,skinnjacka,döskallesjal, converse.



Nytt !




Sämst bilder jag vte lovar ta med systemcameran nästa gång ;o hehe men om ni inte ser så är det lackläggings och ett par läggings och en randig tröja med puffarmar från bikbok Godis + en fin fin tee från hm från The garden collection :)



Sommarlov!







outfit från lookbook!

Nu är jag klar med ALLT i skolan börjar känna lukten av sommarlov nu :) Går gick allt bra jag fick träffa mina jobbarkompisar och alla var jättesnälla tror det kommer bli jätteroligt! kommer jobba mest i gullvik så ni får komma ut och ta en fika eller nått ;) Nu ska jag chilla och pyssla om mig lite ! sen lär det bli one tree hill hela helgen ? mmm längtar kanske far och umgås med N&D ikväll eftersom dom drar till Laholm imorgon dåligt nog.. men roligt för eran skull ;) NU ska jag testfrisyra mig inför avslutningen ses!


Frågor ?






Eftersom jag ska börja blogga bättre nu igen ska jag även ta och berätta om min frågeruta som finns längst till vänster där ni kan ställa frågor om ni har några..jag hade själv glömt bort den under all stress jag gått igenom med skoljobb :) men nu som sagt är det över! jag avslutar mitt skoljobb med att redovisa för sista gången imorgon på Geneskolan..

Nu snart drar jag och snackar med min boss om jobbet och käkar tacos där med dom jag ska jobba med och har trevligt efter det far jag direkt ut till dekarsön och gillar där med Ku. HA EN TOPPEN DAG !



RSS 2.0