fulla rullar




Här är min första uppsättnig som vi gjorde i tisdags.. Skulle vara typ en medelålders frisyr. sorry för dålig uppdatering senaste dagarna men det har varit full rulle hela tiden! I tisdags städade vi huset eftersom min bror fyller 18 hela år idag Grattiis! så strax rullar det in massor med folk här..senare på kvällen drog jag till nelly snackade och såg på idol. Igår så hoppade jag över träningen eftersom jag är snuvig och förkyld. For sedan in på tjejkväll och hittade lite smått och gott som jag kan visa er sen. Idag ska jag fira brorsan och äta massa tårta och vara social..Sen blir det läxa! Vi har väldigt mkt läxor enligt mig! sånt gillar vi inte.. men vad gör man liksom? bara att gilla läget (y) imorgon bitti ska vi tvätta håret göra hårmassage och lägga inpackning på varandra! ska bli jätteskönt.. styling ingår såklart också =) nää nu måste jag ta tag i plugget vi höres! <3



oufit




Här har ni dagens outfit tröja gina skor åhlens klocka nån mässa och lite olika ringar! nä nu ska jag ta mig i kragen och fortsätta med natukunskapen inte lätt när man sitter med en dator framför en..






New




Skor - Åhlens

Här är mina nya älsklingar! går till och med dom inomhus ( elelr har gjort det hela helgen ) skitsnygga enligt mig själv coh sååå sköna! ångrar mig inte ett dugg och det sved väldigt lite i plånkan för dom här underbara skorna! Idag slutade vi 11.00 då gick vi först och åt på skolan sedan drog jag mig hemmåt. ganska konstigt att man får så mkt gjort i skolan när man har lektioner gämfört med när man ska jobba själv eller jobba hemma.. Jag har iaf jobbat lite med naturkunskapen och ska fortsätta snart ska renskriva den på datorn med så jag får det klart. Ikväll har jag innebandy träning sen lär jag vell dega.. ganska nicee dag höh oj just jag har fixat prao plats med! på rut & karl det blir nog super!


God natt



Bild - HÄR

Hur fin är inte denna jumpsuiten från Bikbok? jag vill ha! men frågan är ju bara om den sitter lika snyggt på mig som på den grymma tjejjen med grymma stilen på bilden. Det får jag ta reda påhelt enkelt... Annars har jag inte så mkt att säga är inte på den bästa humöret just nu direkt så ska gå och packa ner sakerna inför imrogon då de är skola igen ny vecka ny dag - God Natt <3


Match!



Godmorgon! ni får stu ut med denna jätefina bild verkligen som är 1 år gammal ca HAHA iaf så var det när vi tog silver i paradiscupen :) Men inte äre någon cup idag ? Nej för det är Seriestart! Första matchen och den ska vi ge oss banneme för att vinna vem vill inte ha en bra seriestart? Kom  igenn nu brudar TAGGA!!! jag kommer nu äta en riktig bra frukost kanske blir en gröt på smeten till och med! sedan byta om och dra mig emot samlingen.. ha det så bra så ses vi senare idag/ ikväll kramen!


UPPDATERING :

Vi vann med 7-1 och jag gjorde ett mål mycket bra spelat tjejer gött med bra seriestart!


SKRÄCKISAR

 

TRAILER

1. På första plats hamnar denna film den är både spännade bra och läskig! Den var inte seg utan spännande hela tiden!

Dr. Abigail Tyler kommer till Alaska för att intervjua människor som sägs ha blivit bortförda av Aliens. Det visar sig att de alla, oberoende av varandra, har samma detaljerade historia att berätta och Tyler kommer en skrämmande sanning på spåren ...




2. The hills have eyes.

TRAILER

Familjen Carter är på väg genom natten i sin husbil, på semester till Kalifornien, men stoppas brutalt i ödemarken av en galen och bizarr familj med uppenbar fallenhet för kannibalism. En efter en faller Carters familjemedlemmar offer för mördarna, men någon slår tillbaka med ursinnig kraft.




3. House of wax

TRAILER


Manusförfattarna Chad och Carey Hayes har uppdaterat historien, som den här gången handlar om ett gäng ungdomar på väg till en fotbollsmatch. De råkar hamna i en övergiven småstad, som av två mordlystna bröder förvandlats till ett enda stort fasansfullt vaxkabinett bestående av människor, vilka haft oturen att passera staden..


