Träning



ännu en måndag avklarad och nu är det bara 5 kvar innan det är sportlov och kanske utlandet underbart! Det var lite roligt att halva klassen anmälde sig sjuka idag och när vi kom till skolan så skulle vi söka upp bilder m.m på google det var det som var "provet" Men annars så hade vi en allmänt dryg som som måndagar alltid är. Vi hade curling också jag och denice hade ganska kul vi vann ju iaf! Träning har jag också hunnit med jag kom precis ifrån duschen nu ska jag kolla klart på en wallander film!


Skitgöra



Idag är det en helt vanlig Söndag som i mitt fall brukar betyda skitgöra.. på något konstigt vis så blir det att man sparar alla tråkiga saker tills söndagarna. Så jag ska städa mitt rum ( kan behövas ) och sen plugga på historian tills imrogon. Dryygggt med andra ord. Ha en bra dag!


Less..



Just nu sitter jag och pular på med detta värk! Men man blir ju lite less när man har nålat hela skiten och först då kommer man på att man skulle klippa tyget i 2 delar så den blir en längre halsduk.. Bra jobbat Evelina (y) då blir man lite less... Nelly är på väg hit typ snart vi får se vad vi hittar på kanske går ut och fotar lite :) hörs!


Insperation




Väldigt fin outfit enligt mig själv! Idag jag jag 2 timmar och dog av hunger för att få vänta på att träna sen har jag inte gjort så mkt.. Nu tänkte jag gå och vara kreativ och sy min leohalsduk klar den jag köpte för nån vecka sen men nu ska jag sy om den så den blir dubbelt så lång! nicee nicee Ha en bra kväll vänner!



Nicee dag!



Skjorta och byxor / Gina -  Smycken /  www.smyckenbyeveliina.blog.se

Ganska chill dag i skolan idag! Slutade vid 2 eller då skulle vi få information om alla val alternativ till 2an men eftersom jag redan vet vad jag ska välja så for jag hem :) Ska kämpa mig igenom Ma B och Eng B. Bara man få g så äre gjort sen (y) Nu ska jag gå och ta lite fika och sedan kolla på nått avsnitt av Solsidan sedan får vi se vad som händer ikväll!


GT




Två nya fina halsband ifrån gina..

Borde egentligen plugga just nu.. men är sjukttrött! Jag funderar på att sätta mig och kolla på stylisterna Jag missade programmet i måndags som jag sa att jag inte skulle missa haha wopps men tur det finns på internet!


Dagens




Chaa Detta har jag gått runt med idag! Imorse så hade vi klassråd och sen han vi klippa lite gradering sen har vi haft en stund svenska och sen prov som gick väldigt bra. Var inte svårt alls det gillas. Så idag en gång för alla så slutade vi tidigt ( halv 3 ) väldigt tidigt för våran del haha. Men eftersom jag och mamma skulle på resia så gick jag på stan med nathalie tills hon slutade vid halv 5. Sen har jag inte hunnit gjort så mer idag. Kan berätta vad som hände mig igår det var värsta otursdagen för mig!

Det som hände var:
Fick en hemsk morgon försovde mig..
slog sönder min älskade klocka (y)
Färgade håret och det blev GRÖNT men som tur fixade det sig.
Skrev ett väldigt långt inlägg till er men vips så var allt borta
+ mer saker som jag inte ska säga haha


Dö fula fågel Dö

Jag skrev ett ganska långt inlägg och vipps så var ALLT borta.. förvånar mig inte eftersom det bara hänt mig Dåliga saker hela tiden idag! Det måste nog vara en förbannelse över mig eller nått fel i kalendern att det är det 13 fast ändå inte. när det kommer sånna här dagar vill jag inget annat än dö...

Chris Mhina

Sitter just nu på skolan kom hit 07.25 typ (y) haha jag vet att jag är galen men pappa lovade att jag skulle få åka med honom och så i morse kommer han springandes och säger att han ha möte om typ några minuter så jag kan inte åka med han och då hade jag också missat bussen.. Så då fick jag skynda mig att gör mig klar och åka hit med mamma :) Nu på morgonen har vi som sagt egen hårvård ska bli skönt att fräscha ( stavas?) till håret! Igår så klippte jag även pappa och det vart faktiskt jättebra tummen upp för det (y) Denna video tycker ja är skitbra och jag tror att denna kille som även var med i rosas film ? kommer att bli stor :) Matilda i videon (tjejen) har ju även en blogg som jag läser och här är den.

