skollesss...






Jag tror att jag tar livet av mig snart..vi har så grymt mycket just nu. Inte konstigt att bloggen börjar ruttna av tråkhet, Jag måste välja, och jag väljer att kämpa för frisör, men jag vet inte om jag kommer klara det för det är så mkt att göra!

Shooaa amigos idag ska jag göra eng glosor som är tills på onsdag och jobba Ma eftersom vi hade lektion idag och då var min lilla bok hemma.. jag har även träning idag..så nje intet bloggde idag heller..

TJABAA det finns 1 sak som jag är glad över och dte är att jag drar till Göteborg på FREDAG :D = snart jag är kanske inte så sur längre :) kisses


One tree hill !



ååh jag är drogad..finns det någon lag på hur bra program får vara ? efter ha tittat på avsnitt efter avsnitt av one tree hill ikväll så ber jag er se dom! då har jag även hört denna låt 6 ggr efter 6 avsnitt och har nu börjat lyssnat på texten..SÅ GRYM LÅT...jag vet inte vad jag ska säga ..orden han sjunger stämmer in som grädden på kakan..lyssna på vad han säger i den här låten för det gav mig ett lende på läpparna ikväll och en glad själ. och gud så gott jag kommer sova och drömma inatt efter den här drömresan..kisses!


DM




Har dm imorgon..så kommer inte uppdatera förns på kvällen.. kom och hejja på oss in skyttis !

uppdatering:

första matchen 1-0 till oss :)

andra matchen 3-0 till oss :)  = SEMI kl 16.15 på skyttis kom och hejja på oss till final!



Brottom Brottom!

hiner inte blogga.. har fullt upp ska in på 3G nu med alla kompisar .. vi ses !


Besöksrekord!



Kul med besöksrekord igår! ni är så välkommna så :) fick veta hur det gick på nationella sv idag och jg säger bara tummen ner. För övrigt så hade vi np eng idag med och det tror jag gick bra kändes som så iaf. Nu ska jag gå och sy och sedan skeva benen och sen se på one tree hill och jag är tyvär beroende av det progammet sedan min snälla bror laddade hem alla serier :) ha en fortsatt bra kväll sötisar!



HM




Kolla in den här grymt snygga ringen som finns på Hm trend! mm den säljs i 2-pack för 99 kr. Vill ha! och vilken tur jag har som ska till gbg om 1 1/2 vecka :D mm just nu är mitt liv ganska underbart!


Moppe




här är moppen som jag förmodligen ska köpa på torsdag! :D me like <3

( dålig bild jag vet men det stod fler moppar åt båda hållen så kunde inte ta åt sidan :/ )


Friluftsdag!



Här är lite bilder från friluftsdagen today :) vi hade först curling som jag körde för första gången och det var riktigt roligt tycker jag! sedan hade vi lunch i en timme och begav oss mot bowling hallen där vi sedan rullade klot för fulla puckar mkt rolig dag tack för den! men det roliga slutade inte där utan sedan for mamy och jag kolla på moppar och jag hittade en as snygg <3 den kanske för hoppnings vis blir min på torsdag :D en glad Evelina!


Sjuk ?



Jag har jätte ont i mitt huvve tack vara min " hatade " klass och jag har jätteont i halsen tack vare mig själv...Vi fick sluta halv 2 idag istället för kl halv 4 dte va chill! men jag la mig i sängen direkt när jag kom hem med glass och te inte så passade kanske men för halsens skull, och jag kollade på one tree hill. Det är det jag har gruvat ner mig i och jag kan inte sluta kolla på det ! grymt bra :)

Innan sportlovet så sa våran lärare att vi skulle både ha inlämning på labbrapporten och sedan ett litet test nu på torsdag och då frågade jag om han inte kunde berätta lite bättre om vad vi ska kunna och då fick jag som svar " vilket test ? " det är ganska chill när lärarna glömmer bort att man ska ha prov ...


Dagens +
inget prov på torsdag
slutade halv 2 istället för halv 4

Dagens -
har ont i halsen
mitt huvve sprängs när som hellst.








En tanke



När jag låg och drog mig i morse i sängen och kom på att det var söndag så slog det mig en tanke..Tänk om jag bara skulle skita i allt med skolan och bara flytta mitt liv frammåt 5 år, och så började jag fantisera.. Skulle jag vara lyckligt förälskad då och kanske gift ? Skulle jag vara en lycklig frisör som har barn ? Tänk om jag flyttar till göteborg till hösten så om 5 år bor jag där nere och har fått ett helt nytt liv ? Men själva tanken var att vad häftigt det skulle vara att kunna flytta fram tiden! När man har det som jobbigast och vill inte vara med i leken kan man bara tänka sig frammåt i tiden..mm det skulle vara något.


Dagens..



Tycker ni och att söndagar e sega och tråkiga? Jag brukar alltid plugga och jobba på mina söndagar eftersom det ändå inte händer något annat. Så idag så ska jag döma 1 match kl 15.00 och sedan ska jag plugga No ( test på torsdag ), 2 sidor matte, sy lite på mitt broderi och börja renskriva Sv tonårsboken om jag får tid över :) ser inte direkt  fram emot söndagar alltså...


