Tisdag!



2 nya ting som jag fick med mig hem idag! Imorse så var jag på benen och mamma var ledig så vi tog en tripp till lilla mellansel och min söta farmor. Där var även min lilla kusin och min faster. Vi åt pannkakor myste och kopplade av. Jag fick även med mig lite pyssel hem så nu har jag nått jag ska greja med..ni kan få se när det är klart!


Kommentarer
Postat av: jennifer

Hejhej! kul att du hittat till mig :)

100 bath är ca 20 kr (22 exakt). För att göra bath väldigt enkelt att räkna gör du såhär : multiplicera (gånger) bathen med 2 och ta flytta sedan in en decimal. alltså 17 bath x 2 = 34 bath. 34 bath (hoppa in en decimal) = 3,4 kr. hehe hoppas du förstod :)

2011-06-21 @ 22:37:17
URL: http://jenniferlinn.blogg.se/
Postat av: jennifer

i thailand finns det hur mycket shopping som helst, men den bästa (där jag köpte det mesta) var i Rayong på ett varuhus som heter lotus eller lotak. Sen finns det alltid små marknader man kan kika in i. Men det största varuhuset är nog ändå i Bangkok MBK. Där finns det riktigt mycket. 8 plan och för det mesta kläder. Utanför MBK finns en stor marknad gatan över, där det är sjukt mycket fina kläder (ännu billigare än MBK)

Den där knuten skulle passa bra i mitt hår just nu för jag har skitfett hår hahah :P

2011-06-21 @ 23:33:29
URL: http://jenniferlinn.blogg.se/
Postat av: jennifer

Jo absolut kan jag göra det! Fy vilken bra ide hurredu! :) Jag har varit i Thailand ganska många ggr, men det är inte förrän typ 3 år sen jag blev shopping galen där. Skyltdockan är min mammas, tror hon fick den från hennes jobb:) Du borde kika på tradera eller blocket efter sånna för du kan få dom jättebilligt! Jag slänger upp bilder i morgon på mina bästa köp, så håll koll :) Fy vad grymt med walk in closet, det skulle jag också vilja ha!

2011-06-22 @ 14:00:10
URL: http://jenniferlinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0