SÅdär här har ni ett gäng bra skräckisar! Vad passar inte bättre till en lördagskväll än det ? NU ska jag fika lite.. Måste säga att det är roligt att så många gamla läsare har kommit tillbaka igen! och även några nya jättekul hoppas ni stannar.. Men att kommentera är ni dess värre lite sämre på haha jag tänker inte tvinga någon men blir roligare för mig om ni slänger in lite kommentarer och inte bara läser ;) men vi hörs kramen <3



underwear



Cubus 199 :-

Hur sött nattlinne är inte detta!? Det haffade Ramona till en utav hennes kompisar i present igår när vi var på stan och jag föll lika mkt för det smo hno gjorde! Man kanske ska slå till ? PÅ cubus hittar ni dom som sagt. Jag har läst för det mesta idag bra liv jag verkar ha elelr? haha har även ätit utav alla kakor mamma bakat brorsan fyller 18 på torsdag så då blire kalas! Just nu är jag lite sur eftersom varken mobilen elelr cameran vill fungera så att jag akn lägga in lite bilder som jag skulle visa er! då blir man less..





Höstsnyggt



Bild - weheartit

Godmorgon! Jag vaknade runt 12 brukar egentligen inte sova så länge men vad gör man inte när man inte har något planerat för dagen och är trött. Har ingen ting planerat för imorgon heller förutom att jag har hemma match! Ska bli kul första seriematchen och allt det ska vi ta brudar! Igår var jag bara hemma och tog det lungt såg en film med mamma. Det får helt enkelt bli en överraskningsdag idag.. Ska nog ta tag och läsa i Sv boken. Vi hörs senare kram


By Kenza



Hallå där alla goa läsare! Imorse förovde jag mig pgav kanske min konstiga dröm.. När jag vaknade trodde jag att min dröm var sann och stängde därför av väckarklockan och somnade om. En timme senare kommer mamma in och väcker mig och frågar om jag har sovmorgon och då får jag panik men som tur var kunde jag åka med pappa! JUst nu sitter jag med ett gäng i klassen på bibblan och surfar runt lite vi börjar snart våran Eng lektion sedan slutar vi.

Jag tänkte passa på att tipsa er om dom här snygga ringarna som kommer från Kenzas nya smyckeskollektion på guldfynd! Grymt snygga ringar men om du vill ha med dig en hem svider det nog lite i plånkan. Men dom flesta är som sagt äkta silver. Det är en stor fördel enligt mig för jag är så less på ringar som bli runa efter en vecka man haft dom. Perfekt sak att önska sig i present och som några av er kanke vet fyller jag år om 2 veckor. Ha en bra dag å ses vi krmen!

HÄR kan ni kika in på fler smycken som är med i henne kollektion!



Jacket to die for!




Jacka - Topshop

Alttså denna jacka skulle jag kunna dö för! Ser ni hur sjukt snygg perfekt och underbar den ser ut och är? Man kanske ska slå till ändå... FÅr fundera på det! Nus ak jag packa väskan inför imorgon då det är Innebandy träning efter skolan! Hoppade över träningen i onsdags eftersom jag skulle till doktorn så ska bli skönt att träna igen. Vi slutar 2 och träningen börjar vid 5 så där imellan ska jag gå på stan med Ramona. PÅ kvällen har jag inte planerat något så blir kanske lite bloggning om jag inte drar iväg någon stans.. men nu säger jag God Natt!



Seller...



Ni alla  vet vell att jag går Frisör? Nu mera ska vi sälja produkter eftersom en frisör ska inte bara kunna klippa utan sälja och rekomendera produkter också! Så nu mina vänner kan ni köpa Disp prudukter av mig bra va ? Så om du är intresserad är det bara att höra av dig till mig så kan vi prata mer :)  

Såklart är det bara att fråga om ni har några frågor elelr problem med era hår så ska jag försöka hjälpa er så gott jag kan! Gpr ju bara i 1an så är inte direkt proffs ;) Men bara att fråga på!



Fashion!



Bild - weheartit

Godkväll alla mina vänner hoppas ni mår bra idag! Idag hade vi bara 3 lektioner i skolan.. Måste säga att detta har varit en chill vecka huvudtaget 2 lektioner i måndags slutade 11 Tisdag salongen hela dagen och igår var vi lediga och idag hade vi bara 3 lektioner ovanligt! annars går vi till halv 4 varje dag inte så hippt precis.. Efter skolan så träffade jag min kära vän katja och drack chailatte med subwaykakor och snacka om allt möjligt. Den ungen kom precis hem från kreta så brun och fin var hon!


Hockey!