Firework



Hej hopp! Kom för ett tag hem ifrån träningen där jag stukade foten.. så typiskt. Fast bara en lätt stukning som ur var! Ikväll skulle jag egentligen vara på skolan eftersom det är "öppethus" där för alla 9or med föräldrar men jag kände att jag behövde plugga istället. Fast innan det ska jag nog klippa pappa haha vet inte hur detta ska gå mamma lär vell få en chock då hon kommer hem men wtf! Imorgon har vi egentligen sovmorgon tills 12.10 men vi ska ha egen hårvård så då blir det ingen sovmorgon eller något men istället nyfärgat och kanske klippt (y) skönt aqtt få bort utväxten och allt. Ska nog också färga ögonbrynen :) vi ska även få veta våra betyg imorgon i kurs A hantverksbetyg.. åh blir nästan nervös när jag tänker på det. Men det jag också tänkte berätta är att vi har SJUKT mkt i skolan just nu.. så jag kommer nog inte hinna blogga så mkt på 2-3 veckor frammåt :( tråkigt men hoppas ni förstår!

Plugg att göra inom 2 veckor:
Prov färglära
Eng glosor + kunna en text
Prov i frisör historia
läsa 50 sidor i frisörhistoria boken
göra redovisning på en eng bok + att redovis den muntligt.
Ma prov
läsa ergonomi häftet ( som jag missade eftersom jag var hos tandläkaren)
Läsa några sidor i en ergonomi bok

Jaa vem sa att frisör va en slapp linje?! Jag har ju vad jag gör nu i 2-3 veckor på helgerna och vardagarna (y)

M.U:S.I:C



spelas om och om igen just nu..


Söndag

Idag är det söndag.. lite tråkigt eftersom det betyder att det är skola imorgon. Men det är bara att ta nya tag. Igår kväll så kom hanna och jag till konserten då dom hade 2 låtar kvar haha så det var inte mycket sett av det.. Men som tur träffade vi lite kompisar där och då hängde vi på dom och såg en film. Det blev en bra kväll trots allt! Idag har jag en hel saker som jag måste göra så kommer nog inte bli så bra bloggning idag tyvär. Men ni får ha en toppendag!
att göra:
Städa mitt rum
göra beställningar + lite andra smycken.
lägga ansiktsmask
plugga färglära
plugga ergonomi
+ massa mer jag inte kommer på

10.30


Konsert



Såhär går jag klädd ikväll! Snart kommer hanna hit och då ska jag klippa henne och sen ska vi ta bussen in till stan och gå på en konsert.. Ska bli kul :) Hade som sagt match tidigare idag emot täfteå och vi förlora med 5-1 men jag tycker ändå vi gjorde en bra match med så pass lite spelare..Hoppas ni får en toppen kväll!




Love & other drugs

Jag täkte tipsa er om den här filmen! jag ar själv inte sett den men jag tror den är jättebra.. Om den hade gått på bio här ho mig ikväll hade jag lätt gått på de. Nu ska jag slänga i mig frukost för att sedan fara och spela match! Är inte så sugen på den biten men men.. haha sen efter det ska jag klippa hanna det ska bli kul :) Ikväll vet jag inte vad jag hittar på men jag ska även göra några beställningar som jag fått. Nu måste jag skynda mig vi hörs senare puss!

Glad

Blir jätteglad när jag hör denna låt! just nu är jag stressad till 1000 eftersom min träning börjar 5 och jag vet fortfarande inte hur jag kommer dit och bullarna jag håller på att steka till middag bränns när som hellst och jag har inte  Börjat packa än haha. Men nu ska jag iväg på träning och så stannar jag förmodligen i stan med Hanna och så ska jag vara med henne ikväll så blir nog ingen mer bloggning så jag vill bara önska er en bra kväll allihopa!

wherever you will go




Tänkte lägga in en låt här också med då ska det ju såklart inte fungera men det var wherever you will go .. väldigt fin låt! Men nästa gång jag är på stan ska jag in på kicks och leta efter det här underbart fina nagellacket! Nu ska jag nog inte sitta nå mer framför datorn ikväll eftersom jag har ont i huvve ska gå och fixa mig lite nu plocka brynen lägga mask och göra eng läxan som jag sa här under.. ha en fortsatt bra kväll!


Nyaa



det var dom här sakerna jag fick med mig hem ifrån stan idag! mycket nöjd.. dock tyckte jag att earcuffen som jag gjorde var mkt snyggare! ska göra klar den nu btw med lite mer kors!

Ikväll ska jag annars: plocka ögonbrynen, lägga mask och göra eng läxan vi fick idag tills imrogon..


Borta!


