GOTT NYTT ÅR !

Drar mig mot nicke nu där jag ska tillbringa min kväll med massa folk och god mat! Gott Nytt år på er alla där ute!


Mina Löften:

- Börja gå upp tidigare
- Sluta bita/ riva på naglarna
- Spara till en PLatt tv
- Leva livet
- Satsa allt jag har på skolan nu sista terminen

Har ni några löften ? :)

Krmar <3


HISS/DISS?






Hittade dom här paljettbyxorna på rea idag och jag kan inte bestämma mig för om dom är snygga eller fula. Om jag skulle gå med dom här på skolan så skulle alla glo för att jag bor inte precis i stockholm ( där bär alla vad dom vill ) jag säger bara låt dom glo dom är bara avundsjuka!

Vad tycker ni HISS eller DISS ?



Nytt Idag



Oversizetröja GT 74:-



Slänger även in en bilkd från när idolerna sjöng här i gallerian. Ganska mycket folk huh :)



ha en bra dag!

Drar nu på stan sedan träning bloggar ikväll<3




FILM NU





PULKÅKNING

Nu blir det pulkåkning för fulla puckar! hörs senare




091229

vaknat nyss och jag har förbaskat med munsår runt HELA munnen kan det bli värre :( inget planerat för idag precis eller vi borde ju planera nyår eftersom det är i övermorgon men vi får se hur det bli med det. Annars så har jag stor lust att gå ut och typ åka pulka eller skridskor! men ingen vill ju aldrig nått som mig x) såå det lär vell inte bli det heller (n) aja frukost nu !


Nyttt !









1: kort tröja veromoda 60 :-

2: tröja veromoda 60 :-

3: tsha cubus 45:-

4: jeanskjol carlings 150 :-



091228

har nyss sagt hejdå till mina kussar som far hem till lidköping imrogon :( kul att träffa er! jag skrattade så mkt idag så att jag började grina haha har alltid kul med er :) Det vart ju staan idag med som sagt x) det vanliga alltså ;) nä men klarrt man följer om kussarna ska dit. jag hittade 2 saker till idag..elelr igentligen 3 men den ena kjolen tänker jag vänta med tills det blir ännu mer rea så köper jag den då hehe jaa alltså köpte jag 1 kjol och en tröja. Ska försöka lägga in bilderna på kläderna jag har handlat får se hur det går men förr elelr senare ska ni få se dom ;)

Just nu är jag lite irriterad på alla människor att ingen ta ansvar..det känns som att jag har ansvar för allt just nu (Y) det är liksom ingen som kan ta på sig och säga ja men det kan ju jag göra och dte är ingen som ordnar elelr ringer runt och frågar om nått utan alla bara går och väntar på att någon annan ska göra det. Så funkar det inte! jag orkar inte ta tag i allt för dom som ville veta det...

Aja ska vell ta tag i cameran och knäppa lite bilder då :) sen blire träning för min del (i) seyah!





STAN

Sitter nu i bilen med mamma på väg in till stan. Blir även stan med kusinerna idag med ;) hörs när jag kommer hem! <3

MINNEN 2009

































































MUSIK





Bara för att jag hittade en bra låt såå lyssna!


2 timmars träning idag

Förlåt för dålig uppdatering idag jag har försökt att blogga via mobil men det gick inge vidare :/ men iaf så har jag gått på stan med kusinerna och shoppat lite ska gå på stan imorgon med så jag visar efter morgondagen vad jag har köpt :) sedan var ju idolerna här i stan idag så då var jag och kolla på dom med bror det var roligt att se dom live :) och erik är snyggare i verkligheten för som som vill veta ;) hehe annars så kom jag nyss hem från en 2 timmars träning med div 2.. ja vad säger man gick inte bra mer åt det dåliga hållet (n) men inte riktigt dålig heller ..och aj vilken värk jag har i benen nu :(..




MUSIK




Tryck på bilden så får du lyssna på en låt som snurrar In my head just nu!


TVÄLINGAR PÅ G !