New IN




1. örhängen - SIX
2. solglasögon - Hm
3, 4. hårinpackning och borste - Trudes ( fick för att jag haft prao där )
5. ringar - Glitter och Accent
6. Tröja och sjal - Cubus och Accent
7. Skor - DNA ( 70 % rea )
+ en bok jag glömde fota.

Det var vad jag fick med mig hem från sundsvall igår! tack för en trevlig dag pellan.


Sundsvall

Nu är det packat och klart för att dra vidare..slaggar hos nelly inatt och ikväll blire hos athur imorgon drar nelly och jag + min family till sundsvall och shoppar :D hare bra så länge !


Mitt Arbete!


hoppas ni kan läsa vad det står! nu ska jag fika sen sova :) godnatt mina vänner !


SPARA/LÄMNA TBX ?



Jacka - Hm

Jackan kom in idag! hade ganska tur eftersom det var sista dagen med 100 kr rabatt. Jag köpte den men är lite osäker på ifall jag ska behålla den.. vad tycker ni ?

Ni knakse ser att jag har klippt mig md ? ;) är nöjd..fast det vart kort :(

dagens frillaa



haha 2 rgo bilder där då för att ni ska kunna se min "avancerade" frilla ;) det är inte så svårt som det ser ut! :) så därför tänkte jag berätta..

1. tupera håret börja bak och gå fram emot pannan. ( spara en slinga på ena sidan!!! )
2. spraya lite lätt
3. Sedan tar ni slingan ni lämnade och flätar den.
4. lägg den över håret till andra sidan och sätt fast med hårnål!
5. spraya lätt..

och Tadaaa :)



Gårdagens outfit !



tunkia/tröja - GT NY!
Tights - bikbok
örhängen - Hm
Klocka - Mässa




PLUGG OM MODE



Kna det bli bättre? jag ska gå och fika nu sedan plugga om mode ser fram emot det! det är inte ofta man ser fram emot att plugga ;) jag tänkte lägga ut det jag har skrivit imrogon på bloggen så får ni se vad jag har skapat för något :) på bild jag coh en av melinas söta kattungar! nu blire fika ching


New IN..



1. stylingprodukt 49 :-
2. tee Hm 49 :-
3. tidning från kensa tack!
4. nitar fick av mamma ( ingen bild )
5. sminkbok fick av mamma (ingen bild )



BRa Låt !



Liten söt och duktig..deet är vad denna kille är! sjuk bra på att sjunga ahn kommer gå långt och tänk att han har skrivit låten :o den får en att tänka en tanke..så lyssna och hör på vad han sjunger för han och hans låt e bra !


50 % PÅ VALFRI SKO





Ni har vell inte missat att dom har 50 % på valfri sko hos ellos.se ? Då är det perfekt att skicka efter dom användande conversen! Dom använder man alltid till allt och alla så varför inte skicka efter ett par extra nu när du får dom för 349:- istället för 699:- ;)
Ange koden "215833" så får du 50 % rabatt på valfria skor!

kisses



SKINNJACKAN




HM 399:- nu 299:-

Har haft prao hela långa dagen fram till kl 5 idag. Då tog jag bussen hem med ett huvve och en kropp som skrek efter vila så vart ingen dam elit match för mig ikväll. Damerna här spelar kvartsfinal men jag tycker det är viktigare att vila upp sig inför imrogon då det är nationella. Vad ska jag säga om det då? Är sjukt nervös men samtidigt lungn jag tänker jag gör mitt bästa och så får det gå som det går mer kna jag inte göra åt den saken. Jag har Prao på Trudesfrisörer och jag tycker det är jätteroligt! jag får göra det mesta förutom att klippa kunder ;) ta emot beställning via telefon och dom som kommer in, tvätta handdukar, Vika handdukar,Fylla på med hårprodukter, städa m.m :) men det är jobbigt med långa dagar men men. Efter Praoen så gick jag på stan och handlade en tröja :) visar imrogon för att då ska jag förmodligen köpa jackan här över om dom har fått in den ..Diggar att det är 100 kr rabatt på alla kavajer och jackor på hm! skynda dig in du också och hitta din favorit ;) Nä nu ska jag försöka plugga lite så jag gör någon nytta eftrsom jag inte följde med till skyttis. Ha en fortsatt bra kväll Hugs


ÅRE






Ja jag gjorde såhär så får ni som vill kika närmare på bilderna :)

Dagens göra:
PLugga allmänt..ganska mkt .. längtar inte..
packa upp
spela match
skicka in min mobil på lagning
plugga mera


så måste nog börja tror jag :) ha en bra dag allihopa!


Home sweet home

äntligen hemma! hart haft det jättrebra :) tråkigt med vädret bara med det är inget man kan göra åt. Är ni redo för forsränning av bilder ?



GRATTIS MAMY !