( mobilbilder.. dålig kvalla jag vet)

Idag har jag tagit bort min tandställning!! Whiihooo äntligen säger jag bara :) och här åvanför ser ni ju resultatet! ganska stor tycker jag men det aknske inte ni tycker men en sak är säker och det är att det var fett värt! Hade tandställningen inte ens i ett år mars - januari. Och just nu har jag en annan en tråd bakom tänderna men det ser man inte som tur är :) och tänk att jag kommer att få ha såhär i hela mitt liv nu.. Jag ångrar mig inte! Nu ska jag bara boka tid för att sätta in ett tandsmycke också det blir detta as bra :)

Jag var där en kvar tidigare och fick komma in på en gång så då vart jag färdigt tidigare också.. då gick jag en snabbis på stan och fick med mig en hel del saker hem faktiskt! kunde inte hålla fingrarna borta ännu en till skinnjacka vart det min 5 te :o funderar på att sälja några utav dom! en ear cuff lite smyckessaker och en sjal mycket nöjd chej här ;D






Love




love is something beautiful.



Goodiiis



Sitter just nu här med min godisburk fast jag egentligen ska äta det! haha typiskt.. men det var faktiskt billigt godis igår och det är inte så ofta så man måste ju passa på att köpa när det är det.. Annars så tycker jag att det går väldigt bra med mitt nyttiga ätande(Förutom kladdkakan idag på skolan också).

Efter skola idag så gick ja denice nathalie och jessica hem till denice för att hämta pengar för att sedan fara ner på stan.. När vi kommer fram skyndar vi oss eftersom vi vill åka buss ifrån valla ner på stan men vi inser att vi missat bussen och bestämmer oss för att gå ner ist. Men denice skulle bara springa och låsa dörren eftersom hon glömde det. Då denice är inne coh låser så kommer ju bussen såklart så jag jessica och nathalie stälelr oss och skriker och hoppar på denice och hon kommer springades.. Undrar bara vad dom i bussen tänkte om oss.. haha men kul hade vi tack för idag tjejer!


En outfit



Slängde ihop en outfit såhär på kvällskvisten! Imorgon på morgonen så har vi färglära så då har vi fixat modeller som vi ska färga på bland annat min mamma haha (y) Men Imorgon ska jag bara springa på stan och köpa en sak sedan kommer jag hem på direkten så då ska jag blogga förhoppningsvis lite mer :) har tappat suget lite känner jag.. kommer in 2 kanske 3 nyheter på www.smyckenbyeveliina.blogg.se imrogon! bland annat den ringen jag har i outfiten nedan.. God natt sötnosar!


Dan före Dagen


 
Byxor och kavaj / Gina  Tröja / H&M  Ring/ www.smyckenbyeveliina.blogg.se ( En Nyhet!!)
Såhär gick jag klädd idag! hade egentligen sovmorgon tills 12.10 men jag nathalie sabina och stina gick och kollade på esteternas show som 3orna ahr varje år. Hinner inte skriva så mkt nu för jag ska kila iväg på träning..hörs när jag kommer hem. Kram

Imorgon gäller det!



Stylisterna




Kolla in detta program! Jag tänker då inte missa det nästa måndag.. tror det kan bli kul att kolla på :)...


Bikini



Jag tänkte tipsa er om den här jättefina bikinin som kommer ifrån H&M! nu när det är spikat att mamma får ledigt på sportlovet v.10 så känns det som att det lutar åt det håller att det blir en utomlandsresa och hur roligst är det inte att ha en ny bikini då? Men tyvär så är dom slut på H&Ms hemsida så jag undrar bara när dom kommer in i affären så får man haffa en då om man har tur! Känns iaf underbart om vi skulle komma iväg på höstlovet ska in och kolla lite resor nu.. har ni nått tips på vart man kan fara i mars där det är varmt ?

Mitt rum ser för ******* ut just nu så jag måste faktiskt ta mig i kragen och börja städa upp lite! hörs kanske senare..





My Siblings



Haha denna bjuder jag på! om mina syskon gör det är ju frågan.. Imorse så hade jag muntlig redovisning och det gick faktiskt riktigt bra! Roligt att man oroar sig så mucket för saker som man egentligen vte att man klarar lätt som en plätt. Jag glömde bort en liten sak men det vare ju inget som märkte så det var lungt :) efter det så hade vi curling jag minns att det var roligare än vad det var..så en liten besvikelse där. Annars så har hunnit med att träna idag också.


Mitt örhänge



Tänkte bara visa er mitt örhänge som jag gjorde häromdagen! hade bara 2 kors hemma så ska köpa fler och sätta fast.. men vad tycker ni? Själv är jag helnöjd och tycker det är skitsnyggt!!!! nu är jag nog och käkar götta på matkompaniet....