Kan medela att framtiden ser

ljus ut för en tväling där

man kan vinna ett armband!

så håll utkik nu när tävlingen

drar i gång så just du kan

vara med! :)



NYTT





Den lilla vita från Gt staan imrogon med ju så lär komma in nya saker om jag köper något då ;)



HISS/DISS




Ni vet vitt som jag att prickiga och olika slags mönster på strumpbyxor är något som kommer här next vad tycker ni om det här Hiss/Diss? :)




Trevlig dag (Y)

Nu är jag mer än mätt och belåten. Har umgåts med alla kusiner och ätit ätit och ätit ännu mer, det brukar ju vara så hos farmor. Kusinerna ville att jag skulle sova över där det skulle ha varit roligt men jag hade ju inga saker med mig :/ vi ska träffas imorgon istället och gå på stan och ha det trevligt. Nu känner jag värken i benen som börjar komma efter dagens tur på stan.där jag träffade ramona som jag gick med för det mesta, och annat trevligt folk med(Y)Nu är vi snart hemma då ska jag ta det lungt så var beredd på mer uppdatering ikväll (Y)

shopping

Sitter nu i bilen på väg till farmor där vi hela stora feta släkten ska fira syrran.hon har fått en ny mobil och är överlycklig för det :) själv så for jag in på stan för att gå på rean.fick stå i kö 20 min för att prova kläder och en timme till kassan på gina, om det är värt det är ju frågan..jag köpte iaf en av dom populära stickade tröjorna. En vit vart de :) nu ska jag vara social med släkten!

GRATTIS SYSTER <3



Hela 10 stora år idag du börjar bli stor :)..kommer inte blogga idag eftersom jag kommer vara och fira syrran med stora feta släkten hos farmot idag! kanske kommer bilder sen :) ...ha en bra dag <3



FILMDAG









Som sagt så sov jag ut till kl halv 12 idag :) sedan har jag tillbringat resten av dagen med nelly och vi har sett klart män som hatar kvinnor och sedan sett flickan som lekte med elden. Jag tycker att män som hatar kvinnor var en riktigt bra och spännande film! ni som inte har sett den måste se den :) själv ska nelly och jag gå och se 3an luftslottet som sprängdes på bio någon dag här på lovet ska bli roligt I think..sedan väntar vi båda mkt spännande på shutterisland som kommer i feb..den ska vi se! Nu sitter jag och väntar på mormor och morfar som är framme när som hellst här ifrån trollhättan. Sedan ska vi ha lilla julafton med dom :) ha en bra kväll <3



MIN JULAFTON


Julbord och jag och syster :)





DET JAG FICK :)









JULKLAPPAR:

- Digitalfotoram
- 3 Böcker
- depend fransk manikyr sett
- mascara,foundation
- presentkort gina
- 700 kr
- Godis
- Tavla
- Hörlurar ( skallecandy )
- trippeltång
- tröja ( ska bytas)
- underkläder(ska bytas)
- väckarklocka
- Camera batteri
- nitring
- nyckelsak/ halsbandshänge vinge
- boll man kan hänga på halsband


Hoppas alla ni hade en lika bra jul som jag haft :) <3


...

Är med Nelly vi having fun ufn fun <3


GOD JUL!







JULAFTON SNART !

Nu tänker jag krypa upp i soffan och mysa och se en riktigt bra film för imorogn är det julafton! hare bäst <3



Bakat Idaaag






mazariner och morotskaka!



INSPERATION








JAG frÅgar Dig !

Har ingenting planerat för dagen idag :) eftersom det är julafton imorgon så tänkte jag vara snäll mot mamma och diska bort och sånt göra fint i köket och sedan baka klart mazarinerna som hon inte hunnit klart. Vem vet om jag är riktigt snäll kanske jag går och tvättar en stund med..jag tänkte vara riktigt duktig och köra fyspass med mig själv idag med eftersom vi inte har någon träning. Julafton imrogon? det känns inte riktigt som så..Jag vet inte har ätit 2 enstaka lussebullar i år kanske är därför. Som sagt blir min dag till så att jag kommer springa runt i huset och pyssla på lite..Har funderarat på att starta en tävling där ni kan vinna ett armband. Vad tycker ni om det ? komentera gärna om ni skulle tycka det var roligt:) Ska nog sätta mig och se flickan som lekte med elden också eftersom män som hatar kvinnor var så bra! den såg jag igår :) har inte så mkt mer att säga..ses!