Denna dag har gått fort! när jag va på stan tänkte jag springa in på pagoni och köpa lite pyzzelsaker till några ringar men tyvär hade dom stängt (N) Nu ska jag snart fara in igen för att kolla på hockey! DEt ska bli kul..vet inte riktigt vem jag hejar på men det får nog bli björklöven OBS endast när killen spelar annars är jag ett modofan! Jag ska även träffa min gamla goda vän ramona som jag inte träffat på evigheter ska bli kul! Vi hörs nog ine mer så har gutt !



Bandana




Bandana ser man på fler och fler huvuden nu Vad tycker ni HISS/DISS? Själv har jag inte införskaffat mig någon elelr haft någon på mig men det händer vell snart dte med ;)  JAg tycker iaf HISS!




TillIit



Lite snygga grejor jag har kikat in ifrån HM, Monki, Bikbok


Godmorgon! idag vaknade jag vid 9 och kunde inte sova nå mer så då klev jag istället upp har gjort mig i ordning och pulat runt här i huset. Jag ska strax sätta mig med läxorna så jag blir klara med dom sedan ska jag fara in med min moppe på beisktning typ eftersom den fick lite skador typ i början av sommaren? Medans dom kollar på den springer jag vell antagligen ner på stan en sväng. Sedan ska jag åka hem och ringa runt om en praoplats alltid lika jobbigt att fixa en sådan. Sedan ska jag till läkaren en sväng vid halv 4 och efter det får jag se vad jag hittar på! Packad dag som vanligt huh ? Vad har ni för er idag ? Kramar <3



PLAY ME






Haloj där ute vart lite stressigt nu min träning börjar om 30 min på andra sidan stan så får bli ett snabbt inlägg. Har stått i salongen hela dagen idag och jobbat och jag kan säga att det inte var min dag idag (n) ingen ting fungerade för mig men jag tänkte ändå lägga upp bilder på det jag gjort senare ikväll! Vi slutade halv 4 och sen har jag börjat jobba med en läxa vi ska göra efetrsom vi är lediga imorgon ... SÅ SKÖNT!!! sovmorgon får det bli ..men måste kila nu har en fortsatt bra kväll så hörs vi snart pussen!


här har ni lilte go musik ;)


I´m back !



Det vra ett tag sen nu men nu är jag tillbaka! med en ny niceee dator som funkar ganska mkt bättre än dne förra. Jag har införskaffat lite höstkläder m.m men det får ni se på outfits här framöver. Jaa jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer.. Tänkte be er om hjälp med att komma igång :) Så varsegod att önska ett inlägg som jag sedan gör här framöver någon dag! I helgen så tog jag det bara lungt gick på stan med mamma, var med pojken min i lördags och hade cup igår. Idag så slutade vi 11.00 idag för att lärarna hade någon slags kurs så det var väöldigt skönt. Nu är jag sjukt trött! ska lägga mig i soffan nu och kommer nog somna.. Vi hörs ikväll!



Uppdatering!!!!

 Hej igår skickade jag efter en dator! äntligen säger jag bara så inom kort kanske till måndag börjar jag blogga igen ska bli kul att komme tbx har saknat bloggen :) ... Annars så klarade jag att rulla hela E4 i morse med permanentrullar ( typ 10 cm mitt på huvudet från pannan bak till nacken) och senare på efter lunch så rullade jag ett helt huvud :D en glad Evelina! som måste kila och göra lääxa sen packa inrför irmogon då jag kör dubbelträning men ses snart kramar !


jajamen...

Häääy Har inte så mkt at säga förutom att jag nog inte kommer blogga förns jag fått hem min dator som jag ska skicka efter nån dag här framöver...Ni får stå ut och vänta tills dess! Barnens dag sög lika mkt båda dagarna men det avr vell roligt att träffa folk. Jag vill till umeå! Idag skulle jag ha spelat matchmed div 2 men jag är förkyld igen så (N) det hoppade jag ..nu ska jag städa upp på mitt rum och sedan göra läxa  efter det kommer diddi hit och så ska jag färga hennes hår! har gutt hej svejs




Brinnande dator..




Sitter här med nya sofies mode en påse honungsrostade jordnötter och ett glas päroncider brevid mig har jag en uppbrunnen dator..Yes ni hörde rätt min dator harbrunnit upp (y) ...Känns lite surt jag som hade planerat att köpa en bärbar och kunna köra på både med min stationära och en bärbar men nu mera vet jag inte riktigt hur det blir... Lutar mor en stationär. Sitter på pappas nu så har alltså inga bilder här och det suger.Har pluggat och tränat dom senaste dagarna så har inte kunnat uppdatera! Just har färgat håret också fast i min egna färg så man ser det inte ... Vet inte vad som vad meningen med det men ;) Nu ska jag göra en läxa och sedan läsa i min nya tidning... hare gutt !





RSS 2.0