Söndag...






cha cha såhär ser jag ut idag! inte för att man ser så bra men.. haha snart ska jag dra in på ett möte i stan sedan ska jag åka vidare med min familj till matkompaniet i själevad för att käka mumma. Peter och Irina kanske också följer med vem vet. Idag har jag duschat och lagt inpackning i mitt hår så just nu Älskar jag det! Så mjukt och skönt och jaa underbart helt enkelt! Jag har även pluggat idag eftersom vi har muntlig redovisning imrogn (y) ikväll ska jag fortsätta plugga så kanske inte blir så mkt mer bloggning så ha en fortsatt bra dag!

2 dagar kvar nu!!!



Nyheter



1 skjorta 2 tunikor lite underkläder en ring 2 halsdukar 1 päls 1 leo 2 blommor till håret då man ska vara lite finare :)

det var alltså detta jag fyndade idag på stan nöjd kej här!



Lördagsmys



Man fryser då man är inne man fryser då man är i skolan och man fryser då man är hemma.. inte konstigt om man får sköldskador! Just nu sitter jag med linne,tröja,hood och en mjukisfilt men jag fryser ändå..galet kallt ute. -30 borde det vara lag på att det inte får vara usch nu är jag less på vintern och vill ha sommar! En god nyhet är att istället för att vi ( mig och min familj) ska åka utomland i påsk kanske det blir i feb, hur awesome är inte det på en skala? det är ju om några veckor bara.. men som sagt inget bestämt än. Snart ska jag lägga mig framför den öppna spisen och läöa på lite inför våran muntliga redovisning på måndag, på en lördag jag vet.



TIPS



Jag tänkte tipsa er om det här korset som kommer ifrån glitter och är typ en nyckelhängare fast det blir skitsnyggt om man gör om det till ett örhänge! Tänk er att man lägger över håret på en sida och rufsar till det lite och på den andra sidan har man detta örhänge. På kroppen har man haremsbyxor och en pösig tröja och wola snyggast på festen!



The city



Det här är idag på luchen..Tog en sväng in till stan med hanna! vi åt sallad och gick på stan snackade och hade det trevligheter. Gött med lite frihet på en lördag. Så jag har haft en bra dag fick även hem en hel del saker ifrån stan som jag ska visa senare. Har fått in lite nya smyckes saker så får se om jag hinner knycka ihop lite smycken ikväll så kommer det förmodligen upp Nyheter i smyckesbloggen imorgon!Fick hem en fin fin ring idag ifrån stan som jag älskar..och jag äör väldigt nöjd med inköpen. Men nu ska jag käka igen haha hörs sen

xoxo


Tonight



Såhär se jag ut ikväll och hade även detta i skolan! jag hinner inte skriva så mkt har brottom ska in till stan med hanna.. Så ni får ha en superkväll allihopa så hörs vi imrogon bitti istället.. Nu ska jag och hanna röja på stan! Seyaaah!


Friday Night


Har just nu Engelska sitter och skriver en saga typ som handlar om en tjej som har bråkat med hennes kille och kör iväg ut i skogen där hon möter upp en man som vaknade upp fastbunden i ett hus och tjejen ska försöka hjälpa den här killen och dom andra människorna i huset därifrån.. Fantasifull... haha kommer bli typ världens sämsta men har faktiskt lite press på mig nu! ska vara klar vid 3 så måste skynda mig nu.. klockan 5 ska jag träna för första gången denna vecka så jag uppdaterar lite senare ikväll! här har ni lite goa låtar iaf..

Önskat Inlägg?




cha cha sitter här och läser mina bloggar.. just nu har jag engentligen inget vettigt och skriva käkker inget sug för att blogga direkt så tänkte fråga er om det är någon som har lust att önska ett Inlägg? Skulle vara roligt isf så jag kommer igång lite! ni kan ju bara kommentera i dett inlägg om vad du skulle veta emr om mig om elelr vad du vill läsa :)

Annars så tänkte jag gå och knycka ihop ett sånt här örhänge till mig! kanske kommer upp på min smyckessida cokså om det finns något intresse? ...Annars får ni ha det bra så länge :)

5 dagar kvar nu btw!!!




FIKA



Idag efter skolan så tog jag en fika med katja på stan. Den behövdes verkligen var ju ett tag sedan jag träffade den sötnosen! Idag i skolan så satt jag och typ sov vi hade 3 ganska långa lektioner på varandra med typ 5 min rast imellan från lunchen fram till halv4 snacka om drygt! På engelskan började vi skriva en berättelse som jag tyvär nog måste jobba med lite ikväll för att hinna klart med tills irmogon. Ska snart gå och göra en ansiktsmask också!