FIX!



fixat mina naglar idag :)



My number one



Ny ring !


Fullt upp :)

Dagen har gått fort..Men jag har hunnit med ganska mkt! först så började dagen i skolan där vi fikade gick på konsert och fick betygen..gick ganska bra sänkte inget och höjde musik till vg (Y) sedan for jag in till stan och gick och kikade lite med nelly vi fikade och myste. curry macka gillar vi (6) jag köpte presenter till paketleken som vi ska köra på julafton. Nu sitter vi här och börjar känna att livet e gött just nu! drar vidare till polare senare ikväll ser vell film och kanske sjunger singstar. hinner inte blogga just nu så mkt men det kommer imorgon. kraaam !






TRööööötttttt

Jag är så trött i min kropp och mitt huvud så jag tror att jag kan vrida av dem till mitt inersta sinnes leder går av..jag vte inte jag vad skriver längre. Hej !


Träning !




träning nu seeyaah


Dumlekakor




nu ska jag baka dom här godingarna :) höres senare!




Nice day!

Sitter här på en stol i mitt rum och känner att jag har faktiskt ont i kroppen sedan dagens slitande. Jag har inte varit och slitit med böcker utan på en plan :) En plan med mina 4 medspelare ochmed en klubba i handen. Vi hade alltså innebandyturnering i skolan idag! vi hade gått i hop vi som spelar innebandy + melina och trodde att vi skulle ha en chans men icke då ;) men jag tycker att vi gjorde bra ifrån oss ändå! det var ju trots allt hockeyspelare vi mötte. Killar som var hockeyspelare desutom ;) men men det var en rolig grej fast vi förlorade 4 av 5 sista ägde vi ut alla på plan(Y)

Sen for vi upp till skolan och då vare lunchtime först och sedan filmdags! då var det denna film på bild nedanför som var på duken..Jag tycker att den faktiskt var bra! ni borde se den :) jag fattade inte direkt men när odm förklarade allt för mig så förstod jag ;) litr krånlig men jag tror ni fixar det :)






DAGENS GÖRA (I)






WFTTFTFTFTFT JAG VAKNADE NYSS OCH JAG HAR FÖRSTÖRT MIN DAG!!!!! jippiie -.- jag skulle göra allt det här idag :O och vet ni ? jag har samling om någon timme...jag hinner 1 MAX 2 saker (Y)Y(Y)(Y) aaaah vad sur jag blir på mig själv!!!!!!



Nybäddad säng <3

Kom nyss hem synd att det inte var 3G som jag trodde..sorry gays :( hoppas ni vill följa med nästa gång ändå! är ganska trött ska bara bädda rent sängen sedan ska jag lägga mig i den nybäddade sängen..finns det nått bättre ? =] God natt mina vänner!

Btw ser att det är många nya läsare ni är så välkommna och jag hoppas ni stannar<3


Mitt Motto!



Det här är mitt motto med skolan! om jag får såhär så har jag kämpat så bra jag kan :)


PLaner

Nää nu ska jag gå och sätta mig med mvg uppgifter för so:) har kommit på att jag måste få mvg i so x) jag har lagt upp en plan faktiskt ! jag kna lägga ut den på bild senare :) men snart åker jag ju iväg till farmor..äter julbord umgås med släkten sedan skjutsar pappa in mig till stan där jag ska träffa nelly och gå på 3G ! blir nog en bra dag i Thik vi höres !



DAGENS OUTFIT




lackläggings, tunika/linne, Kofta


Lockat med platttång!