Tjoo allt folk..käkar godis men det min mage behöver igentligen är mat! så tror jag ska leka kok snart. Mamma fyller år idag! mkt roligt :) så hon slutar snart och då ska vi fara handla senare runt 6 kommer tjocka släkten Och då blire tårta <3 mkt gott ;) jag har faktiskt städat toaletten och köket och tvättat för att vara extra snäll en sådan här dag. Utöver det så har jag packat packat och packat..imrogn drar jag Melina och Anna till Åre !! ååh det kommer bli hur ÖS som, hellst! Det betyder att det kommer bli bloggpause. Lördag kväll komme rjag hem igen med massa bilder! ni får har ett underbart sportlov för dom som har det och ni andra ha en bra vecka ! :) synes











Nytt



denna kofta köpte jag igår fast en svart :) var i stor behov av en sån..chill dag har mest slappat. Snart kommer mamma och pappa hem från stockholm..med min beställningra därifrån ;) ni frå se senare..nu tänkte jag städa upp lite i köket och gå och hänga en tvätt sedan plugga lite :) glöm inte att ställa frågor i frågeboxen uppe till v..så svarar jag så fort jag kan :) kram!



INegn Vanlig dag...





Satt och pysslade lite och fick ihop det till det här..vad tycks ? mamma fyller år imrogon så då ska hon få det! :)


IGÅR KVÄLL




lite bilder från kvällen.. :)


S.T.A.N



Drar in på stan nu med bror! vi höres senare ikväll :) kram!





I Skolan



bilder från skolan idag..johanna tyckte det var så skönt i solen så hon somnade ;)


Dagens..:)

 

 

 

Dagens humör: Glad :D
Dagens mående:
bra frisk och glad!
Dagens borde:
plugga..
Dagens frisyr:
Uppsatt i en knut
Dagens smink:
foundation,punder,mascara
Dagens klädsel:
Tights,svart tee och kofta
Dagens planer:
Backen ikväll med pulkan och vännerna :D
Dagens materiella vill ha:
pengar och utomlandsresa! :(
Dagens fundering:
Vad jag ska köpa till mamma i present ?
Dagens beroende:
mobilen ?
Dagens tråkigaste:
Att kliva upp på morgonen..
Dagens bästa:
Solen ;o har inte varit såhär skönt ute på år!
Dagens längtan: tills ikväll :)
Dagens tidning: Tidningen 7
Dagens låt: Take it off - Kesha





VÅRENS FÄRGER


Hm,Topshop,Lindex,Bikbok,Monki,cocoo,GT


Här får ni lite av vårens nyheter från blandade affärer..nä nu måste jag ta tag i allt jag ska hinna göra!



BUSTIRES



Lindex,Topshop

Vad tycker ni Hiss/Diss ? ingen jag skulle kunna ta på mig under e kavaj bara men snygg/fult har inte besämt mig än :)




FULLT UPP




Ja det beskriver nog varför jag är så grymt trött och varför jag vill ha lov..Men jag får stå ut den sista dagen imrogn! Sedan slipper jag skolan i 2 veckor..skönt! först sportlov och sedan prao i en vecka..sen skolan 2 veckor sedan påsklov= resa till trollhättan lovley :) fast det gäller att hinna med allt som ska göras därimellan också! Idag ska jag storstäda mitt rum..städa är en sak som inte är min grej riktigt men dte jobbiga är att det måsta göras(n)

kanske slänger in lite bilder på mitt rum efter det ?

Dagens göra:
stor städa mitt rum
Jobba Ma
Sy lite
Börja med Hk
Göra so mvg uppgift ( bara om jag hinner )
börja kolla på saker jag ska packa med till sportlovslägret :)






En SOmmaroutfit !





slänger in en gammal outfit jag gjorde för ett tag sen..själv gillar jag den starkt!


SHUTTER ISLAND





Den här läskiga filmen har jag väntat på hur länge efter att få se och nu snart har den premiär här i min lilla stad. Jag lägtar såå! Den sägs vara jätte bra..ska du se den ? Nelly och jag ska gå när den börjar sändas..säger man så? x) iaf om du ska på bio..se denna film! jag tror inte ni ågrar er :)



DAY OF THE DAY




Har inte så mkt att säga idag..trög dag i skolan men jag överlevde vell :) har gjort en användare på Minoutfit.se så får vell se om antalet besökare ökar genoom där isånna fall välkommnar jag alla er så mkt och hoppas ni stannar! Ska snart ut och åka skridskor med Nelly och Casper förmodligen..då ska vi även fota så bilder kommer sayah


+/-





I morse så försovde jag mig det gillas inte..fick 20 min på mig att göra mig klart och äta och allt och jag lyckades (Y) Sitter och Lyssnar på melodifestivals bidragen.. Vilken är eran favorit? jag har inte bestämt mig än vilken jag ska rösta på i finalen.

Dagens +
- Träning snart
- Klar med alla prov,inlämningsuppgifter innan sportlovet.
- Jag är glad :)
- Sportlov snart <3

Dagens -
- Har ont i huvve sen skolans långa dag.
- fick fler saker att göra tills v.15 prov inlämningsuppgifter m.m
- Otroligt trött
- Försovde mig idag



NYTT ! "FRÅGA MIG"




Den här boxen finns längst upp i det vänstra hörnet om ni kollar från och med nu om ni undrar något så är det bara att skriva era frågor där! kramar




RSS 2.0