Feather



Måste visa er vad jag gjorde häromdagen då jag hade tråkigt..tog fram en tuschpenna och börja måla lite och vips hade jag en fjäder på handleden! Eller jaa det är vad det ska föreställa iaf haha Glömde säga att det bara är 7 dagar kvar sedan får jag ta bort min tandställning!!! hur awesome är inte det ? Funderar på att boka in en tid för tandsmycke då cokså får se hur det blir om jag ska vänta lite eller :) men just nu känns det jättebra eftersom jag snart haft den i ett år men det var fett värt ska jag säga!


CLOSE TO ME



Just nu ligger den här låten lite lite närmare mitt hjärtan än alla andra på min spotifylista så tycker du ska trycka på Play knappen här åvanför och lyssna en sväng! Imorse så klippte vi gradering alltså ungefär page Gick ganska bra..kul att få klippa igen var ju ett tag sen sist. Annars så hade vi Sv, Datakunskap och Hantverksorgentering idag. ikväll ska jag börja läsa en himla eng bok som vi ska ha läst klart om 3 veckor..hatar engelska det är det värsta jag vet eftersom jag suger på det (y) men nu ska jag käka hörs!


Viva la diva



Idag när jag for in till stan emd bussen så var jag tvungen att ta en tidigare buss eftersom det precis var ett lucka då jag ville ta bussen! Så då när jag och bella kom till stan så gick vi in på Åhlens en sväng..och det här läppstiftet fick lov att följa med hem. Det är nr 18 och heter Fudge kostade 60 kr.typ hudfärgat läppstift med lite glans i. Det var väldigt svårt att få det att fasta på bild men om  ni är intresserad kan ni gå och prova själv i någon butik! :)


TodaY



Skojrta/ vila - Linne/ ullared - tights med fickor ( rätt så nya) / JC - ringar / www.smyckenbyeveliina.blogg.se

idag så gick jag klädd såhär! Vart ju ingen lång dag i skolan precis men det hände en lite rolig sak.. Dom kom ifrån P4 (radion) och skulle utse årets Västernorrlandsbo eller vad dom nu sa och det vart amanda i min klass.. Så hon fick diplom och en jättestor fin bukett. Ni kanske har hört om våldtäckten i bjästa? Den var amnda som trodde på flcikan som blev våldtagen så det var därför hon vann :) Så klockan halv 4 kommer vi vara på radion eller iaf i bakrunden haha


Frukost

Sitter just nu och käkar frulle medans ja läser lite bloggar! Från och med har vi Hvfr1 sovmorgon på tisdagar fram till 12.10 ! hur skönt känns inte det ? och även på tisdagar till 10 äntligen lite chill i vårat schema det har vi längtat efteer! Men idag börjar vi 12.10 och slutar 13.00 haha ganska ovärt att fara dit men hur duktig är man inte då :) men i vanliga fall slutar vi halv 4. Tänkte ge er litet nyttigt tips! ett av mina nyårslöften var att börja äta nyttigare så just nu har ja på mina mackor keso och typ skinka eller gurka osv ..Nyttigt men gott! :)
Nää nu måste jag göra mig i ordning för skola...hörs senare!
xoxo

SVAR på kommentarer!

Anonym om SVAR:
headern är jätte konstig ser inte första delen av det du skriver, alltså de första bokstäverna försvinner som om det ska gå att "rulla" åt ssidan. sämst att förklara jag vet. haha

simpel men soft header. ja kan inte se första delen av din text på bloggen. de är som att hela skärmen är för långt till vänster.. :P

2011-01-10 @ 11:19:54
URL:

Det är nämligen så att jag vet inte vad som händer med min blogg just nu men för vissa så är min blogg utdragen jättelångt till vänster så att ni ser inte vad som står efetrsom att sidan typ halveras. jag är också väldigt dålig på att förklara!

Är det någon som möjligen vet hur jag kan lösa detta!? det konstiga är att det är bara för vissa det är fel.. min bror tror att det var vara ni som nu har problemet att det är nått fel på eran webbläsare men det tror inte jag !

Jag ska försöka lösa det här problemet emn jag vet inte hur jag ska gå till väga elelr vart jag ska vända mig så är jätte tacksam för tips elelr förslag! Krmarar



Elin Kling



Har ni sett den fantastiksa Nyheten!? Elin kling har designat en kollektion som H&M ska gå ut med.. Längtar tills den dagen dom släpper den! Elin Kling har i samarbete med H&M tagit fram en kollektion med 9 plagg och två accessoarer som är modern, ljus och minimalistiskt med bohemiska influenser där innebörden "Less is more" får en viktig innebörd. Kollektionen kommer att börja säljas den 3 februari och vill ni läsa mer om kollektionen och samarbetet kan ni göra det här. Inte att glömma att 10% av försäljningspriset skänks till UNICEF hur bra är inte det ?