Hade inget att göra så jag ställde mig och lockade håret med min platt tång :) har även en locktång som jag tappade bort men som ju nu hittat igen..men jag tycker dte blir finare lockar med platttång :)



vad föredredrar ni locka med plattång eller locktång ?



Lite skön Morgonmusik !









( jag vaknade nyss tog en lång sovmorgon riktigt sköönt! )




I Skolan Idag.





En bild från skolan idag :) + en chokladboll som fanns att köpa i kiosken today (Y) dom säger " ingen annan skola i komunen får ha kakor, glassar så då får  inte ni det heller " och när man då frågar sina kontakter så stämmer det ju såklart inte (n) men men halv år kvar nu bara sen blire Park/Nola :)


Johanna far till thailand imorgon himla lyxunge! och hon är borta över både jul och nyår.. aja du får ha det bästa gumman :) <3


Nu drar jag på träning ha det gutt sålänge (Y)



NYårsoutfit från stylebystars!





Vampyr i mitt rum ?

Sitter här och drickler te, Jag har lite ont i halsen (n) men jag ska testa att träna ändå för så farligt är det inte. Alltså träning snart kl 5 (Y) JAg hann göra klart en mvg uppgift på so:n idag och så ska jag skriva den andra imorogn för då kommer jag få mvg i slutbetyg :) jag kom på dte lite sent.. att jag måste få mvg i so ;) igår imorse vaknade jag med ett bett vid käken som kliade jättemkt och idag vaknade jag med ett bett på handen som kliade jätte mk... JAg börjar fundera på om det bor ett djur i mitt rum som går upp och äter/biter mig på natten ? Det måste jag ta en närmare titt på. Idag hade vi ju cokså sy slöjd då sydde jag upp mina byxor (Y) det finns inte byxor på stan i min längd längre typ..ett ganska sorligt besvär men jag kan ju inte direkt kapa av benen :/ kna och kan ..men jag vill ju kunna gå iaf.



FILM TIPS !





Såg nyss den här filmen jag tyckte den var riktigt rolig :) 5 av 5 Tosters !



Julklappar.. check (Y)

jag pustar ut efter all julklappsköpande! hart lagt ut 1000 kr nu :o såå jag är bankrutt nu typ (N) men är äntligen klar med alla julklappar så det gillas :) har bara kvar 1 julklapp för 15 kr till julklappsleken som vi ska köra på julafton! Jag älskar den leken så mkt :) men nu äre så att jag ska se på filmen Rally brudar så jag uppdaterar senare! :)

Grattis till Daniel Sjödin som blir hela 16 år idag ! :)





SvArt/ ViT ???






Vilken ska jag köpa ? :)


Summerlove!





Lite om mig just nu!


Evelina är: Glad

Evelina har: Alltid kämpat för det hon vill.

Evelina kommer att: Ta vara på livet.

Evelina vill: Ha Julafton och nyår nu :)

Evelina har alltid: Träna fler gånger i veckan sedan jag var liten.

Evelina finns: Alltid på mobilen.

Evelina kanske: Tycker att den här terminen har gått dåligt.

Evelina känner: Att hon behöver lov nu.

Evelina tycker: Att det ska vara fred på jorden.

Evelina ska: Snart på träning :)

Evelina blir: Aldrig arg.  ( så man ser det)

Evelina saknar: Vissa kompisar.






GOD NATT !





Nu har jag bakat färdigt gick vell sådär..jag och mamma har kommit fram till att det är fel på våran ugn så vi ska typ köpa ny :) = det vart inge bra :( fast den är den dumma ugnens fel (n) men dom går och äta iaf. Nu har jag fikat en macka och drukit min fruktsoppa..Imorogn har vi sovmorgon. De e nice :) börjar halv 10 sen äre julbord i skolan sen slutar vi kl 2 så det gillas (Y) sussa nu höres !



JULBAKNING !



Nu har jag satt igång och julbakat! :) ska bland annat baka dom här godingarna på bild 8) mmmm säger jag bara...


BARNARBETE!




chill skoldag idag med  det gillas (Y) vi hade bland annat en föreläsning om cigaretter och snus och den var riktigt bra! Det handlade om varför man ska röka elelr snusa? och vad man får i sig för ämnen. Det handlade också om vilka som får göra dom här cigaretterna. Tro det eller ej med det är 3 åringar alltså barn i afrika tbx som odlar och tar fram narkotika. Så alltså eftersom dom jobbar med det så blir dom också sjuka och dör tidigt. Det var hemskt att sitta och lyssna på henne när hon berättade om det. Jag hade till emempel ingen aning om att det var farligt att röka vattenpipa. Men det är det...allt som har med glöd och rök att göra är farligt för kroppen. tur att jag inte har provat det för jag har avrit nära (i) hehe men nu vte jag :) jag tyckter såå synd om dom barn som tvingas att jobba och odla narkotika så att dom blir beroende själva. Så ni där ute som röker och snusar! sluta med det direkt för ni stödjer barnarbete.. usch sånt här gillar jag inte!



jag var in och läste lite om det och då hittade jag den här artikeln nedan för att H&M använder barnarbe!!

lite som jag tog av artikeln:

Avslöjandet gjordes av SVT:s Agenda som visar att underleverantörer H & M i Bangladesh köper in bomull som plockats av uzbekiska barn. Olika människorättsorganisationer beräknar att omkring 450 000 barn i centralasiatiska Uzbekistan arbetar på bomullsfälten under skördetiden. Enligt Agenda stänger skolorna månadsvis under den här perioder, och barn som är ner till sju år gamla jobbar åtta timmar per dag till usel lön


LÄS MER HÄR!





ALREADY GONE..





drar på träning nu sen julhandla med mamy :)



Insperation från cubus!




Chilla skoldagar...

Nu är det chill dagar i skolan..vi gör typ inget :) och jag är klar med allt för i år (Y) så jag har inga läxor eller nått. Idag målade jag på so sen såg vi på film på språkval sedan fick vi göra vad vi ville efter lunch så då spelade vi spel. Sedan slutade vi kl 14.00 ! imrogon lär det vell blir samma ungefär :) känns ganska onödigt..varför inte få lov istllet när man ändå inte gör nått i skolan ? aja dne e knepig.





GLÖM INTE OCH ANMÄLA DIG TILL TÄVLINGEN HÄR!




NI FÅR15 % RABATT AV MIG.





Här är några av alla mina favoriter på cocoo.se ! dom har fått in en mäng nya smycken som jag tycker du borde gå in och kolla på. Nu när det snart är jul så tänkte jag att ni skulle få 15% där :)
det är bara att enge rabattkoden: godjul
Nu äre bara in och välja och vraka!



Tredje advent!



Idag är det ju dags att tända det tredje ljuset! och det betyder att vi börjar närma oss jullov :D bara 1 vecka kvar i skolan nu det är chill :) och jag har en sak kvar att göra som jag har tänkt att sitta med hela dagen idag. En inlämningsuppgift på no. Sen har jag gjort klart allt för det här året och det känns så skönt! även fats jag är lite missnöjd..men sånt e livet! alltså blir det dålig uppdatering idag eftersom inte ens har börjat med no:n och den ska vara inte imorgon (n) inte så smart gjort av mig men nu äre bara att sätta igång!



GLÖM INTE OCH ANMÄLA DIG TILL TÄVLINGEN HÄR!


I Wish i was a punkrocker





GLÖM INTE OCH ANMÄLA DIG TILL TÄVLINGEN HÄR!



KLAR !







Sämst bilder jag vet x) men iaf så vrat jag äntligen klar med min sjal på slöjden igår ! och såhär ser den ut :)


Vad tycks ?


GLÖM INTE OCH ANMÄLA DIG TILL TÄVLINGEN HÄR!

One Time..