Måndag


Bycor/ gina - Skjorta/ JC - Ringar/ www.smyckenbyeveliina.blogg.se , lindex - klocka/ marknad
Kom för en stund sen hem ifrån skolan! Ganska ovärd dag först hade vi historia som vi bara pratade lite allmänt på sen idrott som jag inte kunde vara med på efetrsom jag är lite hängig sen sv en liten stund sen slutade vi.. Ma läraren var inte där så vi fick sluta tidigt :) sköönt! Nu ska jag ta mina pissemissar lägga mig och kolla på en film i sängen och vila lite. Ikväll blir det inget speciellt kanske läggen en hårinpackning eller nått liknande :) ses senare!


Back to school



Bild ifrån lisaplace.devote.se! grym blogg det där som jag tycker ni ska kika in på. Ikväll har jag gått ut på en promenad tränat ett gympa pass duschat lagt ansiktsmask rakat benen och nu ska jag fika lite för att sedan gå och lägga mig. Skola imorgon.. känns sådär skippar idrotten eftersom jag har ont i halsen(n) men roligt att träffa klasskompisarna igen!

Jag undrar om det finns något intresse för örhänget på bilden ? Funderar på att införskaffa det till www.smyckenbyeveliina.blogg.se nämligen.


SVAR

Är du kär just nu? ;)
Din roligaste vän,din bästa vän? asså det är olika frågor om du fattar :D sakanr dej <3!

Svar: Nej jag är inte kär just nu i någon..och jag har många jättefina vänner som jag tycker jättemycket om men dom som står mig närmast är nog Nelly,Katja och Hanna :) Och alla är ju roliga på olika sätt ;) Saknar dig också katja!

1.saknar du någon speciell vän?

2.vad vill du med ditt liv?

3.vad är det finaste någon kan göra för dig?


Svar: 1. Nej det tror jag inte försöker hålla bra kontakt med mina kompisar med det var ett tag sedan jag var med katja och hanna! Och sedan saknar jag dom i klassen efetrsom vi inte träffats under lovet något :) 

 2. Svår fråga! Men jag antar att jag vill leva mitt liv och inte typ stressa igenom det! Sedan vill jag ändra på saker och ting som är fel osv och hjälpa andra människor! Och sen vill man ju alltid vara lycklig ;)

3. Oj svår fråga där också! Men det är vell att visa att man är en trogen vän som alltid finns vid ens sida och inte sviker en typ :) 



hur gammal är du?

Svar: Jag är 16 år och fyller 17 i oktober! :)



Vad har du alltid med dig, vart du än går :) ?

Svar: Min mobil..haha klarar inte av att vara utan den!

Drömyrke? Favoritartist? Favoritfilm? :)

svar:
Jag har alltid drömt om att bli frisör och det håller jag på att utbilda mig till just nu! Men det finna ju många andra drömjobb med som typ stylist,mäklare och att få starta ett eget klädmärke!

 Favoritartist har jag faktiskt ingen lyssnar på nästan all sorts musik och har inte hittat någon som jag tycker om speciellt mycket.

 Favoritfilm då måste jag nog säga stepupfilmerna! Dom är så otroligt bra och romantiska ..gillar dans och gillar romantikfilmmer och i stepup ingår båda.

vilka bloggar läser du?
hur länge har du bloggat?
vad ska din favoritblogg skriva om?
favorit klädaffär?

Svar:
Jag läser många bloggar men några är:
http://akerstroms.blogg.se/

http://nyheter24.se/modette/vicktoria

http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/

http://fannystaaf.se/

http://nyheter24.se/modette/esmeraldanilsdotter

Sen läser jag även mina kompisars bloggar!

Jag har nog bloggat i 2 år ca och dom flesta bloggarna jag läser handlar om mode! Min favortit klädaffär är nog en blandning av H&M, Bikbok och gina!

1. varför började du blogga?
 2.hur hög statistik har du?
¨
svar:
Det började med att jag först skrev på bilddagboken varje dag och så skrev alla till mig att jag skulle starta en blogg så då gjorde jag det till slut :)

Jag har runt 50 läsare per dag inte så mkt kanske men en bra början och det duger för mig! :)


1. hur får man en bra blogg med många läsare?
2.tjänar du pengar på att blogga?

Svar: 1.
Jag tror att man ska ha en blogg som sticker ut att man inte gör som alla andra och sedan tror jag att det är viktigt att få med läsarna på ett hörn att ställa frågor till dom osv att dom får vara lite aktiva elelr vad man ska säga.

2. Nej jag bloggar bara för kul ;)

Vad har du för framtidsplaner?
Ditt bästa skönhetstips?