Dagarna springer ju iväg och jag har fullt upp igår var jag på sliperiet och fixade nelly och diddis hår. Det vra mkt roligt jag träffade även massa trevligt folk.Idag var det upp tidigt och åka och döma vrat bara 1 match idag :) sedan gick jag på stan och köpte massa julklappar! hundralapparna bara flög iväg idag ;o haha nedan för är bild på nellys frilla som jag gjorde :)


( annars hade jag inte fått lagt upp den )




GLÖM INTE OCH ANMÄLA DIG TILL TÄVLINGEN HÄR!





LUCIA



något jag inte har berättat var att jag var lucia :)



här vra hela tåget :)


VA MED I OUTFIT TÄVLINGEN HÄR!


TÄVLING!




Jag tycker det var länge sedan vi hade en outfit tävling! Ni får länka eran " outfit " och säga att ni är med så bestämmer jag ut en vinnare någon gång på slutet av nästa vecka ! Ni som inte har blogg kna även vara med :) ni får säga till så berättar jag hur vi löser det ;)  LYcka till !




Tidig kväll !

Nu ska jag äta sne ska jag fara ut på högland och spela en träningsmatch. Så jag hinner nog inte blogga nått mer idag tyvär..Jag ska fixa håret idag också för imrogon bitti så att jag inte måste kliva upp kl 5. Hehe se ska jag vell packa och sen kolla på glee :D och sen gå och sova tidigt idag eftersom det blir tidigt imrogon! ha det så bra alla ;)


LUCIA IMORGON





Yess imorgon äre lucia i skolan :) så vi hade genrep idag och dte gick inte så bra.. alla typ snacka as mkt så det tpg 3 timmar! vi stog alltså i 3 timmar snacka om jobbigt :o min rygg gick typ av..me till slut var dte bra (Y) så nu kna vi allt tills imorgon och det känns skönt. Åh andra sidan så ska vi vara på skolan imorgon kl halv 8 inte så skönt direkt.. men men man kan ju inte hoppa av nu :) ma känner att julen är här om några dagar nu! men idag kom tomten med ett g i eng vg i argumenationen och mvg på idrottsuppgiften såå jag har pustat ut riktigt nu. Jag har bara kvar no inlämningen som ska vara inne på måndag. Sedan är allt klar för det här året :)



DEBATT...PLASTIKOPERATION ?

Imorgon har vi debatt i skolan..jag är med hellman i min klass och vi ska fara mot plastikoperationer och det jag ska berätta om är typ att man ska våga vara sig själv och att man ska och blir älskad av andra som dne man är ( om det inte är fel på personerna i sin omgivning ) vi möter johanna och nadde och vi ska klå upp på käften..inte ordspråkligt sagt då :) men eftersom hellan och jag ska vinna kör vi på stort och ska ha kavaj! och då börjar jag funderar och så kom jag på att vi har en kavaj bland våra utklädningskläder..jag springer ivrigt upp på vinden och till slut hittade jag den. Det visade sig till och med vara en skönhet (Y) pappa hade den innan mamma och han gifte sig... det är till och men armpuffar på den haha :D





DAGENS OUTFIT


LOOK LIKE..





KILLEN HAR STIL !



PEAC

Eng prov idag.. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga det gick inte bra och inte dåligt någon stans därimellan så det är bara att hoppas attt man får G ! annars har det varit en ganska chill dag.. Har inte så mkt att säga :) Bror far till stockholm ikväll :o är grymt avis på honom! :( han ska vara där i 3-4 dagar och gå på stan och chilla medans man själv ska ha en massa prov och skit (Y) sen på freda kväll ska ha på en konsert i globen...ÅHÅÅÅÅ jag är sååå avis på han! men nästa gång blire det vell min tur. Jag är glad för hans skull :)



MY OwN BaG




Jag glömde säga att jag ska bara sy ihop ändarna på min sjal nu sen är den klar :D jag är lite chockad själv att det gick så snabbt ! men men då har ju tankarna börjat snurra om vilket mönster jag ska ha på min tygpåse :) och jag tänker att det är ju roligast om jaghar gjort mönstret själv..men för att inte göra det allt för svårt så tänker jag utgå från bilden ovan och utveckla och ändra så att det blir mitt eget liksom..ingen akn ha samma..I LIke iT !