Svar:
Mina framtidsplaner är att utbilda mig klart till frisör och jobba som det i några år kanske ta paus i ett år och fara ut och resa! Skaffa familj och efter kanske 10 år elelr nått inom frisöryrket tror jag att jag vill utbilda mig till något annat.

Mitt bästa skönhetstips är att man ska ta tid för sig själv någon gång i veckan. Träna regelbundet och hålla sig borta ifrån onyttigheterna. Då mår kroppen bättre och man får också bättre hud m.m!

1.Beskriv dig själv med 3 ord.
2.Vem av dina vänner är mest lik dig på utseendet?
3.Och vem på personlighet?

Svar: 1. hmm jag tror att jag är Snäll, En kämpe och hjälpsam.
2. Jag tror att jag måste säga Nelly eftersom vi båda har gan ska långt brunt hår.
3. På den biten kommer jag faktiskt inte på någon men om jag måste säga så tror jag att det blir hanna eftersom vi båda spelar innebandy och gillar mode!

Favoritprogram på tv?

Svar:
One tree hill är det bästa programmet jag någonsin sett och kommer nog alltid vara det! SESONGSTBTW SÅ ÄR DET SESONGSSTART PÅ ONE TREE HILL IKVÄLL 18.00 PÅ KANAL 5!!!!

*Bästa minnet 2010?
*Hur tror du ditt liv ser ut om 10 år?
*Färgat håret? Isåfall, vilken hårfärg som du har haft gillar du mest?
*Har du haft någon blogg innan denna?

Svar: 
1. När jag gick ut 9an och sen Hamnfesten och några dagar efetr det! :)
2. Jag tror att jag bor med min man och 1 barn i en större stad  och att jag jobbar som frisör!
3. Jag har varit blond i hela mitt liv tills i november då jag färgade brunt och jag ångrar mig faktiskt inte..jag trivs jätte bra i brunt hår men det är klart att jag saknar det blonda lite grann :) Kommer nog bli blond till sommaren igen!
4. Nej detta är min första blogg!


vad utmärker dig som bloggare?

Svar:
Svåraste frågan! men det är vell hur jag Inspererar mig själv i modet och hur jag matchar kläder kanske? haha


sÖNDAG



Idag är det en söndag. Söndag innan skolan börjar! Shiiet vad fort lovet har gått.. har inte hängt med som vanligt. Jag orkar inte skola imorgon..ännu värre är det att jag börjar bli sjuk har ont i halsen och är snuvig och mamma säger att jag är svullen i hela ansiktet + att jag har ont i magen KUL (y) Förhoppningsvis är det inget men det lär vi ju märka. Igår var jag bara hemma coh vilade mig och så kom brorsan hem ifrån motala. På kvällen la jag mig i sängen med massa kuddar och filtar och såg 2 wallanderfilmer alltid lika bra! Funderar på att kolla på nån idag med..men det är mkt annat man också ska göra som alltid. Ska försöka fixa visitkort till smyckesbloggen och sedan försöka komma ut och övningsköra lite + att gå på en promenad. Får se vart denna tag tar vägen!


9 dagar kvar! längtar!!!

GO!!




Eftersom jag har kommit lite efter med bloggningen och det var ju ett tag sen vi körde på en frågestund så varför inte när jag bara ska vara hemma ikväll? Jag sätter stopp när jag känner för det :)

Så passa på att fråga nu om det är nått du undrar!


Fredeag




efter matchen imorse så for jag hem och käka lite och gjorde mig i ordning sedan drog jag till stan med nelly! Med mig hem därifrån fick jag med mig dessa 3 saker.. ett par byxor som jag hitta billigt på rean en fransväska som jag inte vte om jag ska behålla( vad tycker du om den?) Och en ansiktsmask! den va ganska dyr.. men dom säger att den är jättebra! och man vet ju inte om dom ljuger elelr om dom talar sanning förns man själv provat :) ska berätta sen hur jag tycker den var. Jag får sån torr hud och speciellt just nu på vintern! Jag får smörja mig flera gånger per dag. har faktiskt börjat lägga mer pengar på att vårda mitt ansikte senaste tiden..sen mammas sminkparty var. Tjejen som höll i det sa faktiskt en bra sak som jag troligen tog åt mig..

: Vissa lägger  jätte mycket pengar på en klänning som man kanske använder 1 elelr två gånger? Istället borde man lägga pengarna på att vårda sitt ansikte eftersom det visar man varje dag!


fredagsmys



Sigge och jag har fredagsmys på hög nivå! Snart ska jag gå och lägga en ansiktsmask on my face.. Tänkte bara ta det lungt idag eftersom jag har haft cup hela veckan. En bronsplats blev det för våran del. Lite surt enligt mig eftersom i onsdags så mötte vi det laget som kammade hem guldet idag och då vann vi över dom! Vi hade bara inge flyt igår ribban stolpen mållinjen ribban ribban stolpen på ett ungefär. Ska ta och ladda hem lite goa filmer som jag sen ska lägga mig och kolla på.