Mmmm




Försovde mig imorse (Y) de gillas inte :/ fick stressa ihjäl mig för att
hinna med bussen..när jag då kom till skolan så var det Temadag idag
. Det var arbetsliv som tema :) det kom en massa personer från olika
jobb och utbildningar som vi fick lyssna till coh sedan så fick vi göra ett
intressetest. Det tycker jag var roligast ;D dte stog att yrken som designer,frisör,modell,hantverkare,filmfotograf,fotograf,konstnär,filmklippare,
försäljare skulle passa mig :) har dock haft huvudvärk idag (n) inte vanlig
huvudvärk utan ont i huvve liksom svårt att förklara ..och det är ju itne så
roligt att ha nu när jag ska plugga :/ men men får se hur det går!

Fick ett brev igår från min gamlakonfa ledare nu fteråt är han min
ungdomsledare om sportlovsläger! åååh så roligt det kommer bli säger jag bara :D
om det nu går vägen..men mamma tvingar mig typ fara med min bror om
ingen av mina kompisar kan. Haha får se hur det blir med det :) lägret går iaf
till åre den 9 - 13 feb så dit längtar jag riktigt mkt 8) på tal om längtar är ju inte
många dagar kvar till lov och jul och nyår..mmm I LikE !



PLUGGHÄSTEN

Nu ska jag plugghästen plugga sedan träning sedan plugga :D min dag är räddad... njaa men frisör here i come <3



TÄVLING !




Jaa nu kör vi på en tävling igen.. jag vet inte jag känner som att det borde vara min tur att vinna snart :) Den här tävlingen har söta Mikaelo fixat. Hoppas bara att det är min tur att vinna snart ;o haha men gå in och var med du också här! Om du gillar att fota så ska du absolut vara med.. Man får inte veta priset men man bör ha en camera alltså ! Det är Tvspelsweb.se som priset kommer ifrån :)



MUSIC I LOVE






TÄVLING !





KOLLLA VAD MAN KNA VINNA! gud nu lär man får hålla tummarna igen då :) hoppas det går vägen den här gången! för att vara med och tävla är dte bara att gå in hos den här tjejen --> http://kkalay.blogg.se
och anmäla er också :)



Håller tummarna stenhårt nu !!!!








DAGENS OUTFIT





Dommaren Evelina !






TJuue på er alla där ute kom nyss hem. Har varit och dömt små flickor :) och blivit några hundralappar rikare! det behövdes nu eftersom man ska köpa en massa julklappar. Det gick riktigt bra jag börjar bli säkrare och säkrare med visselpipan och nu blåser jag ganska mkt enligt mig själv hehe :) nu ska jag göra mig i ordning för att mamma har bjudit hem gäster. Familjen windsness kommer på besök. Men jag kommer nog stänga in mig på mitt rum och råplugga! eller ja vi får hoppas för det behöver jag verkligen.

Andra advent idag. ojoj vad tiden går fort.. nu äre bara 2 veckor kvar till jul och jag tror jag har köpt en julklapp :o men det lär stanna på den siffran ett bra tag till för att jag har 5 prov i veckan (n) det gillas inte..såå jag är lite stressad kommer nog få hoppa träningen på onsdag I think. Men när den här veckna är slut så har jag gjort vad jag kan (Y) och inte bara prvo har vi.. Det är ju även Lucia! det ska bli roligt.. men jag vet hur jag kommer känna på fredagmorgon.. men att vara nervös det hör ju till! Det kommer nog gå bra :) nää nu måste jag kila!



JULKLAPP




Kolla vad pappsen kom hem med idag! en förtidig julklapp :) därför jag ville ha den i skolan på fredag då de är lucia ;) Tack mormor och morfar för den här maniken som jag kommer ha användning för såååå mycket ..hehe nää jag suger verkligen på rimma! det får bli till att öva inför jul ;)


DAGENS OUTFIT





Lördagsmaten...



köttfärspizza med vitlöks sås och sallad mumma..