Nyheter!




Lite nyhter Hos...www.smyckenbyeveliina.blogg.se !

Idag har jag pulat på lite med detta skcikat iväg några beställningar och så (y) Nu snart ska jag slänga i mig lite mat och sedan är det inte länge kvar till matchdags! TAGGA



Semii

Bild: weheartit
Godmorgon! jag vaknade för en timme sedan och har bara hunnit äta lite frukost. Jag sov i 13 nästan 14 timmar och vaknade med huvudvärk det var vell inte det jag hade planerat precis (n) Ikväll ska vi spela semi nämligen kl 19.50 på skyttis arena här i stan! Dom vi möter vann vi emot igår med 1-0 fast vi spelade sämst .våra tränare sa att vi aldrig spelat så dåligt.. så nu äre bara tagga det här så tar vi hem vinsten till finalen imrogon bitti :) jag har fått hem lite saker som jag beställt så ikväll kommer det även upp lite nyheter på www.smyckenbyeveliina.blogg.se så kika gärna i då. Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning hugs!

Nyheter

Lite goa nyheter ifrån H&M..Imorse var jag uppe tidigt för att spela match. Enligt våra tränare så spelade vi jättedåligt och att dom aldrig sett oss så dåliga. Jag vet inte om jag fortfarande hade sömniga ögon men jag tyckte vi spelade helt okej..vi vann ju iaf! snart ska jag ta bussen in till stan igen för att spela ytterligare en match på skyttis! Och om vi vinner den så kommer vi 2a i gruppen har jag för mig och får alltså spela semi :) nu vart dte mkt innebnady snack känner jag men det är dte mitt liv består utav denna vecka!
Imorogn ska jag på stan med nelly och så ska vi käka på max yeyy!

SIGGE





( klicka på dom små bilderna bilderna för att få dom söttre)

Åh ser ni vilken ögonsten vi har? Kan inte sluta kolla på han..så otroligt söt man kna vara! Och han är jättegosig och spinner högt som bara den jättego kissemisse<3 Idag så spelade jag amcth imorse.. Det gick vell sådär tyckte inte att Resultatet vart rättvist men vi tar dom i finalen! vi görlorade med 4-2 men det kunde lika väl ha varit dom som förlorat med 4-2 aja nu taggar jag inför nästa match som börjar kl 8 på nolahallen. Den ska vi ta!

Har ni haft en bra dag ? :)




Kitten



imorogn bitti ska jag hämta en töt liten kattunge som jag har väntat på sen julafton! Vi ska döpa den till sigge :) Det kommer nog upp en bild imorgon på han men han är otroligt sööt och han är en av dom vackraste slagen med klarblåa ögon..min nya favorit! annars så börjar paradiscupen imorgon och den bågår tills fredag. Det betyder att jag kommer troligtvis inte blogga så jätte mycket och att jag kommer gå runt i träningskläder hela vecka på ett ungefär. Första matchen imrogon går av stapeln kl 11.30 imrogon bitti på sporthallen och sen har vi även en match senare på kvällen nån gång runt 7 .. förra året kom vi till final så skulle vara roligt att ta hem ett guld i år! Nu blir det till att sussa sov gott mina vänner!



Friends



denna skjorta fick jag emd mig hem igår ifrån stan.. Nu ska jag och nelly göra den klassiska höstgrytan som alla som gått på geneskolan vet vad det är. Den är ganska god faktiskt! ikväll kommer det lite random domsjöbor hit och vi ska ha allmänt kul och sysselsätta oss med sällskapsspel (Y) HA EN BRA KVÄLL!

XOXO


En Uppsättning




Här är en frisyr som jag gjorde på rebecca på nyår.. Annars sitter jag här med nelly just nu och jag har lockat hennes hår och så har vi snackat m.m Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :) Igår så gjorde jag räkbakelser som vi åt bara sådär på en söndagskväll dom vart jättegoda men inte dom vackraste så tog aldrig kort på dom. Men nu ska vi fortsätta leka ha en bra dag! :)

xoxo





Nyår




Lite bilder ifrån en underbar Nyår! kunde inte bli bättre..

Hade ni en bra Nyår ? :)



stan




Drar in på stran med ma & pa och det är såhär jag ser ut.. ses senare!

xoxo


06:07:08:09:10





haha detta bju jag på! Fina egobilder ifrån dom senaste åren... ja lite har man vell förändrats iaf ;)



Nyheter!



Bild: ElinWahlberg

Lite nyheter ifrån H&M... :)






RSS 2.0