Pepparkakor





Idag har vi haft pepparkaks bakning och sne har jag pluggat ma så det är därför det har varit kass uppdatering (n) vi har även varit på en julfest i elimkyrkan här i stan med va mysigt :)


IDOL




Jag vill nog att det ska vara Erik och Tove i final..jag hejjar såklart på Erik ! :)

VIlka tycker ni ?


DAGENS OUTFIT





sy slöjd idag...





Idag hade vi syslöjd i skolan jag kommer längre och längre med min halsduk/sjal tycker jag :) ni ser en lite bit av den där uppe hehe jag tog på den lilla biten (n) vet ej varför..och nästa bild är skolans underbara symaskiner som man förstår sig på iaf (Y)


TV NU




Ska gå och lägga mig i soffan och kolla på glee nu :)


ÖNSKELISTA 09




Det här + lite till är vad jag önskar mig i år :) och fram för allt ett bra år 2010 !


SANT/FALSKT ?




Kolla in den här sjuka videon..tror ni att det är sant eller falskt ? jag vte inte riktigt vad jag ska tro.



och om ni vill se en annan vidrig video som är från 18+ igentligen kolla in den här --->

http://jallen285.blogspot.com/2009/11/arab-diving-accident-video.html

sen översta videon :)


nu ska jag plugga so jippeyyy höres senare !

HJÄLP ?



haha jag kan erkänna att jag inte är den bästa på att måla på paint ! men det ska föreställa en tygpåse i vilket fall och en sån ska jag sy på slöjden det är mitt nästa jobb och jag ska brodera något på den men jag vet inte vad..

Har ni några bra förslag ?



Nola/Park ? Frisör/ Mode&Styling ?

Idag var vi på nola/ park med skolan ja man fick välja och eftersom jag vet att jag ska söka frisör som 1 och det är ganska sälvklart vad man gör där så är jag mer orolig för mitt 2val. Så jag begav mig av till Nola skolan och kollade in Handels och Mode&Styling och eftersom jag älskar att sy och disigna så kna ni tänka er hur jag kände...gosh det är nästan så att jag är mer sugen på Mode&Styling än frisör..Men nej frisör det blir mitt 1 val :) och jag ligger precis på gränsen för betygen för att komma in förra året så man vte ju inte det kan ha sänkts mer eller så kan det har höjts med.. Men då har jag ju Mode&Styling som rädaren i nöden :) ..min plan är så här sy kläder och sånt på friteden jobba som frisör i kankse 8 år till jag blir less på det (Y) sen tänker jag utbilda mig till mäklare haha det är min plan i livet och den planen har jag säker ändra imorgon det vet man ju aldrig ;) men men jag känner mig trygg inför valet iaf :) Om jag ska berätta lite vad dom sa på Mode&Styling så berättade dom att i 1an syr man en sportjacka och en kjol, 2 så syr man en kavaj (då behöver jag inte köpa en nu) och i 3an så syr man sin egen balklänning det lät så roligt I tink :)

duscha nu, sen plugg sen plugg sen pluss sen lär jag somna bland böckerna (Y) tjing <3


Modevisning våren 09



Jag satt och kollade runt lite på facebook och då såg jag att det var någon som taggat mig ..och kolla vilken fin fin bild det var ;) från modevisningen i våras tror jag den var :) det var riktigt roligt !




Dagens outfit !






Julfika..<3



När jag kom hem från skolan idag så var jag allmänt less efter att fått reda på resultat från prov och sånt. Så jag tog fram julfika för det var jag vell iallafall värld för jag har faktiskt kämpat! sedan har jag kollat runt på olika bloggar och så..Nu så tänkte jag gå och plugga men jag känner jag jag fick ont i huvudet väldigt snabbt så jag kanske går och lägger mig istället? det är vell mamma som har smittat mig (Y)


RSS 2.0